-PYTOON- Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam,Czy ktoś z Was testował takie rozwiązania?http://www.rammount24.pl/product-pol-585-Uchwyt-do-Humminbird-seria-100-300-500-700-seria-Matrix-oraz-Lowrance-seria-Elite-5-montowany-do-plaskiej-powierzchni.htmlhttp://www.rammount24.pl/product-pol-3666-RAM-Mount-uchwyt-X-Grip-TM-IV-do-Apple-iPhone-6s-Plus-montowany-do-plaskiej-powierzchni.htmlChciałbym takie coś przykręcić do burty, żeby nie nosić echa w coverze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Zobaczcie jakiego ja Rama mam ???? Wasze przy tym to chyba pikuś Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Rozmiar D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zobaczcie jakiego ja Rama mam ???? Wasze przy tym to chyba pikuś Łysy z brazers wymięka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 (edytowane) Jaki zastosować uchwyt na reling do echa Lowrance 7 cali, żeby było solidnie i dobrze trzymało...1, 2, 3 (ramię być może 6 cali lub krótsze) 1. 2. 3. Edytowane 25 Czerwca 2020 przez pio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Nr 2 stosowałem do Helixa 10, dawał radę. Mocowanie dałem jednak nad echosondą (reling owiewki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Jesli rure masz zblizona do 3 tez robi robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 RAM-B-101-LO12 który jest do hook2 będzie pasował do reveal 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Mam taki , leży i się kurzy. Jutro rzucę okiem czy pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Cześć. Chciałbym zamontować ekran echosondy Lowrance Hook Fish Reveal 9” na relingu łodzi. Czy ktoś z forumowiczów może podpowiedzieć jakich komponentów Ram-a powinienem użyć, oraz czy takie rozwiązanie jest możliwe? Ewentualnie poleci ktoś jakąś alternatywę dla uchwytów RAM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Cześć. Chciałbym zamontować ekran echosondy Lowrance Hook Fish Reveal 9” na relingu łodzi. Czy ktoś z forumowiczów może podpowiedzieć jakich komponentów Ram-a powinienem użyć, oraz czy takie rozwiązanie jest możliwe? Ewentualnie poleci ktoś jakąś alternatywę dla uchwytów RAM?Oczywiscie ze takie rozwiázania sá mozliwe .Poszukaj na alegro ,jest tego bardzo duzo .Ja sam kupilem taki system RAM (podstawé wraz z ramieniem na ekran echa ) i jestem mega zadowolony .Popatrz tez na ebay .Tam dostaniesz taniej ale czas oczekiwania jest dlugi bo prawie wszystko z usa idzie , no i koszta wysylki sá wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Ram jest drogi , ale niezawodny i mega wygodny. Warto zainwestowac. Odkąd pierwszy raz użyłem, to nic innego nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Cześć. Chciałbym zamontować ekran echosondy Lowrance Hook Fish Reveal 9” na relingu łodzi. Czy ktoś z forumowiczów może podpowiedzieć jakich komponentów Ram-a powinienem użyć, oraz czy takie rozwiązanie jest możliwe? Ewentualnie poleci ktoś jakąś alternatywę dla uchwytów RAM?Samo mocowanie do relingu najlepiej takie https://www.nalodzi.pl/sklep/ram-mounts/uchwyty-monta%C5%BCowe/ram-b-231zu-detail.html Same elementy montażu echosond są różne https://www.nalodzi.pl/sklep/ram-mounts/uchwyty-humminbird.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Panowie dzięki za pomoc. Rozjaśniliście mi temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 I pamiętaj gwarancja jest dożywotnia.Paragon nie potrzebny pare słów do producenta i połamany element przychodzi z USA w 4 dni robocze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 I pamiętaj gwarancja jest dożywotnia.Paragon nie potrzebny pare słów do producenta i połamany element przychodzi z USA w 4 dni robocze.Ale sa tak wykonane, ze na prawde trzeba sie postarac, żeby coś im zrobic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Ja uszkodziłem uchwyt na wędke kupioną w niemczech paragon zaginął i mineło 3 lata ale firma podeszła super do sprawy.Tak więc nie trzeba przechowywać żadnych dokumentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leeso Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) Witam,Chciałbym kupić przyssawkę Ram do przetwornika 3in1 Lowrance. Pływam max 13km/h. Czy wystarczy pojedyncza przyssawka? Edytowane 6 Września 2020 przez leeso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) Lesso,Raczej słabo, pojedyncza przyssawka może nie wytrzymać, poza tym jak masz 2 lub 3 to jak jedna popuści reszta trzyma i nie zmielisz przetwornika śrubą.Ja mam potrójną i jest ok, pływam w ślizgu do 40km/h.Jestem przeciwnikiem takich oszczędności, potrójny ram mount to 480PLN, zmielony przetwornik 1800PLN. Edytowane 6 Września 2020 przez CORNEL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Ja do tego przetwornika mam podwójną przyssawkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Do przetwornika, ktory jest duzy i ciezki, od Solixa 12 jak zabieram go na jakies wedkarskie eskapy na nie swojej lodzi, uzywam podwojnej i nigdy sie nie odkleila. Dla bezpieczenstwa czasem wiaze to jakąś linką do lodzi tak, zeby w razie odklejki sruba nie zrobila mi z przetwornika mielonki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leeso Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dziękuję bardzo Panowie. Zakupię zatem podwójną. Czy macie do tego ramię gdyby trzeba było dostosować zanurzenie przetwornika w zależności od potrzeb? Czy bezpośrednio przykręcacie przetwornik do przyssawki? Zmieniam jednak jednostki pływające i nigdy nie wiadomo na co się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dziękuję bardzo Panowie. Zakupię zatem podwójną. Czy macie do tego ramię gdyby trzeba było dostosować zanurzenie przetwornika w zależności od potrzeb? Czy bezpośrednio przykręcacie przetwornik do przyssawki? Zmieniam jednak jednostki pływające i nigdy nie wiadomo na co się trafi.Ja montuje przetwornik bezposrednio do przyssawki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dziękuję bardzo Panowie. Zakupię zatem podwójną. Czy macie do tego ramię gdyby trzeba było dostosować zanurzenie przetwornika w zależności od potrzeb? Czy bezpośrednio przykręcacie przetwornik do przyssawki? Zmieniam jednak jednostki pływające i nigdy nie wiadomo na co się trafi. Ja mam ramię, w trakcie pływania w zależności ile osób jest na łódce reguluję sobie zanurzenie przetwornika i kąt bez odklejania przyssawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 12345 Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 czy ktos wie gdzie w pl kupie w atrakcyjnej cenie uchwyty z kula D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
-PYTOON-
Witam,
Czy ktoś z Was testował takie rozwiązania?
http://www.rammount24.pl/product-pol-585-Uchwyt-do-Humminbird-seria-100-300-500-700-seria-Matrix-oraz-Lowrance-seria-Elite-5-montowany-do-plaskiej-powierzchni.html
http://www.rammount24.pl/product-pol-3666-RAM-Mount-uchwyt-X-Grip-TM-IV-do-Apple-iPhone-6s-Plus-montowany-do-plaskiej-powierzchni.html
Chciałbym takie coś przykręcić do burty, żeby nie nosić echa w coverze.
Top użytkownicy dla tego pytania
36
28
26
16
Popularne dni
22 Gru
29
17 Mar
23
22 Lut
17
18 Mar
17
Top użytkownicy dla tego pytania
cabage 36 odpowiedzi
Radbraw 28 odpowiedzi
brig 26 odpowiedzi
nurek28 16 odpowiedzi
Popularne dni
22 Gru 2022
29 odpowiedzi
17 Mar 2022
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
17 odpowiedzi
18 Mar 2022
17 odpowiedzi
Popularne posty
wujek
Może zamiast wysyłać sprzęt do RAMa lepiej wysłać screeny z tej dyskusji jak przedstawiciele marki reprezentują firmę wśród polskich wędkarzy. Zgroza...
mario
@Brig, poziom tego forum obniżają takie wpisy jak Twoje, a nie brak merytoryki - z merytoryką sobie forum nieźle radzi. Wiele osób rezygnuje z pisania na forum właśnie dlatego, że takie osoby, jak
Friko
Do czasu. Moja cierpliwość i dobra wola też mają swoje graice. @Brig - żegnam.
Opublikowane grafiki
406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi