jaceen Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 27,30,30mm.Lipa, akryle, wykałaczki, nóż tapicerski i bluzgi na pocztę, bo znowu przesyłka w otchłani przepadła. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Świetne masz to malowanie brachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Przesyłka właśnie doszła, i zbieram szczękę z podłogi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Obserwator. Wataha pożerała żołędzie a jedna sztuka wyjrzała, aby zobaczyć, co robię po drugiej stronie. Kilkanaście woblerków zostało ustawionych. Będę je w małych zestawach pokazywał.Będą kowale. Będą szerszenie. Będą żabki. Będą żuki i oski.cdn. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jacku, dopieściłeś kształt Twojej żabki, a te agresywne kolory pięknie się komponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 A .... swinia też wzięła na tego killera ??? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Mam wrażenie, że prosiaków tam jest coraz więcej. Ostatnio pasły się w zbożu i odcięły mi powrotną drogę. Stado około 30szt.Odeszły na kilka metrów w kukurydzę i miałem obawy, że jak młody zakwili, to może być ciepło;)A agresywne kolory nie zawsze się sprawdzają. Za to cieszą oko-oczy:) Ta żabka nie ma takiego efektu, bo nie było tła pod te kropki. Kropek dalszy ciąg. I jeszcze;) cdn. Edytowane 5 Września 2016 przez jaceen 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Uzbierałem zestaw woblerków w rozmiarze 30-34mm. Do niedzieli jeszcze je przytrzymam.Zainteresowany nie odzywa się, to oddam w dobre ręce. A to moja wariacja na bazie Red Taga. Taka mucha ma zwabić mega klenie na wrocławskiej ślumpie:) Jeszcze przed ustawieniem, ale to kosy-osy właśnie na takie rzeczki. Edytowane 9 Września 2016 przez jaceen 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Kosa osa jak Ferrari Testarosasa , a tak poważnie extra wyglądają, jaka waga ? z chęcią bym przygarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jak się nie odzywa to ja je z chęcią przygarnę Jacku wyślij mi swój adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Na wiosnę Janusz ważył taką jedną z mojej ręki ( 27mm = 1,1g ).K-osa u góry ma 30mm, a pozostałe 25mm. Wagi nie posiadam.Linka muchowa dalej poleci. One są dla takich czajników, co więcej w wodę patrzą-wypatrują, niż biczują Jak się nie odzywa to ja je z chęcią przygarnę Adres podeślę, tylko poczekajmy do końca niedzieli. Może odezwie się jeszcze? Coś niecoś jeszcze mi zostanie;) Edytowane 9 Września 2016 przez jaceen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jeśli nie wyjdzie tym razem to ja już przelałem pln y na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jakby sie Santiago podzielil to z chęcią cos przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 z chęcią bym przygarną Oski sprawdzone.Tak wyglądają świetle dziennym. 30mm 25mm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Wysłałem wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Otwieram kopertę a tu taki majstersztyk!! Wielkie dzięki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jacek za te swoje dzieła to powinien mieć inny status... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 dzięki! Na zdrowie:) Wzór podpatrywałem z tele. Kowale czasem mnie zaskakują. Okonie też je lubią. A taka mała wredna k-oska potrafi. Wystarczy znaleźć sobie jakieś ryżowisko, trochę wolnej przestrzeni i swobodnie ją wypuścić. Jak pływa A efekt? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ze w takim rowie mozna takiego klenika trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jacek za te swoje dzieła to powinien mieć inny status... Wniosek o zmianę statusu złożony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Wniosek o zmianę statusu złożony Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wniosek o zmianę statusu złożony Dziękuję za wyróżnienie:) Ostatnio wszystkie stworzenia z lipy robione pod kątem siurków i do specjalnych zadań. Rzucić tym można w sprzyjających warunkach do 10m.Kotwiczki zakładam małe, może zbyt małe i mnóstwo ataków jest pustych. Jednak takie rozwiązanie ratuje je, przed częstym zaczepianiem o obficie występujące zielska.Owady 25mm-pływające. Delikatnie nurkujący kowal z młodzieńczą wysypką 25mm. I prototyp osy bez steru z poliwęglanu. Za ster robi czoło woblera i umieszczone wyżej oczko.Owad robiony na szybko żeby zdążyć na letnią aktywność kleni. Sprawdzany na strumieniu Kasina.Strumień szerokości 1/1,5m. Rybek z niego nie pokazuję. Do forumowego minimum daleko, ale na wymiar się łapały.Pod spodem są nóżki, które odpychają ewentualne zaczepy. Przy delikatnym zacisku poddają się i ostrze haczyka się odsłania. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie Oficjalnie informuję, że mamy nowy status kolegi @jaceen. Gratuluję! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Przeleciałem (wzrokiem) Twój wątek, strona po stronie i nic tylko gratulować talentu Piękne robactwo, miło choćby tylko popatrzeć. No i te mikro rzeczki w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Oficjalnie informuję, że mamy nowy status kolegi @jaceen. Gratuluję! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi