Skocz do zawartości

Fatso the Builder i jego początki

Fatso

Rekomendowane odpowiedzi

I z lakierowania całkiem zadowolony jestem :mellow: , i ogólnie sympatyczna. Waży ok. 75g - też nieźle, choć na pewno można lżej (uchwyt: korek i dwie obrączki, rękojeść tylko korek, bez korkogumy i przelotki REC). Tyle, że to byłoby tak, jak w wyczynowym sprzęcie np. rowerowym - walka o gramy błeee :wacko:

Na pewno będzie mi się dobrze na nią łowić B)

Pzdr,

Fatso

• 3 tygodnie później...

No i wreszcie przyła pora na Avida 2,75 MF2. Wreszcie, bo chorowałem na niego dłuugo, ale zawsze coś mi przeszkadzało. Najpierw nie miałem ochoty tyle szmalu wywalić, potem zjawił się Blue Rapid. Śliczny kij (Daniel T. go zbroił), ale nie podszedł mi za cholerę. Ja niżejmodułowy jestem, co już swego czasu stwierdziłem na Forum naszym, kochanym, łubudubu, łubudubu :unsure: :lol:

Przez chwilę był fajny, amerykański Batson, alem go skrócił wydatnie przy próbie przezbrojenia :blush::(

No i ostatecznie nastała era Avida ;)

Już jakiś czas temu łyknąłem Alconity w srebrnych ramkach i pociągnąłem od 25,

Natomiast omotki popełniłem z Gudebroda Twista, czerwono-czarnego. Potraktowany prezerwatywą Flex Coat, prezentuje się całkiem przyjemnie.

Teraz pozostaje tylko kilka miesięcy poczekać i na zębatych/bolkach/czycotamsięprzyplącze przetestować.

Będzie bosko B) :mellow:

Pozdrawiam,

Fatso

post-2240-1348916489,5103_thumb.jpg

post-2240-1348916489,5733_thumb.jpg

post-2240-1348916489,7698_thumb.jpg

post-2240-1348916489,8424_thumb.jpg

post-2240-1348916489,9398_thumb.jpg

Sliczny kijaszek :huh: Rękojeśc zdecydowanie mój klimacik ,ładnie współgrają koreczki ,choć plasterek korkogumki bym dał przed uchwyt, bo szkoda aby się koraczek mechacił za szybko.No i super wsółgra sreberko z tą carno-czerwoną nitką.A lakierek,nic dodać nic ująć :mellow:

PS. a za mną chodzi od jakiegoś czasu o oczko mocniejszy.Słyszałem ,że bardziej cięte te z IPC od starszego modelu :D

Ja już miałem XLS'a, miałem Blue Rapidy, Batsony RX7 i RX8 też się przewinęły, takoż i Talon - wszystkie na krótko. Zostałby ten stary, amerykański IST1084F, ale się skrócił. Natomiast o Avidzie myślałem już kilka lat temu. Nie bez przyczyny ...