Skocz do zawartości

Ojro 2016

Emilo

Rekomendowane odpowiedzi

Niemcy zagrali dobry mecz z Ukrainą, potwierdzają, iż są drużyną turniejowa....ciężka przeprawa przed naszym teamem. Na odnotowaniu zasługuje bardzo dobra postawa Kapustki, choć nie ustrzegł się błędów w defensywie. Północna Irlandia wyglądała komicznie że swoją taktyką, szkoda niewykorzystanych sytuacj.

Oj Wy brunatni nacjonalisci i faszysci  :lol:  :lol:  :lol:

attachicon.gif13419205_807320052731779_8872350587783308486_n.jpg

"Brunatni" nacjonaliści...pojechał gościu po bandzie....ciekawe, co może spowodować powstanie fal żółtych, czerwonych, zielonych itp. nacjonalistów?

'

Nie gadaj ogladalem chwile i wylaczylem bo poprostu smecili nic sie nie dzialo ale widac sie rozkrecili :) btw ma ktos jakiegos linka do strema z neta

Jak dla ciebie smęcili to co powiesz o meczu Albania-Szwajcaria? Edytowane przez Marioo

Dla mnie popisali się Włosi ,Belgowie jako faworyt meczu nie istnieli-najlepszy mecz jak do tej pory. Mecze np Hiszpanii czy Francji uważam za nudne jak na faworytów mistrzostw. Niemców nie widziałem. Po Portugali niczego się nie spodziewałem i tak też było mimo wielu oddanych ok 30 strzałow na bramkę Isl tylko remis. Węgrzy zaskoczyli i wygrali zasłużenie -mecz dało się oglądać . Co do naszej drużyny - nie podniecam się. Czwartkowy mecz zweryfikuję tych naszych nowych "bohaterów" .Jutro przetasowanie w grupach i też kilka ciekawych meczy jak np Włochy - Szwecja.

Włosi fajnie się zaprezentowali, Niemcy standardowo również wypadli dobrze, reszta na ten moment bez fajerwerków.
co do naszej reprezentacji - jeśli uda nam się wyjść z grupy na drugim miejscu mamy szansę powalczyć o ćwierćfinał, zwłaszcza że grupa A nie powala na kolana ... dalej marzeniami puki co nie wybiegam. Słabe ogniwa naszej drużyny to dla mnie Jędrzejczyk i Pazdan.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...