thug Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 "nie odpadają im stery i są świetnie pomalowane..." czy aby na pewno???A czy zdarzyło się Tobie żeby ster od slidera, albo fatso odpadł ? Bo mnie nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jeden z moich Sweeperów stracił boczny ster. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 A czy zdarzyło się Tobie żeby ster od slidera, albo fatso odpadł ? Bo mnie nigdy pewnie... fatso crank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Sweepera17 reklamowałem dwukrotnie z powodu urwanego steru. Za każdym razem otrzymałem nową przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Jak to załatwiałeś ?Telefon i po sprawie czy formularze i biurokracja ? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wyślij woblera do SALMO z krótkim opisem reklamacji i po sprawie.dwa tyg i masz nowego woblera.Salmo jest chyba jedyną firmą, która bez problemu załatwia reklamację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dokładnie tak. Mam nawet odręcznie napisany list z przeprosinami i deklaracją, że "gdyby coś" to proszą o kontakt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Po co tak bić pianę czy sprzedana czy nie. Z punktu widzenia przedsiębiorcy każdy ruch ma coś na celu, nawet sprzedaż.Jest tylu świetnych producentów woblerów, że na pewno polska myśl techniczna się obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Po co tak bić pianę czy sprzedana czy nie. Z punktu widzenia przedsiębiorcy każdy ruch ma coś na celu, nawet sprzedaż.Jest tylu świetnych producentów woblerów, że na pewno polska myśl techniczna się obroni. Trochę racji masz, ale Salmo było rozpoznawalne i w kraju i na świecie, a miło jest posłuchać jak chwalą krajana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Witam Panów, z lekkim opóźnieniem ale niemałą ciekawością przeczytałem wszystkie komentarze.Dziękuję za zainteresowanie i troskę! Jeśli są jakieś pytania to zapraszam.Nie obiecuję błyskawicznej odpowiedzi bo pracy mam wbrew pozorom 2X więcej niż kiedyś ale będę się starał. Pozdrawiam,Piotr PiskorskiSALMO 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dokładnie tak. Mam nawet odręcznie napisany list z przeprosinami i deklaracją, że "gdyby coś" to proszą o kontaktWłaśnie wysłałem. Zobaczymy ???? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 No i zobaczyłem. Dzisiaj w paczce znalazłem naprawionego Sweepera. Bezkosztowo.Salmo szacun i podziękowania. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Witam Panów, z lekkim opóźnieniem ale niemałą ciekawością przeczytałem wszystkie komentarze.Dziękuję za zainteresowanie i troskę! Jeśli są jakieś pytania to zapraszam.Nie obiecuję błyskawicznej odpowiedzi bo pracy mam wbrew pozorom 2X więcej niż kiedyś ale będę się starał. Pozdrawiam,Piotr PiskorskiSALMO A co z Paniami ? Panie Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Troszkę w temacie Salmo. Edytowane 29 Września 2019 przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 https://www.youtube.com/watch?v=DAE103SBnq4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Wracając do tematu po sprzedaniu do Fox-a wieść gminna niesie że ceny idą 30 % do góry i część woblerów nie będzie produkowana.Czy może ktoś ma informacje co będzie wykreślone z nowej oferty ??? Edytowane 10 Lutego 2020 przez peryskop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Wracając do tematu po sprzedaniu do Fox-a wieść gminna niesie że ceny idą 30 % do góry i część woblerów nie będzie produkowana.Czy może ktoś ma informacje co będzie wykreślone z nowej oferty ???Coś mi się obiło o uszy, że Fox sprzedaje to do polskich sklepów w Euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Z mojego rozeznania jest drożej póki co o ok. 15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nigdy nie byłem jakimś fanem Salmo, a przy obecnych cenach myślę że są lepsze i tańsze woblery. Ceny zbliżone do Rapali, więc jak mam wybierać wolę Rapale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nigdy nie byłem jakimś fanem Salmo, a przy obecnych cenach myślę że są lepsze i tańsze woblery. Ceny zbliżone do Rapali, więc jak mam wybierać wolę Rapale.Rapale też odpowiednio podrożeją Pozostanie polowanie na allegro na stare dostawy, ewentualnie zakupy gdzieś w lokalnych sklepach towaru że starych dostaw.Albo korzystanie z nagromadzonych zapasów, to akurat mój przypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Rapale też odpowiednio podrożeją Nie wiem jak z Salmo. Nowego przedstawiciela na oczy nie widziałem. Za to Rapalę zamawiałem. Ceny podobne do roku 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nigdy nie byłem jakimś fanem Salmo, a przy obecnych cenach myślę że są lepsze i tańsze woblery. Ceny zbliżone do Rapali, więc jak mam wybierać wolę Rapale. Można bardziej lakonicznie. Nie jestem fanem Salmo.Są lepsze i tańsze woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 A niby czemu i po co?@wujek pisze prozą. Czemu ma pisać wierszem białym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Wracając do tematu po sprzedaniu do Fox-a wieść gminna niesie że ceny idą 30 % do góry i część woblerów nie będzie produkowana.Czy może ktoś ma informacje co będzie wykreślone z nowej oferty ??? ... Edytowane 12 Lutego 2020 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Widać po nowej stronie, których woblerów już nie ma w ofercie. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi