Mirosław Pieślak Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam wszystkich po przerwie. Sprawę absencji zapewne wyjaśni Remek, bo to problem wielowątkowy.Kolejny step lada chwila. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 bartkano - Szkoła Jerkbait nie jest i nie była "interesem". Takiego założenia nie miał nikt z organizatorów, ale chyba nie muszę tego tłumaczyć. Oczywiście, jak każdy masz prawo do swojego zdania w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 pisarz - widzę, że cały czas rozwijasz umiejętności i robisz postępy. To cieszy jak cholera. Tak trzymaj. A ta pomarańczowa pupa - bomba! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Próbowałem ukręcić według tego wzoru . Do końca nie jestem zadowolony , ale będę poprawiał .http://www.theflyfisher.com/reports/hatch-chart.cfm October Caddis Edytowane 15 Października 2016 przez pisarz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 I co to koniec szkółki? Upadło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tomek , tak wyglądało . W wątku " Pytania do Mirka i Joanny" , jest wpis Mirka że lada chwila będzie reaktywacja .Myślę że wiele osób ta wiadomość ucieszyła. Mamy odkurzać imadła , ja tam swoje mam odkurzone , mogę ewentualnie naoliwić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Wygotuj narzędzia, przetrzyj nitki świeczką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dalej kombinuję 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dawać, dawać, bo od następnego etapu też chcę uczestniczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dawać, dawać, bo od następnego etapu też chcę uczestniczyć No a kto zaliczy pierwszy semestr??? Piotr masz jakiś film poglądowy jak umotać takie cudo?? Bardzo fajnie Ci wyszły te muchi...pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jak zwykle niezawodny Davie; 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jak zwykle niezawodny Davie; Jak zwykle niezawodny Janusz . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 A ja myślę, że to miał być dobry interes, ale nie wypaliło. I tyle w temacie pozdrawiamKolego Bartkano,Zwykle nie komentuję takich wpisów ale tym razem sobie pozwolę. Jeśli myślisz, że wszystko co ludzie robią musi być związane z "interesem" to współczuję. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Myślałem, że Goddard to będzie najtrudniejszy step ale tutaj widzę, że to liga wyżej. Dziś tylko jedną mi się udało ale wstawiam bo Remek straszył że to już koniec Znowu na Pande. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Trzeba coś motać bo pudełka puste... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 siatkaz - smakowity.Niestety, na chruścikowe łowy trzeba jeszcze ze dwa miesiące zaczekać.Ładnie, estetycznie zawiązana mucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 daniel. - fajna pupa. Te oczy buzeranckie. Z żyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 daniel. - fajna pupa. Te oczy buzeranckie. Z żyłki?Tak to z żyłki, w sumie z żyły, bo na pewno gruba około 1mm. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi