TAJMIEN Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dorzucę cos od siebie na rozkaz biosterona Daiwa Certate?źyłka 0,18 Team Daiwa Advantagegruba plecionka grubsza niz,20 Ryobi Zauberplecionka 0,15 spiderwire Penn Slammerplecionka Power Pro 0,23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Stelka 4000 plecionka 10lb power pro i 0,17 spiderwireCertate 4000 plecionka 20lb power pro certate 2000 monofil0,18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Stelka 4000 plecionka 10lb power pro i 0,17 spiderwireCertate 4000 plecionka 20lb power pro certate 2000 monofil0,18Cienkie foty bo telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Stelka 4000 plecionka 10lb power pro i 0,17 spiderwireCertate 4000 plecionka 20lb power pro certate 2000 monofil0,18Stelka 2500 plećka techron 0,08 i monofil 0,14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam, to jeszcze trzy moje: Pen Sargus i dwa Shimano Exage 4000 i Nexave 1000 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Biosteron mnie poprosił a ze mną jak z dzieckiem Pierwsze zdjęcie po lewej Stella SFE z plecionką 15 lb (powerpro)po prawej Stella FD z plecionką 30 lb (powerpro) Jeśli chodzi o linki jestem bardzo monotematyczny Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Jak chodzi o kreciolki tez nie wyglada zebys wariowal z roznorodnoscia @kruz Gratuluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ja jestem bardzo wierny w uczuciach Zakochałem się z 10 lat temu z okładem i ta miłość we mnie cały czas siedzi. Na 5 z 6 spinning?łw te?ź ten sam napis . Dopiero w zeszłym roku się złamałem i pierwszy raz zdradziłem Żbika pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Libra 3500 - żyłka 022 i plecionka 15 lbsZauber 4000 - żyłka 0,18 i plecionka 10 lbs Edytowane 24 Lutego 2014 przez drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Widac ze Koledzy przygotowani do sezonu 2011. Szpulki wypelnione na 101 %, linki nowe, kolory zywe. Arsenal robi wrazenie. Moja straszaca w tym watku szpula od Slammera 360 tez sie juz doczekala nowego wcielenia - nowej linki - Sufix Braid 30 lb.Wstawie dzis fotke jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Okuma Octana match - żyłka 0,18 i 0,16Dragon Viper 535 FD - żyłka 0,25 i 0,23 Edytowane 24 Lutego 2014 przez drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) I jeszcze porównanie szpulek Libry i Zaubera obie mają podobną średnicę górnej krawędzi - zauber 50 mm, Libra 48 mm. Część pod nawój jest wyższa w librze o 4mm i przy zastosowaniu tego samego kija, przynęty i żyłki odległość rzutu z libry jest większa o ok. 8-10%. Edytowane 24 Lutego 2014 przez drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Zastanawiają mnie otwory w szpulkach na całym ich obwodzie u dołu, w niekrytych modelach one są, a w niekt?łrych nie. Czy to czemuś słu?źy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ma sluzyc zmniejszeniu wagi i odprowadzaniu ciepla podczas intensywnej pracy hamulca. tak mowia katalogi oferujacych mlynki z dziurkowanymi szpulkami. Do czego sluza w rzeczywistosci to nie wiem... ladniej wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Jak to, nie wiesz Pan do czego słu?źą w rzeczywistości? Sameś Pan odpowiedział: dla ładności... Z tą wagą, te?ź przecie logiczne, ?źe jak dziur więcej i większe, to musi być l?źejsze ni?ź niepodziurawione... Bo ju?ź te katalogowe pierdołki o odprowadzaniu ciepła, to takie raczej dorabianie ideologi do dziury w całym i og?łlnohandlowomarketigowe sralis-mazgalis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Te dziury pewnie słu?źą temu aby kołowrotek łapał więcej paproch?łw i śmieci Z wentylowaniem hamulca to fajna historia jest Czego to ludzie nie wymyślą .... Dwa marketingowe hity mojego wędkarskiego ?źycia to : HIT nr 1 : Wypowiedź jednego z bardziej cenionych wędkarzy polskich (w owym czasie opłacanego przez Jax...) odnośnie matowych blank?łw stosowanych przez tą firmę . 10 minut gadania o tym w jak znikomym stopniu matowy blank odbija słońce a w związku z tym powstające refleksy świetlne nie straszą ryb !! HIT nr 2 :Kiedyś czytałem , ?źe na szpulce Stelli Fa nie zamontowano zaczepu do ?źyłki, dlatego ?źeby sama szpula była lepiej wywa?źona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Twin Power 2500Mg - linka 10lb i mono 0.2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 trochę du?źo tego na tych Dragonach, czy mnie się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 @mario, nie ma co psuć na razie, jeśli przy wyrzucie, broda będzie się robiła, wtedy uszczuplisz naw?łj na szpuli. Dragon poprawnie nawija linki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ciekawy wątek, fajne fotografie, mo?źna por?łwnać jak co nawija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ciekawy wątek, fajne fotografie, mo?źna por?łwnać jak co nawija A mnie to coraz mocniej wygląda na kto na co, nawija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 I o to chodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 taki szpan trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wszyscy Hi endowe nowelasy wstwiają to ja wstawię cos historycznego ale te?ź nowelasa <_< ?źyłka 0,23mm carcinal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler1224 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Dorzućcie jeszcze filmiki ze swoimi sposobami nawijania ?źyłek i plecionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi