Skocz do zawartości

Podgląd szpuli kołowrotków z nawiniętymi linkami.

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem bardzo wierny w uczuciach :D

Zakochałem się z 10 lat temu z okładem i ta miłość we mnie cały czas siedzi.

Na 5 z 6 spinning?łw te?ź ten sam napis :D. Dopiero w zeszłym roku się złamałem i pierwszy raz zdradziłem Żbika :D

pozdrawiam

Krzysiek

Widac ze Koledzy przygotowani do sezonu 2011. B)

Szpulki wypelnione na 101 %, linki nowe, kolory zywe. B)

Arsenal robi wrazenie.

Moja straszaca w tym watku szpula od Slammera 360 tez sie juz doczekala nowego wcielenia - nowej linki - Sufix Braid 30 lb.

Wstawie dzis fotke jak to wyglada ;)

I jeszcze porównanie szpulek Libry i Zaubera obie mają podobną średnicę górnej krawędzi - zauber 50 mm, Libra 48 mm. Część pod nawój jest wyższa w librze o 4mm i przy zastosowaniu tego samego kija, przynęty i żyłki odległość rzutu z libry jest większa o ok. 8-10%.

post-3410-1348915193,0181_thumb.jpg

Edytowane przez drzejko

Jak to, nie wiesz Pan do czego słu?źą w rzeczywistości? Sameś Pan odpowiedział: dla ładności... :lol:

Z tą wagą, te?ź przecie logiczne, ?źe jak dziur więcej i większe, to musi być l?źejsze ni?ź niepodziurawione... :lol:

Bo ju?ź te katalogowe pierdołki o odprowadzaniu ciepła, to takie raczej dorabianie ideologi do dziury w całym i og?łlnohandlowomarketigowe sralis-mazgalis...

Te dziury pewnie słu?źą temu aby kołowrotek łapał więcej paproch?łw i śmieci :D

Z wentylowaniem hamulca to fajna historia jest :mellow: Czego to ludzie nie wymyślą ....

Dwa marketingowe hity mojego wędkarskiego ?źycia to :

HIT nr 1 : Wypowiedź jednego z bardziej cenionych wędkarzy polskich (w owym czasie opłacanego przez Jax...) odnośnie matowych blank?łw stosowanych przez tą firmę . 10 minut gadania o tym w jak znikomym stopniu matowy blank odbija słońce a w związku z tym powstające refleksy świetlne nie straszą ryb !!

HIT nr 2 :Kiedyś czytałem , ?źe na szpulce Stelli Fa nie zamontowano zaczepu do ?źyłki, dlatego ?źeby sama szpula była lepiej wywa?źona :D