Skocz do zawartości

Ojro 2016

Emilo

Rekomendowane odpowiedzi

Niewątpliwie gdyby Turcy się ''obudzili'' dodało by to atrakcyjności temu meczowi mając na uwadze temperamenty drużyn i zawodników ...

raczej już po meczu 3:0

Edytowane przez Karol Krause
  • Like 1

Zawsze miałem wysokie mniemanie o ludziach, którzy ciężką pracą wchodzili na szczyt, tak teraz włosy mi się jeżą, jak patrzę co wyrabia Ronaldo już drugi mecz w tych zawodach, przydałaby mu się pauza, aby wystygł, bo obawiam się, że Portugalia odpadnie szybko z tą grą i w dalszej części turnieju będziemy mieć tzw. "mecze dla koneserów" z udziałem Węgier, Islandii ewentualnie Austrii...:(

Bez przesady :)

Pamiętaj, ze on zawsze sie czuje najlepszym.

Myślę, ze błyskawiczna eskapada do Maroka by podreperowala forme ;)

a gdzie wysłał byś Milika ? , bo mamy nie mniejszy problem z trafieniami.Kuźwa u kogoś widzicie , a co nas Portugalia obchodzi.Może niech Ronaldo kończy ,fajnie by byŁo gdyby Milik w części zrobił karierę jak CR7.

Po kilku meczach mam wrażenie, że strasznie kalkulowane te euro jest... (nie oglądałem Chorwacji z Czechami i Hiszpanii z Turcja) Większość drużyn stara się nie stracić bramki, a nie ja strzelić. Też macie takie wrażenie, czy za dużo piw pije przy meczach :D?

Po kilku meczach mam wrażenie, że strasznie kalkulowane te euro jest... (nie oglądałem Chorwacji z Czechami i Hiszpanii z Turcja) Większość drużyn stara się nie stracić bramki, a nie ja strzelić. Też macie takie wrażenie, czy za dużo piw pije przy meczach :D?

to się zmieni... już niedługo,

zacznie się "prawdziwy" turniej :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...