hhary1 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja myślałem,że dopiero zaczynasz a ten kijek jest Nr.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Na szczęście (albo nieszczęście ) ja na muchę nie od dziś ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Muchobojka The Fatso . Ładniusie toto sprzęcicho Ci wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 I z lakierowania całkiem zadowolony jestem , i ogólnie sympatyczna. Waży ok. 75g - też nieźle, choć na pewno można lżej (uchwyt: korek i dwie obrączki, rękojeść tylko korek, bez korkogumy i przelotki REC). Tyle, że to byłoby tak, jak w wyczynowym sprzęcie np. rowerowym - walka o gramy błeee Na pewno będzie mi się dobrze na nią łowić Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja myślałem,że dopiero zaczynasz a ten kijek jest Nr.1 Nie osądzaj budowniczego, po podpisie jego! Kolejna bardzo fajna rzecz z Twoich rąk Fatso. Ja muchy to mogę najwyżej łapać, albo się po tyłku podrapać PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 No i wreszcie przyła pora na Avida 2,75 MF2. Wreszcie, bo chorowałem na niego dłuugo, ale zawsze coś mi przeszkadzało. Najpierw nie miałem ochoty tyle szmalu wywalić, potem zjawił się Blue Rapid. Śliczny kij (Daniel T. go zbroił), ale nie podszedł mi za cholerę. Ja niżejmodułowy jestem, co już swego czasu stwierdziłem na Forum naszym, kochanym, łubudubu, łubudubu Przez chwilę był fajny, amerykański Batson, alem go skrócił wydatnie przy próbie przezbrojenia No i ostatecznie nastała era Avida Już jakiś czas temu łyknąłem Alconity w srebrnych ramkach i pociągnąłem od 25, Natomiast omotki popełniłem z Gudebroda Twista, czerwono-czarnego. Potraktowany prezerwatywą Flex Coat, prezentuje się całkiem przyjemnie. Teraz pozostaje tylko kilka miesięcy poczekać i na zębatych/bolkach/czycotamsięprzyplącze przetestować. Będzie bosko Pozdrawiam,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 I jeszcze fotek parę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Sliczny kijaszek Rękojeśc zdecydowanie mój klimacik ,ładnie współgrają koreczki ,choć plasterek korkogumki bym dał przed uchwyt, bo szkoda aby się koraczek mechacił za szybko.No i super wsółgra sreberko z tą carno-czerwoną nitką.A lakierek,nic dodać nic ująć PS. a za mną chodzi od jakiegoś czasu o oczko mocniejszy.Słyszałem ,że bardziej cięte te z IPC od starszego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Starszego modelu nie miałem, a ten oczko mocniejszy już w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 A to pogratulować Do mnie też płynie spóźniona paczuszka od Mikołaja, ale z tymi brzydkimi zielonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja jakoś pociągu w strone tej konkretnej zieleni nie czułem, aczkolwiek coś mi tam po łbie biega pod kątem opadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Piękna wędka Fatso - zdecydowanie w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Pięknie zrobiony kijek!Widać że to nie pierwszy projekt z pod Twojej ręki!Rękojeść jak i cała reszta prezentuje się zacnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Przez chwilę był fajny, amerykański Batson, alem go skrócił wydatnie przy próbie przezbrojenia TEGO Batsona ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Aha! I jeszcze przekręć go w ranie to boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i czego ruszał, paluszki swędziały to masz ale szkoda, taki dobry kij współczuje Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ale wiesz, co? Ten Avid fajniejszy Inna sprawa, że ten Batson miał być taki cudny Cóż, już dawno stwierdzono, że lepsze jest wrogiem dobrego, alem to zignorował Pzdr,Fatso P.S. ten Avid naprawdę mi leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No nie wiem, obmacam to uwierze. Avid pewnie jest bardziej szczytowy a to juz nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Tej wersji się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Śliczny ten Avidek. Pięknie, klasycznie zrobiony. Cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam , Piękna robota Fatso. Klasycznie , stylowo , omotki świetnie grają ze srebrnym. Miód malina. Ten model avida to prawdziwy uniwersał. Mam takiego , tyle że 2.6 jeszcze ze starszej serii i możliwośći kijka są ogromne. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 @Fatso śliczny kijek wyszedł .P.sKiedy będzie do kupienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jozi, cóż Ty gadasz/piszesz za herezje Przecież to kij docelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Obstawiam najpóźniej do przyszłej zimy .Fatso jesteś już w szponach rodbuilingu, będą nowe blanki, gdzie takiego starocia będziesz trzymał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ja już miałem XLS'a, miałem Blue Rapidy, Batsony RX7 i RX8 też się przewinęły, takoż i Talon - wszystkie na krótko. Zostałby ten stary, amerykański IST1084F, ale się skrócił. Natomiast o Avidzie myślałem już kilka lat temu. Nie bez przyczyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi