krystiano1981r Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Grzegorz wysyłaj amunicję bo pusty magazynek.... Na ostatniego Bezsterowca połakomił się taki ryb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Oj grubo grubo lecisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Krystiano powiem ci że ten wobler ma potencjał ale na twoich wodach to robi jakąś masakrę. U mnie będzie działał pewnie jesienią i to głębiej ale u ciebie widzę, że na ostro jedzie od początku sezonu Tak jak gadaliśmy partię woblerów kończę i zaczynam odlewać kolejne bo widzę ze to co mam zaraz zejdzie i będzie płacz ze w pudełkach pustki ps. oczywiście brawo za piękną rybę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dobre woblery. Dziś krótkie poranne testy i dwa zdjęte upatrzone bolki. Z chęcią zapiszę się na kolejną partię małych sterowców. Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pięć, siedem oraz najnowszy wobler dziewięć centymetrów z bardzo fajnym lusterkowaniem oraz ciekawą bardzo drobną ale wyczuwalną pracą na kiju. Słuszna waga pozwoli łowić tam gdzie brakowało tych kilku metrów aby sięgnąć daleko żerującego bolenia a tak to się prezentuje na wadze malowanie jak zwykle klasycznie więcej nie trzeba bolenie będą się zajadaćSzpiegu, a mogę wydębić od Ciebie ze dwa takie 5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 dzisiaj maluje bezsterowce i zaczynam powoli szykować 7 i 9 cm na jesienne łowy 5 cm będą pewnie dostępne nieco później 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Na bezstera: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Piekna ryba ☺ gratuluję ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Upatrzony, drugi rzut małym sterowcem (5cm). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Wątek mchem zarasta Stu lat z tańczącymi na wędce rybami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Dawno mnie tu nie było. Czasu coraz mniej na ryby a wrzesień i październik to czas grubych rap wiec korzystam ile mogę do tego testuje nowe konstrukcje na zwierzętach. Obecnie 7 cm bezsterowy robi robotę: Do tego dojdą topwatery, oraz mniejsza wersja bezsterowca, od taki 6.5 cm na letnie łowienie daleko w nurcie niedługo postaram się pokazać coś więcej. Edytowane 26 Października 2016 przez woblery z Bielska 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Na prawdę dobra robota!!Nigdy nie mogę zdążyć kupić coś od Ciebie jak trafi na giełdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Santiago, spokojnie myślę, że na wiosnę starczy dla wszystkich będzie tego naprawdę dużo do tego dojdzie kilka kolorów no i w głowie wciąż siedzą nowe pomysły do zrealizowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Santiago, spokojnie myślę, że na wiosnę starczy dla wszystkich będzie tego naprawdę dużo do tego dojdzie kilka kolorów no i w głowie wciąż siedzą nowe pomysły do zrealizowania Może coś zostanie dla mnie Mi tam cudów nie trzeba, zwykłe, proste, ważne żeby łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Taki mam styl malowania od zawsze. I od zawsze się sprawdza Edytowane 26 Października 2016 przez szpiegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Taki mam styl malowania od zawsze. I od zawsze się sprawdza Najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 ..no i kolejny potencjalny killer na morskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ciągła praca nad woblerami na sezon boleniowy 2017 nie pozwala mi wstawiać nic na bieżąco ale cały czas coś nowego w głowie powstaje i idzie na testy a później do realizacji. Tym razem besterowiec 6,5 cm wagowo jak widać dość konkretnie czyli 13 gr. Praca bardzo podobna do większego brata jednak ze względu na mniejsze gabaryty nieco mniej wyraźna, poza tym można zastosować fajny myk polegający na założeniu różnych kotwic. i tak 6 na brzuch spowoduje mocniejszą pracę ogonową. natomiast założenie jej na tył woblera z pewnością go uspokoji. Wobler do rożnego rodzaju łowienia zarówno klasyczne boleniowe prowadzenie czyli tzw ekspres a także łowienie nim z dnia na podbiciu będzie dawało piękne ryby. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 przygotowania do sezonu i Rybomanii idą pełną parą fotki z kilku ostatnich dni jak widać jest co robić pozdrawiam pozytywnie zakręconych 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam.Bedzieszna Rybomania zw swoim boksem? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Będziemy kręcić materiał na yt nie mamy boxu kilka woblerow zabieram ze sobą do kieszeni ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Sobota czy niedziela?Ile masz kieszeni jeśli wolno pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Szpiegu miło widzieć że Twoje woblery nie zmieniły się za wiele od czasu kiedy pierwszy raz mi je podesłałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jedziemy oczywiście w sobotę ☺ jak co roku. Napisz na priv co potrzebujesz ☺ Wujek nie ma co kombinować sam wiesz jak jest. Twoje i moje zdanie odnośnie malowania jest chyba takie same ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Szpiegu i wujek uja się znacie żeby boleń bił musi być złota linia i opalizacja PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi