PaNeK Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 odkąd dynda mi na środku forum reklama eventur nie mogę wydybać gdzie jest jerkbaitowa wyszukiwarka... a chciałem poszukać czegoś na temat belon, i czy da się je łowić jakimś morskim uniwersałem... guzik! nie wiem nic! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=17620&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 o kurnia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
odkąd dynda mi na środku forum reklama eventur nie mogę wydybać gdzie jest jerkbaitowa wyszukiwarka... a chciałem poszukać czegoś na temat belon, i czy da się je łowić jakimś morskim uniwersałem... guzik! nie wiem nic!
Pozdrawiam!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi