seiken Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 cicho ! trzymać kciuki za naszych a nie skakać do oczu Lubie gości z optymizmem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zamknij sie!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Trzymać to ja mogę zimnego browara a nie kciuki Niech już kończą i wstydu oszczędzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ten mecz musimy wygrać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 [emoji85]⚽️[emoji1374] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ale jazda .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zwycięstwo było na wyciągnięciu ręki , teraz modlitwa , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Fabiański niesamowity , spokojny , skupionyAle karne kto ma strzelać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Mamy ich 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jest !!!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Idę się na jeb.......ć , brawo Polska. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 No zaczynamy. Ja nie bede oryginalny, typuje remis (0:0 lub 1:1)i karne. Mam nadzieje ze w karnych przyfarci nam 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ufffffff 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 jeeeeeeeeeeeeeeeesttt mammyy toooo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 PANOWIE, MAMY TO !!!!!!! TERAZ JUŻ CHŁOPAKI NIC NIE MUSZĄ, JESTEŚMY WŚRÓD 8 NAJLEPSZYCH DRUŻYN W EUROPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 PANOWIE, MAMY TO !!!!!!! TERAZ JUŻ CHŁOPAKI NIC NIE MUSZĄ, JESTEŚMY WŚRÓD 8 NAJLEPSZYCH DRUŻYN W EUROPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Musza wygrać ...z Chorwacją!!!A w półfinale Lewandowski się obudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 BRAWO POLACY!!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ja to zawał miałem Brawo za nerwy i grę !! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Oni chyba się zapatrzeni na szczypiornistów i siatkarzy ze do takiego horroru doprowadzili Jak dla mnie takie mecze mogą być aż do samego finału Może na zawał nie zejdę Edytowane 25 Czerwca 2016 przez tony1983 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Coś niesamowitego ,brawo ,brawo ,brawoooooooo. Jestem Dumny , Jestem Polakiem.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Gramy dalej !!!!!!!!!!! : ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Musza wygrać ...z Chorwacją!!!A w półfinale Lewandowski się obudzi.Pod warunkiem że kogoś zamiast Milika wstawią. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 wywiązali się z zadania, teraz pozwolili nam pomarzyć, ja sobie życzę Portugalii i 3:1 dla nas!!!!! niechże się ten Lewy rozstrzela! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Pod warunkiem że kogoś zamiast Milika wstawią.Milik też się wstrzeli - po dzisiejszym meczu powinno zejść z nich ciśnienie i zaczną grać swoje w ataku bo obronę mamy żelazną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi