Kacper.K Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Chyba skorzystam, tylko kwestia wyboru koloru, szary czy biały Na decathlonowe niestety się nie załapałem, była końcówka serii. A nowa jest moim zdaniem zbyt dopasowana.Należy pamiętać, że aby koszulka termoaktywna działała musi stykać się bezpośrednio z ciałem. W przeciwnym razie pomiędzy koszulką, a ciałem będzie izolacja w postaci powietrza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 @stone masz tą z długim rękawem ? Bardzo obcisła ? Źle mi się łowi bez śniadania czy na wciągniętym brzuchu, choć grubaskiem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 @stone masz tą z długim rękawem ? Bardzo obcisła ? Źle mi się łowi bez śniadania czy na wciągniętym brzuchu, choć grubaskiem nie jestem Tak mam tą z długim rękawem.Mam 190cm wzrostu i ok 95kg i wziąłem sobie rozmiar XXL.Jest ciut luźna bo taką chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Należy pamiętać, że aby koszulka termoaktywna działała musi stykać się bezpośrednio z ciałem. W przeciwnym razie pomiędzy koszulką, a ciałem będzie izolacja w postaci powietrza.Termoaktywna tak ale taka typowo na słońce moim zdaniem powinna być luźna przynajmniej w jakimś stopniu wtedy jest lepsza wentylacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 odkopię temat używa ktoś? Koszula Traper Montana https://salar.pl/produkt-1603-k-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Miałem, miałem też z dwa modele Columbi A teraz mam Solarflexa od Simmsa. Dla mnie trochę słabo uszyta, czuć szwy na barkach i na boku, materiał taki ooo. Dołóż parę pln i weź Columbie albo Simmsa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ten solarflex to bluza a nie koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 To nie jest koszula, koszulka z długim rękawem i kapturem. Naprawdę polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dla lubiących dobry klimat i wygodę - koszula Polybrush 2 od Geoff Anderson, tu recenzja -> https://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/21-testy-sprzetu-wedkarskiego/117491-koszula-geoff-anderson-polybrush-2-recenzja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi