jamesty Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wiem że do Maja daleko ale 1-szy przypada w niedzielę i tak sobie pomyślałem żeby się spotkać tego dnia w Zegrzu lub okolicy . Nie wiem jak tam ze stanem ryb w tym roku. Fajnie by było żeby zebrało się kilka osób ,które znają zbiornik . Może udało by się jakieś łódki załatwić a po wędkowaniu jechać coś zjeść. Myślę że temat się rozwinie i będzie ciekawie. Nigdy tam nie łowiłem chociaż mam 60km od domu. Trochę więcej chciałbym się dowiedzieć o tym zbiorniku i doskonalić Jerkowanie Zapraszam do dyskusji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 W 'Wieściach znad wody' jest już wątek 'Zegrze'.Proponuję tam prowadzić dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi