platynowłosy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam Panowie Sprawa ma się tak:Na stary komputer ściągnąłem sobie , świetny jak na moje potrzeby, program fotograficzny Zoner. Komputer padł, i poszedł do śmieci. Chciałem ściągnąć Zoner'a na nowy komp...i klapa...Zoner "wie", że już go mam (cały czas ten sam adres mailowy)....ale nie wie, że był na starym kompie i na nowy nie chce dać się ściągnąć.Być może to śmieszne pytanie...ale chcę go (Zonera) mieć z powrotem. Jak ogarnąć temat? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Hm, załóż, podaj drugi adres mailowy, chyba najłatwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ściągnij program : http://www.zoner.com/__scripts/download.aspx?pid=197Jeśli masz nowy komputer to nie ma opcji abyś go nie zainstalował ponieważ wszystkie dane znajdowały się na starym dysku.Jeśli program się rejestruje (może tutaj masz problem?) to możesz faktycznie podać inny adres @ (choćby założony "na chwilę" na np. interii (np. www.poczta.fm) Daj znać dokładnie w którym momencie masz problem... postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Cześć Radku, Panowie Dzięki, zainstalowałem. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Super Teraz już tylko okazów do focenia życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi