koziol1006 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam, po przeczytaniu paru artykułów,obejrzeniu kilku filmów postanowiłem sam sprawdzić się w produkcji lipowych rybek.To dopiero początek ale kto wie może kiedyś dojdę do lepszej perfekcji.Na zdjęciu parę pierwszych woblerów proszę o opinie i przepraszam za jakość w tej chwili lepszej dać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 stary jak to są twoje pierwsze wobki to szacun bo za jakieś 2 sezony to dopiero bedzie mistrzostwo moje pierwsze a zresztą szkoda mówić zaraz zobaczysz bo też zakładam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 super wykonanie.ja bym deczko zmniejszył oczka oczywiście druciane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 dzieki za rade postaram sie zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 postaraj się o oczy w 3d takie woby warto upiększać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak na pierwsze to naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 a ja przeciwnie do busz231 odradzam oczy 3d w takich małych wobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 nie we wszystkich wobach.są oczka nawet 2mm.ja wstawiam różne od malowanych płaskich naklejanych i 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Jeszcze pare fotek.Woblery kleniowe widoczne na 2 zdjeciu wykonane przez mojego brata z balsy ja zabiore sie do produkcji takich pod koniec lutego jak radzicie z balsy czy lipy? http://img37.imageshack.us/img37/3547/05022011067.jpg http://img96.imageshack.us/img96/7001/05022011078.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Super te Twoje woblery tylko czy już coś na nich złowiłeś bo chyba to się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Jednego szczupaczka na zakoczenie sezonu bo w sumie produkcja byla w lipcu drogi Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 razem z wiosennym słońcem ruszyła i nowa produkcja woblerów ponieważ mogę je jedynie produkować w okresie ciepłym ponieważ nie mam swojego warsztatu ogrzewanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Całkiem, całkiem... Ja startowałem ze znacznie niższego pułapu Jedna rada, wykonuj głębsze nacięcia na stery, rzadziej będą wypadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi