demowsky Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Podwójne skrzydełeka u ważki, ciekaw jestem jak będą zachowywać się w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Mam taką kapkę, że piórka delikatnie falują, podobnie do tych z marabuta.Ważki sprowadzone pod powierzchnię pracują, jakby chciały wydostać się z wody.Piórka nie zaburzają pracy, są delikatne i efektownie wyglądają przy takim korpusie.Zamiar był taki, że mają tylko pływać, ale jak ktoś ma nieodpartą chęć kręcenia korbą, to w niczym to nie przeszkadza. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Zajefajna kolorystyka,ma kolega talent,o żabce to nawet nie wspomnę -piękna robota,gratuluje umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Super ważki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 W ramkę i na ścianę ważki rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 świetna robota.Robale dopracowane masz do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Korpusiki na nowym lakierze. Wygląda lepiej od poprzedniego, ale nie wiem, czy wytrzyma trudy mokrej roboty. Zamarzyło się mi, że kiedyś wezmę tylko taki zestaw przynęt i wypierdzielę na cały letni dzień nad jedną z wrocławskich rzek. pzdr., jaceen 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Cudeńka!! Dobrze, że mam kilka w pudełku. Już nie moge się doczekać sezonu. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dalej lewa łapka prezentuje. Następne będą chyba z prawej;)Rozmiar 27-35mm. Lipa malowana akrylami z bezbarwnym lakierem.Wbrew pozorom ważka osiąga najmniejsze odległości i najdelikatniej kładzie się na wodzie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dalej lewa łapka prezentuje. Następne będą chyba z prawej;)Rozmiar 27-35mm. Lipa malowana akrylami z bezbarwnym lakierem.Wbrew pozorom ważka osiąga najmniejsze odległości i najdelikatniej kładzie się na wodzie.Chce je! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Zastanów się, bo niebawem będą z prawej mańki;)Tak, czy siak, ja ich nie chcę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Miziu, miziu... i trójkącik nagle się zawiązał 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 No, no robaczki super, kolorki oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Przypuszczam, że te będą pływać po Bystrzycy i jej dorzeczach. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jointed są kapitalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Bardzo ładne wykonanie, ta najmniejsza jest super. Łowne, też na pewno będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dziękuję. A tym razem pijawkowate. Biedronkowate. Kowalowate. Kózkowate. Nieustannie robaki to lipa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Fajne, widać,że zanosi się na struganie podgatunków owadów, gratuluje pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zdjęcia kiepskie nie oddają "tego czegoś" co mają Jackowi robale. Łamane pijawki też na żywo wyglądają o wiele lepiej i mają fajne kąśliwe brzuszki czego nie widać na zdjęciu. Testowałeś je już? Jak pływają? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Pijawkowaty łamaniec elegancki, jak i reszta robali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 . Testowałeś je już? Jak pływają?W mojej ocenie, jest dobrze. Ryby zweryfikują, co to warte:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Kiedyś z Peekolem sobie pogadaliśmy i wykluł się taki pomysł. Podczepiana kotwiczka na magnesie.Trzeba było dobrać taki, aby nie wyciągał plomb rybom i złomu z wody.Średnio widzę ciągle odczepiać widelce, kapsle, szprychy itp:) Jak w między czasie nie kipnę, to końcowy efekt ujrzycie niebawem. Tymczasem lęgną się polne:)Żyje taka ok. 1.5 roku. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ciekawy pomysł z magnesem, ciekawi mnie praca takiego woblerka i jego gramatura, polna super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi