Skocz do zawartości

Podgląd szpuli kołowrotków z nawiniętymi linkami.

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Powiedzcie mi, co za kurna różnica jaki kręcioł co nawija i jak? Wiadomo że każdy jakoś daje sobie z tym radę. Droższy z reguły lepiej ( choć nie zawsze ), tańszy gorzej ( choć też nie zawsze ), jeden żyłkę układa lepiej inny plecionkę, ot życie. Każdym daje się rzucić, a jak za krótko to ołowiu albo innego żelaza  trza dołożyć i po sprawie. Swoją drogą ciekawe kiedy producenci zaczną jakieś uranowe główki produkować i reklamować jakie najlepsze i jedyne w swoim rodzaju bo małe a ciężkie i warte żeby wyłożyć na nie jedyne 999$ z komplet sześciu sztuk. Pewnie znajdą się wariaci - napaleńcy... Trochę OT, przepraszam. Ale w końcu wszyscy lubimy onanizm :)

@skippi66 i tu właśnie się mylisz.Właśnie ten każdy jeden gram ołowiu czasem przesądza sprawę.

Łomatko, pewnie że przesądza. Czasami posiadanie w ogóle jakiejkolwiek główki przesądza :) Wczoraj wsiadłem w ponton, calutki zbiornik przepłynąłem na drugą stronę i trochę po skosie, w sumie kawał drogi. Na miejscówce okazało się że włożyłem do torby milion pudełek z miliardem blach, trochę gum i ANI JEDNEJ główki. Myślałem że wyjdę  z siebie jak kolesie na łódce obok okonki cięli na troczek a ja nic. Oranie czy to obrotówą czy wahadłem, nawet  najmniejszym, nie przyniosło żadnego rezultatu. Tak więc ręce musiałem mydłem umyć, mimo że żyłki i linki mam nawinięte równiutko :)

Edytowane przez skippi66

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Cu 201e7 z sufixem 832 63lb

58qy.jpg

Małe Cu 51e i plecionka dragon c-thru opisana jako 0,06

0oyo.jpg

Daiwa Alphas 150HL i Berkley whiplash crystal 50lb

ktvx.jpg

Edytowane przez Sławek.Sobolewski