szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Melo w d..ie byłeś i g..no widziałeś snafco ???????????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 A ja słyszałem, że jak nie ma zaznaczonych skrzeli na czerwonooo to bolenie myślo, że ryba nieświeża, zgnita i bleeee 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Odlewasz te wobki z piany czy żywicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Szpiegu i wujek uja się znacie żeby boleń bił musi być złota linia i opalizacja PozdrMzapomniałeś dodać, że muszą być myki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 zapomniałeś dodać, że muszą być myki ejjjj.... Grzesiu widzimy się w Poznaniu Grzesiu Twoje woblery bronią się same - ONE łowią i nie potrzebują cudów , wianków i bóg wie jeszcze czego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kilka woblerów naszykowanych na Rybomanię oraz nowa wariacja kolorystyczna na pochmurne dni i brudną wodę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Zaniedbujesz wątek Najlepszego i Stu Lat na łowieniu Boleni!W załączeniu złota rybka, by życzenia łatwiej było spełniać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Na ryby jutro chyba na wesoło ktoś pojedzie jak będzie miło kierowcę...Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Edytowane 20 Października 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Kiedyś rano budzę się na kacu a za oknem całe stado złotych rybek, pomyślałem...zrobię zdjęcie i idę spać bo cholera wie czy mi później ktoś uwierzy... HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piękne boleniowe wobki no I łowne jak widac pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 dziękuje Panowie za pamięć wobki się robią cały czas ja natomiast czasami coś złowię 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Piękny kiedy film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 to z samotnych łowów ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Robiom robotu 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pryczka Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Będziesz w Lublinie na Rybomani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Będę na pewno na rybomanii w Poznaniu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Trzeba się szykować do sezonu???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Klasa jak zawsze???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bedziesz na Rybomanii w Poznaniu z wobkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Bedziesz na Rybomanii w Poznaniu z wobkami ?Odpowiem za kolege bedzie I na fejsie jest plan nawet gdzie kolega bedzie stacjonował pozdrawiam???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak dokładnie tak jak mój przedmówca wspomniał w tym roku razem z Piotrem Lipcem z LP Rods mamy wspólne stanowisko targowe. Zabieram ze sobą wszystkie moje dostępne modele woblerów boleniowych. A wiosną dołożę do oferty 2 nowe modele woblerow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Grzesiek takimi ilościami nęcić można Fajne i pewnie łowne jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Z nie jednego źródła słyszałem że łowne , sprawdzimy na mojej Wisełce . Paczka dotarła więc teraz tylko czekać do 1 maja . Dzięki Grzesiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zapraszam was wraz z pracownią LProds Piotr Lipiec na stoisko podczas Targów Wędkarskich Rybomania Poznań 2018r. zabieramy ze sobą cały przegląd naszych przynęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi