Pride Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Malowane oczy faktycznie do nich pasują wyszły super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 wierzę w teorię "wielkiego oka" . Wujek również z tego co pamiętam malował w swoich wobach duże oczy. Ja sobie to tłumaczę tym, że jest to tak jakby środek tarczy a ryba właśnie na oku i głowie ustawia sobie celownik do ataku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 małe ryby mają duże oko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Nie zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Woblery które imitują ukleje wg mnie powinny mieć duże oczy bo takie ma ukleja i lepiej to wygląda. W woblerach imitujących kiełbie, głowacze, ślizy itp. oczy 3D kompletnie psują efekt. Twórca dba żeby wobler był jak najbardziej naturalny, kładzie te wszystkie brudne ciapki i nagle jeb świecące oko. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mam podobne odczucia. Do gum chińskie oczko jest spoko ,ale już w woblerach wygląda to ciut tandetnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kilka wobków na letnie łowienie udało się zrobić ☺ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dlatego oczy 3d trzeba robić samemu Wtedy nie psują efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dzisiejszy rodzinny wypad zaowocował kilkoma rybkami.Nie chciały "jeść" z powierzchni to trzeba było znaleźć na nie inny sposób. Tym "sposobem" a zarazem strzałem w dychę okazał się bezsterowiec (zielepuszek ) Grzegorza Pzdr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dzięki krystiano za fotki i info o braniach. Obecne siadam nad mniejsza wersja bezsterowca tak bardziej pod lato pierwsze testy w zeszłym roku były na plus. Teraz trzeba jechać z nimi na ostro co by do czerwca się wyrobić ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dzisiaj kolejne dwie ryby meldują się na Grzesiowego wobka tzw "zielepuszka"... Wobler ma bardzo duży potencjał,lotny,stabilny w nurcie i przede wszystkim z ciekawą,rzadko spotykaną jak na tego typu konstrukcje pracą.Dla mnie bomba (a raczej pocisk ) Pzdr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 krystiano szykuję dla ciebie kilka kolejnych bezsterów a do tego niedługo wejdzie wersja nieco lżejsza i mniejsza całe 6,5 cm ale wagowo tylko 14 gr na takie letnie cwaniaki co stoją na dość płytkiej wodzie a do tego poza zasięgiem czegokolwiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Woblery które imitują ukleje wg mnie powinny mieć duże oczy bo takie ma ukleja i lepiej to wygląda. W woblerach imitujących kiełbie, głowacze, ślizy itp. oczy 3D kompletnie psują efekt. Twórca dba żeby wobler był jak najbardziej naturalny, kładzie te wszystkie brudne ciapki i nagle jeb świecące oko.Drapieżnik ma to głęboko gdzieś czy ofiara ma oczy takie czy siakie a nawet czy je posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Drapieżnik ma to głęboko gdzieś czy ofiara ma oczy takie czy siakie a nawet czy je posiada Z ciekawości zapytam,skąd to wiesz,byleś kiedyś drapieżnikiem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Z ciekawości zapytam,skąd to wiesz,byleś kiedyś drapieżnikiem?Nie wiem czy wiesz ale istnieje wiele przynęt które oczu nie posiadają, ryby nimi jakoś nie gardzą. Edytowane 19 Maja 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Kolejne dwie rybki na "zielepuszka".Dwie godzinki machałem na wobler bez oczu,niestety nic się nie działo,dopiero zmiana na tego normalnego z patrzałkami przyniosła efekt.U mnie rybki chyba nie lubią "niewidomych" woblerów... Pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nieźle sobie radzisz z tym bezsterem u nas tak jak ci pisałem wcześniej bez szału ????. Może weekend to odmieni ☺☺☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kolejne rybki na BS. Grzesiu pamiętaj o mnie bo amunicja na wyczerpaniu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dzisiaj tak troszkę niespodziewanie udało się wyskoczyć nad wodę.Czasu było bardzo niewiele.Wstrzeliłem się chyba jednak w moment największej aktywności ryb.W ciągu półtorej godziny złowiłem sześć ryb,w tym trzy na Grzesiowego Bezstera (pozostałe trzy rybki na inne wabie się skusiły)Ryby może nie potwory,ale łokieć boli (jutro przerwa)... Pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 dzisiaj powinny dotrzeć do ciebie te kilka o których rozmawialiśmy wcześniej. Mam nadzieje ze ci ryby ich nie pourywają . Kolejne robię więc zapas będziesz chyba miał na jakiś czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Grzesiek, kiedy wykończysz te maluchy, o których rozmawialiśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Kamil może być lekka obsówa terminu niezależna odemnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Uuuuuu. Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kolejne rybki na "szpieguska"... Ps.Grzesiu jak tam ta moja partyjka wobków?Wiesz,że ciągnę na oparach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Ostatnie dwa dni ciężko cokolwiek złowić.Woda to kawa z mlekiem,niosąca różnoraki syf.Coś się tam uda złowić ale szału nie ma...Z króciutkiego rodzinnego wypadu.Obie rybki na Grzesiowego Bezstera. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez krystiano1981r 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi