Skocz do zawartości

Ojro 2016

Emilo

Rekomendowane odpowiedzi

Zagrać g.... ale wygrać wszystko to jest sztuka :D

Taki mieli plan i sie jego trzymali.

Dla przykladu Angole cale eliminacje grali 442 a na Ojro zmienili ustawienie na 433, gdzie wiekszosc ich pilkarzy w takim ustawieniu nawet w klubach nie gra ;)  Nie mowiac juz ze sztab szkoleniowy nie mial pojecia, kto tak naprawde powinien grac w tym ich pierwszym skladzie  :D

ja jestem mega zadowolony,meczu nie oglądałem,bo zdrowie ważniejsze. A,no i wiem że Polacy,nawet gdyby przeszli Portugalię ............. pucharu  by nie powąchali. Zastanawia tylko fakt, czy Griezman tańczył cwaniacko.................buahahhaha?

...chociaż Kryśka pokazywał przez trzy tygodnie, że Portugalia to wyłącznie ON. Dzisiajszą noc ma nieprzespaną. Przed lustrem.

Fakt do pucharu to był pierwszy i do zdjęć, chociaż w meczu nie zagrał.... a dla odmiany temu murzynkowi co strzelił gola to chyba nawet nie dali pomacać... żenujące to było

• Like 1

Panowie, gdy juz osiagniecie setna czesc tego co Ronaldo, dostaniecie papier upowazniajacy do wysmiewania. Poki co nieprofesjonalnie wyglada krytykowanie jednego z najwybitniejszych pilkarzy w historii przez niedolowionych wedkarzy ???? Ronaldo ma swoje gwiazdorskie wyskoki, czesto zachowuje sie jak rozkapryszony bachor, odgrywa teatr itp., nie jest to jednak przewazajace w jego dorobku. I nie jest w tym znowu jakis wyjatkowy. Moze rzeczywiscie nie dorosl? Ale to jego prywatny problem, zagadnienie dla psychologa...

Nie mozna odmowic Ronaldo talentu, ciezkiej pracy, bajecznej techniki, pilkarskiego geniuszu. Jest to zawodnik prawie kompletny, bijacy wszechstronnoscia chociazby Lewego. Troche szacunku za wyniki boiskowe chyba sie chlopakowi nalezy? ????

Edytowane przez coloumb
  • Like 4

columb właściwie mnie uprzedziłeś, znaleźli się eksperci .Jeden z największych piłkarzy w historii ,mecz nudny ale kogo to obchodzi,ważne że moją tytuł.Raczej złotą piłkę dostanie Ronaldo ,bo niby kto ?

Edytowane przez osiemnastak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...