_Beno Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Na boisku Jodłowiec - będzie niebezpiecznie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Milik na ławke... tyle w temacie z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jest dobrze, bo nie ma wstydu! Nawet porazka nic nie zmieni, to jest naprawde najlepsza druzyna od kilku dekad. Brawo! ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tak jest ,,, bo jest drużyna i nie należy się do nikogo przy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Znowu ktoś chciał wydupczyć krystynę na murawie Edytowane 30 Czerwca 2016 przez BOB1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Krysia coś słabo dzisiaj w piłkę trafia [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 To fakt w końcu mamy drużynę ale Milik mnie troszke irytuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No i karne ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ciiiiiiiii .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Gramy w 10 , Jedrzejczyk dzisiaj masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 cudu nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No i dupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No i czar prysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wygrali lepsi i trzeba to uszanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No nic...trzeba naszym piłkarzom podziękować za te piękne chwile... Dziś się nie udało,ale przyszłość może będzie lepsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Szkoda wielka, mieliśmy słabą drabinkę i Portugalię ale to za dużo.Fabiański jest dobry ,ale żadnego karnego jak i ze Szwajcarami nie wyczuł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja, pierwszy sceptyk naszej reprezentacji ... chylę czoła. Brawo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Brawo Polska. Serce zostawione na boisku. Mamy zajebistą ekipę której warto kibicować! Dziękujemy Edytowane 30 Czerwca 2016 przez urasenty 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dziękujemy!! i tak jestem dumny, a to był dobry mecz!Kuba zagrał na 100%, nie mamy prawa mieć pretensji o ten strzał, jeśli miał bym szukać ,,ale", to szukał bym w Fabiańskim przy rzutach karnych... no nie jest do nich stworzony, nie czyta tej piłki tak jakby mógł, niechby chociaż poświrował na Dudka... cokolwiek... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Nie wskazujmy winnych. Nikt z naszych na to nie zasłużył 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Bravo Polacy mimo przegranej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wielka szkoda, to był świetny turniej. Brawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Strzał Kuby niestety na wysokości idealnej dla bramkarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A niektórym ciągle mało. Ja tam jestem dumny z reprezentacji. Tyle pozytywnych emocji dawno nie widziałem. Idąc ulicą w koszulce reprezentacji i czapeczką z godłem ludzie mnie zaczepiali bili piątki,dziewczyny uśmiechały i szczerze nawet starsi życzliwie zaczepiali i życzyli dobrze Naszym. Może moje miasto małe ale kocham je za te pozytywne chwilę. Dziękuję Ci reprezentacjo i proszę o chociażby tyle na MŚ. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi