BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 I to jest właściwe wyjaśnienie. Polskie Salmo mogło sprzedawać na rynku wschodnim pod jednym warunkiem ... musiałoby zmienić nazwę i logo na opakowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Warto jeszcze wspomnieć, że to polska firma jako pierwsza wkroczyła na rynek ukraiński. Z tego co słyszałem to firma Flagman sprzedawała a być może nadal sprzedaje polskie woblery...bez nazwy Salmo oczywiście. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez guma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Czy jest ktoś w posiadaniu katalogu na 2021 salmo (fox). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Smutny dzień dla fanów Salmo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września (edytowane) Tak, to smutne. Na całe szczęście jest Piotr a Piotr to Salmo. A Salmo to nie tylko towar, to idea. Ona pozostaje.Piszę to dlatego, bo kiedy robione było to zdjęcie powyżej, Piotr już szepnął o tym i o tym rozmawialiśmy i właśnie taka myśl pozostała we mnie. Edytowane 4 Września przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Przykre,krawaciarze zdecydowali...wracam pamięcią do 93' i pierwszych Salmo Minnow w sklepie u p.Hansz w Zielonej Górze. Największy mój pstrąg 64 cm w 2001r.na Salmo Minnow 9 cm..Szkoda ,kawał historii odchodzi do lamusa,przykro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Tak, to smutne. Na całe szczęście jest Piotr a Piotr to Salmo. A Salmo to nie tylko towar, to idea. Ona pozostaje.Piszę to dlatego, bo kiedy robione było to zdjęcie powyżej, Piotr już szepnął o tym i o tym rozmawialiśmy i właśnie taka myśl pozostała we mnie.Szkoda bardzo pracowników którzy wytwarzali te przynęty tyle lat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Zdradźcie coś więcej, bo mam wrażenie że coś mnie omija. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Szkoda bardzo pracowników którzy wytwarzali te przynęty tyle lat...To prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Zdradźcie coś więcej, bo mam wrażenie że coś mnie omija.Salmo oficjalnie przestaje istnieć. Produkcja woblerów zostaje wstrzymana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Salmo oficjalnie przestaje istnieć. Produkcja woblerów zostaje wstrzymana Wiadomo czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Biznes. Nie będzie na pewno produkcji w Polsce Może będą robili po taniości w Chinach coś co i tak już robią Chińczycy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Piotr Piskorski : https://www.facebook.com/search/top?q=piotr%20piskorski%20pro%20fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września (edytowane) Wiadomo czemu? Oczywiście. Wielkie korporejty wykupują mniejszych producentów głównie po to aby z czasem zamknąć ich na amen i zostanie ten jeden "słuszny". I dotyczy to niemal każdego segmentu na rynku. Dlatego od jakiegoś czasu unikam albo przynajmniej staram unikać kupowania u tych co niszczą to co najbardziej wartościowe według mnie czyli pasję albo innych. Edytowane 4 Września przez S.N. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września (edytowane) Taka marka!???? Jednak przeczucie mnie nie myliło że sprzedaż firmy to początek jej końca. Edytowane 4 Września przez Lukas 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Oczywiście. Wielkie korporejty wykupują mniejszych producentów głównie po to aby z czasem zamknąć ich na amen i zostanie ten jeden "słuszny". I dotyczy to niemal każdego segmentu na rynku. Dlatego od jakiegoś czasu unikam albo przynajmniej staram unikać kupowania u tych co niszczą to co najbardziej wartościowe według mnie czyli pasję albo innych.Jeden "słuszny", czyżby chodziło o rapale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września (edytowane) "Taka marka! Jednak przeczucie mnie nie myliło że sprzedaż firmy to początek jej końca." Też miałem wtedy takie przemyślenia w tym temacie. Edytowane 4 Września przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Dla korpo zbyt drogie koszty w Polsce. Chińczyk wykona to taniej. Nic się nie zmieni, dopóki "za mordę" nie wezmą ich polityki i wyzysku, ale taki jest świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Cóż za niebywała obłuda! Jakaż nieprawdopodobna dwulicowość!Wielbiciele, zakupowi konformiści, zdeklarowani admiratorzy chińskiego #dużotanioali, wylewają krokodyle łzy nad ginącym, polskim brandem Dla zwykłej przyzwoitości - róbta co chceta, ale chociaż nie płaczta.. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września No jest nasz erudyta już się martwiłem że się nie pojawi.Idę popcorn nastawić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września (edytowane) Z popcornem czy bez dużo prawdy we wpisie Sławka. Kupujemy czy kupowaliśmy chińszczyznę licząc na co ? Że dofinansują oni cokolwiek ? Edytowane 5 Września przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Cóż za niebywała obłuda! Jakaż nieprawdopodobna dwulicowość!Wielbiciele, zakupowi konformiści, zdeklarowani admiratorzy chińskiego #dużotanioali, wylewają krokodyle łzy nad ginącym, polskim brandem Dla zwykłej przyzwoitości - róbta co chceta, ale chociaż nie płaczta.. Myślałem że nie dożyję tej chwili ale pierwszy raz się z Tobą zgadzam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Dla korpo zbyt drogie koszty w Polsce. Chińczyk wykona to taniej. Nic się nie zmieni, dopóki "za mordę" nie wezmą ich polityki i wyzysku, ale taki jest świat...________ Wystarczy jak TRUMP wprowadzić cła i już za mordę nie trzeba będzie brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września ... jak kot przyczajony przy mysiej dziurze, jak czapla w bezruchu pochylona nad lustrem wody, jak lew z napiętymi wszystkimi mięśniami skrywający się w trawie sawanny przed wykonaniem śmiertelnego ataku ... widzę Sławka w białych rękawiczkach z błyszczącymi oczami w skupieniu pochylonego nad komputerem i wertującego wątki na forum w nadziei, że pojawi się jakiś temat, dający szansę jedynemu sprawiedliwemu na zadanie nokautującego ciosu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września (edytowane) Zapomniałeś Robercie wspomnieć o czujnej ważce przyczajonej na liściu tataraku A wracając do tematu.Salmo miało znakomicie rozwiniętą sieć dystrybucyjną niemal na całym świecie, od Stanów, przez zachodnią Europę, Skandynawię aż po Australię, i to na długo przed pojawieniem się tam Foxa, ale oczywiście winnym upadku firmy, jest polski wędkarz bo ośmielił się kupować chińskie woblery, i jeszcze promować to w odpowiednim wątku. Bądźmy poważni Mam jeszcze pytanie pomocnicze:Czy ci co kupują oryginalne woblery japońskie, lub dzieło polskich rąk, też są winni? Czy może tym wyjątkowo się upiekło bo przecież to nie chińszczyzna. Jakoś firmy japońskie nie upadają masowo od zalewu wszechobecnych na Ali imitacji. Edytowane 5 Września przez drChlubicz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi