Skocz do zawartości

Ojro 2016

Emilo

Rekomendowane odpowiedzi

Finał powinien być pomiędzy rewelacjami Euro Islandią a Walią.

A Niemcy (i Włosi) niech się nauczą strzelać karne, bo to nie poważne by do tak gigantycznej bramki nie umieć trafić!

Tylko fakt, ze byles zawodowym piłkarzem świetnie strzelającym karne usprawiedliwia takie błędy ortograficzne.

Inaczej byloby to cokolwiek niepoważne:)

• Like 1

Stałem przed bramką wielokrotnie i pomimo fatalnej ortografii potrafiłem w bramkę trafić.

Wiadomo, ze na przeciwko siebie poza wysoka trawa miales Neuera lub Buffona.

A bywalo, ze ich obu:)

Domyślam sie, ze w ramach rozgrzewki przebiegałes w zmiennym tempie 12-13 km przed strzałem.

Krótko:

Szacun :)

• Like 1

Bynajmniej urazu do Kolegi nie żywię  ;)

A Neuer czy Bufon nie robią na mnie wrażenia - po prostu bramkarze - ich rolą jest obronić karnego (i wywiązali się z tego bardzo dobrze).

Natomiast rolą strzelającego jest TRAFIĆ W ŚWIATŁO BRAMKI. A piłkarz (który nie jest bynajmniej amatorem) nie ma prawa nie trafić w bramkę.

A ten który przestrzela to ....pierdoła.

I zdania nie zmienię :P

A dla piłkarza zawodowca przebiec w 90 minut 12-13km, to jak dla mnie łowić non stop przez 8-10 godzin (a uwierz daję radę i jestem czujny jak .... głodny niedźwiedź :D )

Pozdrawiam

Jacek

Ps.Trzymam kciuki za Islandię i Walię :lol:

• Like 1

Finał powinien być pomiędzy rewelacjami Euro Islandią a Walią.

A Niemcy (i Włosi)  niech się nauczą strzelać karne, bo to nie poważne by do tak gigantycznej bramki nie umieć trafić!

Nie , finał ma być rozgrywany przez najlepszych a kto w nim się znajdzie dowiemy się za kilka dni

ja obstawiam ,że Niemcy będą mistrzami  a to ,że nie strzelali karnych nie świadczy o ich grze , tylko o błędzie tego który karny wykonywał  Niemcy to drużyna konsekwentna i typowo turniejowa powoli się rozkręcają

Idąc tym tropem to Messi który ostatnio przestrzelil karnego to też pierdola! :) i R.Baggio też.....

Według terminologii starego wojaka Szwejka to zarówno oni jak i Muller, Oezil, Schwainsteiger , Kuba i wielu innych to co najwyżej vicepierdoły ( do całego pierdoły brak im odpowiedniego wieku) :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...