Skocz do zawartości
  • 0

Uchwyty RAM Mounts

-PYTOON-

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Może zamiast wysyłać sprzęt do RAMa lepiej wysłać screeny z tej dyskusji jak przedstawiciele marki reprezentują firmę wśród polskich wędkarzy. Zgroza...

Co niektórzy "przedstawiciele marki" mają to do siebie, że w którymkolwiek wątku się nie pojawią to zaraz musi pojawiać się admin i zamykać wątek albo kasować wpisy.

Ale tak to jest jak się komuś wydaje, że na wszystkim zna się najlepiej a cała reszta to niedouczeni idioci.

Żenada

• Like 3

• 0

Co niektórzy "przedstawiciele marki" mają to do siebie, że w którymkolwiek wątku się nie pojawią to zaraz musi pojawiać się admin i zamykać wątek albo kasować wpisy.

Ale tak to jest jak się komuś wydaje, że na wszystkim zna się najlepiej a cała reszta to niedouczeni idioci.

Żenada

Z ostatnim zdaniem trafiłeś w dziesiątkę.

Takie wnioski nasuwają mi się jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów.

Dziwnym trafem osoby emitujące jedyne merytoryczne treści dają sobie spokój z pisaniem na forum.

Przykład mamy w tym temacie, kolega Cabage bardzo prosto to wyjaśnił.

Ale i tak ,, najmądrzejsi" próbowali go zakrzyczeć.

Aż chłopak dał sobie spokój z pisaniem.

Brawo kolejny raz obniżyliście poziom na forum.

Niedługo będą tylko tematy,, jak zrobić taniej niż tanio ????????

I jeszcze w modzie będzie hejt na zachodnie marki ????

Nie wiem czy to przypadek ????

Ale wydaje mi się ze wszystkich uczestniczących w krucjacie na mnie miałem okazje podszczypać , obnażając ich niewiedzę we wcześniejszych wątkach tu na forum - czy to zemsta ? ????

Fuj wstydzę się za was , bardzo nie ładnie a za Wójka najbardziej ????????????

Smacznej kawusi ....... ????

Edytowane przez @Brig

• 0

@Brig, poziom tego forum obniżają takie wpisy jak Twoje, a nie brak merytoryki - z merytoryką sobie forum nieźle radzi.

Wiele osób rezygnuje z pisania na forum właśnie dlatego, że takie osoby, jak m.in. Ty, zawsze znajdą sposób żeby się - często niewybrednie i bezzasadnie - przyczepić.

Nie pomnę już ile Twoich postów usuwałem i prosiłem abyś szanował swoich rozmówców...

Bezskutecznie, nadal najlepszym sposobem udowodnienia przez Ciebie swoich racji są obraźliwe ataki i nieustające zarzucanie uczestnikom dyskusji, że się na niczym nie znają...

Dziękuję za taką 'merytorykę' na forum, przeżyjemy bez niej (vide: wątek o kajakach).

• Like 9

• 0

Fuj wstydzę się za was , bardzo nie ładnie a za Wójka najbardziej

Smacznej kawusi .......

Za mnie nie musisz się wstydzić, wstydź się za siebie jaki poziom reprezentujesz i nie ważne czy masz rację czy nie ale w jaki chamski sposób to przekazujesz.

Janek, ja od pewnego czasu użyłem magicznego przycisku w panelu, poza cytatami - nie muszę się już denerwować czytając. 

• Like 4

• 0

Brawo @mario,

brawo @thug,

brawo @wujek

podwójne brawo @kruz

Myślicie że zrozumiał?

Słyszałem że niektórzy przedstawiciele marki, wyproszeni drzwiami, oknem czy też elektronicznie, poniżają się aby wejść przez końcowy otwór przewodu pokarmowego, coś w tym musi być...

Jak można nisko upaść i nie słuchać, starać się rozumieć co mówi przyszły klient. Czyżby to po szkoleniach z tzw. agresywnego marketingu...?

Czytając wpisy można się wiele dowiedzieć, m.in. o nietolerancji na głupotę (chcę zaznaczyć że nie wszyscy rodzą się Einsteinami)(tym z wyższym IQ łatwiej jest obniżyć je aby móc zrozumieć, porozumieć się z tym mniej obdarzonym przez los czy też naturę, w drugą stronę to nie działa).

A tak mało o tolerancji, życzliwości, pomocy....

@Maciej_K pora iść w Twoje ślady z tego wątku.

EOT.

• Like 4

• 0

Słyszałem że niektórzy przedstawiciele marki, wyproszeni drzwiami, oknem czy też elektronicznie, poniżają się aby wejść przez końcowy otwór przewodu pokarmowego

To napisał @pietruk

@Mario i powiedz jak w takim towarzystwie nie być chamem.

Przecież to jest jedyny język który potrafią zrozumieć.

Ja się bardzo szybko aklimatyzuje,a potem jest płacz i donosy.

Przecież to jest żałosne.

Zapewne każdy z nich byłby taki wyszczekany na żywo.

• 0

Panowie gdzie mogę dokupić samą nakrętkę motylkową do ramienia ram, nie mogę znaleźć, albo źle szukam.

z tego co pamiętam to mam takową więc mogę sprzedać :)

wymieniłem motylki na gałkę z zamknięciem na kluczyk.

jak jesteś zainteresowany pisz na PRV

• 0

Koledzy przebrnąłem przez tę dyskusję Ram vs Ali, ale nie znalazłem do końca odpowiedzi. Potrzebuję uchwyt na reling pod echosondę Lowrance Elite FS9. Chodzi mi głównie o długość sztycy (jeśli o mnie chodzi, to może być jak najkrótsza) i podstawę, która będzie pasowała (rozmiarowo, nie chodzi o otwory) pod mój ploter. Co wybrać z RAM?

Pozdrawiam

• 0

Koledzy przebrnąłem przez tę dyskusję Ram vs Ali, ale nie znalazłem do końca odpowiedzi. Potrzebuję uchwyt na reling pod echosondę Lowrance Elite FS9. Chodzi mi głównie o długość sztycy (jeśli o mnie chodzi, to może być jak najkrótsza) i podstawę, która będzie pasowała (rozmiarowo, nie chodzi o otwory) pod mój ploter. Co wybrać z RAM?

Pozdrawiam

O takie cuś?:

post-71475-0-10511500-1657022759_thumb.jpg
Kula:  "C"- 1,50 cala
Sprawdzony, bardzo solidny posiada dodatkowo wkładki z tworzywa i gumy pomiędzy reling a jarzma
Sztyca RAM: Ramię o długości 14.29 cm (5.625 cala). Współpracuje z komponentami w rozmiarze "C" o średnicy 3.81 cm (1.50 cala). RAM Mount: RAM-201U
Podstawa: RAM Mount uchwyt do Echosond Lowrance RAM-111BU
Edytowane przez Ardoroq
  • Like 1

• 0

O takie cuś?:

Kula:  "C"- 1,50 cala
Sprawdzony, bardzo solidny posiada dodatkowo wkładki z tworzywa i gumy pomiędzy reling a jarzma
Sztyca RAM: Ramię o długości 14.29 cm (5.625 cala). Współpracuje z komponentami w rozmiarze "C" o średnicy 3.81 cm (1.50 cala). RAM Mount: RAM-201U
Podstawa: RAM Mount uchwyt do Echosond Lowrance RAM-111BU

Dokładnie! Wielkie dzięki. To 9"? Bo w opisie RAM-111BU teoretycznie jest kompatybilność z 7?

• 0

Koledzy mam pytanie. Szukam sposobu na zamontowanie drugiego takiego uchwytu jak na zdjęciu w gnieździe firmy Scotty. Zamontowanie drugiego uchwytu na tym samym relingu odpada ponieważ będzie za mała odległość pomiędzy uchwytami na wędki.c687c8b1bc76bec81a05c7fdb1e7a780.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka