demowsky Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Z każdym owadem coraz lepiej to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wygląda świetnie.A ta kotwiczka na środku potrzebuje testów na rybach,bo obawiam się ,że będzie dużo "spadów"- obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wygląda świetnie.A ta kotwiczka na środku potrzebuje testów na rybach,bo obawiam się ,że będzie dużo "spadów"- obym się mylił.Niekoniecznie. Kleń zawsze wali centralnie w środek woblera...Ja bym tę kotwiczkę, ewentualnie obniżył poprzez kółeczko łącznikowe.Jacku, jak zwykle miazga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Niekoniecznie. Kleń zawsze wali centralnie w środek woblera...Ja bym tę kotwiczkę, ewentualnie obniżył poprzez kółeczko łącznikowe.Jacku, jak zwykle miazga!Oby było tak,jak piszesz...kółko na pewno by tu pomogło.Ja sugeruję się zasadą "obrotówek" ,gdzie kotwica musi wystawać poza "obrys" przynęty-gdy jest za mała mamy problem z zacięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) obawiam się ,że będzie dużo "spadów"- obym się mylił.Obyś się mylił Edytowane 19 Stycznia 2017 przez jaceen 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nie wiem czy dobrze widać na zdjęciu ale jak do spławu to chyba ważka za głęboko siedzi ,oczko wystaje ponad wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jak zapinam kotwicę za dzyndzla z tyłu, to oczko podchodzi wyżej. Za dużo w głowę balastu wsadziłem i tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Kolejne spotkanie sympatyków wrocławskiej "Ligi Ślęzy" za nami.Kilka zdjęć w linkach poniżej. Tradycyjnie na stołach było mnóstwo ciekawych przynęt do obdarowywania.Rozmowy trwały prawie do świtu;)http://haczyk.pl/forum/topic/11633-muszkarstwo-wroc%C5%82aw-i-okolice/?do=findComment&comment=271056http://haczyk.pl/forum/topic/6882-rzeka-%C5%9Bl%C4%99za/?do=findComment&comment=271092 A w domowym zaciszu powstało kilka przynęt. I kolejna złamana przynęta. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Widziane w innym świetle;) To stworzenie jeszcze na ukończeniu. Niedługo zobaczycie to w dziennym. Czas klecić jakieś skromne zestawy. Czekam na kilka plusów na "słupku", aby była wena do ustawiania. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Super, lubię takie ciemne kolory.W przyszłym tygodniu będzie na plusie i pewnie wiele osób z tego skorzysta, planuję być jednym z nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Plus już jest , teraz czekam na info :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wszystko jak zawsze mega dopracowane mam tylko pytanie odnoście tej łamanej larwy na dwie kotwy, której zdjęcie znajduje się kilka postów wyżej.Oba oczka przewidziane są na kotwiczki? nie będą się plątały? a może przednie oczko służy do doładowania go śruciną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 jak zawsze w pytę te owady:)gratulacje pomysłu uv:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Oba oczka przewidziane są na kotwiczki? nie będą się plątały? a może przednie oczko służy do doładowania go śruciną?Oczka na dwie kotwiczki. Plątanie jest nieuniknione, u mnie z jedną wszystko się plącze:)A serio, to jak uda się proporcje dobrze dobrać, to rzadko się zdarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ważka płaskobrzucha. Wodowania nie będzie:) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Super się prezentuje ta łamana ważka[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Przegiąłeś z tą ważką... jak żywa Przy okazji, widzę że trochę poniewczasie ale udało mi się w końcu zrobić zdjęcia Twoich smużaków w UV https://drive.google.com/file/d/0B__qMgQf-WMMb3R5U2RzTHR1dEU/view?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ważka 1 -klasa ???? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ważki na dłoni przysiadly na chwilę by zaraz zerwać się do patrolowania swojego rewiru. .. Co to się wyrabia ostatni na forum z owadami , to ludzkie pojęcie przechodzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Przegiąłeś z tą ważką... jak żywa Przy okazji, widzę że trochę poniewczasie ale udało mi się w końcu zrobić zdjęcia Twoich smużaków w UV https://drive.google.com/file/d/0B__qMgQf-WMMb3R5U2RzTHR1dEU/view?usp=sharing Pytanie, w normalnym świetle jaki ma kolor spodu żuk widoczny w lewym górnym rogu ? Edytowane 1 Lutego 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Taki jak ten Kolor to lipa opalana nad ogniem ale świeci chyba jakiś lakier. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Żeby nie było - to zdjęcie Jaceena nie moje Edytowane 1 Lutego 2017 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Wczoraj byłem ustawić kilka woblerów. Było na plusie a i tak zmarzłem jak pies.Najbardziej byłem zadowolony z owada z podwójnym oczkiem.Wzorowałem się na woblerze od Peekola. Osa wygląda tak Ładnie pracuje na dwóch oczkach. Kotwicę bez problemu można przepiąć w każdej chwili na tylne oczko.Do spławiania ocena na piątkę. Całoroczne osy. Ta o neutralnej pływalności. Pływające. Rozmiar względem szmalu:) W zimowej szacie;) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Owady klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi