slawek_2348 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tyż prowda , ale chociaż ładnie wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Może ktoś wrzuci nawiniętą szpulkę od '01 Shimano Stella SW4000PG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dragon Maxima HS Spinn 1030 i nawinięta plećka 0.10 Power Pro Moss Green Myślę że tak źle nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbee Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dla większości z was to sprzęt niskiej półki. Dragon Viper FD 840i plecionka Dragon Milenium Szczupak 0,14Dragon Viper RD 520i żyłka Dragon Guide Select Light Blue 0,14Dragon Viper RD 520i plecionka Dragon HM80 0,06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolek141 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak na kołowrotek za 70 zł chyba nie ma tragedii nie ? Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez wolek141 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dragon Viper RD 520i żyłka lepiej nawinięta od plecionki, czym to jest spowodowane?, catana miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolek141 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tez mi sie tak wydaje jak porownalem to Dragona Thytana tez za 70 zl ale nowki ze smiechu nie moglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Prosto z nad wody Spro Red Arc 10200 ze sznurkiem Savage Gear Adrenaline "0.10 mm". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Penn Spinfisher V 3500 i PP-0,19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Stradic i Biomaster z linkami PowerPro BiteMotion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Powiedzcie mi, co za kurna różnica jaki kręcioł co nawija i jak? Wiadomo że każdy jakoś daje sobie z tym radę. Droższy z reguły lepiej ( choć nie zawsze ), tańszy gorzej ( choć też nie zawsze ), jeden żyłkę układa lepiej inny plecionkę, ot życie. Każdym daje się rzucić, a jak za krótko to ołowiu albo innego żelaza trza dołożyć i po sprawie. Swoją drogą ciekawe kiedy producenci zaczną jakieś uranowe główki produkować i reklamować jakie najlepsze i jedyne w swoim rodzaju bo małe a ciężkie i warte żeby wyłożyć na nie jedyne 999$ z komplet sześciu sztuk. Pewnie znajdą się wariaci - napaleńcy... Trochę OT, przepraszam. Ale w końcu wszyscy lubimy onanizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ale w końcu wszyscy lubimy onanizm A mów za siebie ...jest wiele przyjemniejszych rzeczy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) @skippi66 i tu właśnie się mylisz.Właśnie ten każdy jeden gram ołowiu czasem przesądza sprawę. Edytowane 6 Maja 2013 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) @skippi66 i tu właśnie się mylisz.Właśnie ten każdy jeden gram ołowiu czasem przesądza sprawę.Łomatko, pewnie że przesądza. Czasami posiadanie w ogóle jakiejkolwiek główki przesądza Wczoraj wsiadłem w ponton, calutki zbiornik przepłynąłem na drugą stronę i trochę po skosie, w sumie kawał drogi. Na miejscówce okazało się że włożyłem do torby milion pudełek z miliardem blach, trochę gum i ANI JEDNEJ główki. Myślałem że wyjdę z siebie jak kolesie na łódce obok okonki cięli na troczek a ja nic. Oranie czy to obrotówą czy wahadłem, nawet najmniejszym, nie przyniosło żadnego rezultatu. Tak więc ręce musiałem mydłem umyć, mimo że żyłki i linki mam nawinięte równiutko Edytowane 6 Maja 2013 przez skippi66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Abu Garcia Orra SX30 i Smart TT 0.18: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Abu Garcia Orra SX30 i Smart TT 0.18: Uploaded with ImageShack.usZdejmij podkładeczkę czyli opuść ciut szpulkę, to pozbędziesz się falki na dole i dołka na górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Zdejmij podkładeczkę czyli opuść ciut szpulkę, to pozbędziesz się falki na dole i dołka na górze...Myślałem, że taki nawój to powód do zadowolenia. Skoro można jeszcze poprawić to skorzystam. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Koledzy mam problem przy lekkiej przynecie 1.5G Robia sie delikatne wciecia w zylcee przy wiekszym wietrze jak chcem zebrac luz , ledwo widoczne da sie to usunac zreszta zobaczcie sami . Dolozyc jakies podkladki ? Edytowane 30 Czerwca 2013 przez loopez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dzisiaj poprzewijałem żyłkę na redzie 10200 oraz dodałem podkładu pod pletkę i przewinąłem ją na drugą stronę teraz jest glanc, tak jak lubię xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Daiwa Emblem-S 2550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Sargus z nanofil 0,20Blue Arc Match stren sonik 10lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Vaniek c3000 z Duel Hardcore x8 #0.8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 nie ma tragedii Sławku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Eixist 2506 i żyłka xt69 0,20 Rarenium 2500 z żyłką 0,12 Exist 3012 Hyper Custom z żyłką fluo 0,23 Edytowane 9 Lutego 2014 przez Sławek.Sobolewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Cu 201e7 z sufixem 832 63lb Małe Cu 51e i plecionka dragon c-thru opisana jako 0,06 Daiwa Alphas 150HL i Berkley whiplash crystal 50lb Edytowane 9 Lutego 2014 przez Sławek.Sobolewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi