-PYTOON- Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam,Czy ktoś z Was testował takie rozwiązania?http://www.rammount24.pl/product-pol-585-Uchwyt-do-Humminbird-seria-100-300-500-700-seria-Matrix-oraz-Lowrance-seria-Elite-5-montowany-do-plaskiej-powierzchni.htmlhttp://www.rammount24.pl/product-pol-3666-RAM-Mount-uchwyt-X-Grip-TM-IV-do-Apple-iPhone-6s-Plus-montowany-do-plaskiej-powierzchni.htmlChciałbym takie coś przykręcić do burty, żeby nie nosić echa w coverze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 @wujek ma wielką, wielką rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Może zamiast wysyłać sprzęt do RAMa lepiej wysłać screeny z tej dyskusji jak przedstawiciele marki reprezentują firmę wśród polskich wędkarzy. Zgroza...Co niektórzy "przedstawiciele marki" mają to do siebie, że w którymkolwiek wątku się nie pojawią to zaraz musi pojawiać się admin i zamykać wątek albo kasować wpisy.Ale tak to jest jak się komuś wydaje, że na wszystkim zna się najlepiej a cała reszta to niedouczeni idioci.Żenada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Co niektórzy "przedstawiciele marki" mają to do siebie, że w którymkolwiek wątku się nie pojawią to zaraz musi pojawiać się admin i zamykać wątek albo kasować wpisy.Ale tak to jest jak się komuś wydaje, że na wszystkim zna się najlepiej a cała reszta to niedouczeni idioci.ŻenadaZ ostatnim zdaniem trafiłeś w dziesiątkę.Takie wnioski nasuwają mi się jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów.Dziwnym trafem osoby emitujące jedyne merytoryczne treści dają sobie spokój z pisaniem na forum.Przykład mamy w tym temacie, kolega Cabage bardzo prosto to wyjaśnił. Ale i tak ,, najmądrzejsi" próbowali go zakrzyczeć. Aż chłopak dał sobie spokój z pisaniem. Brawo kolejny raz obniżyliście poziom na forum. Niedługo będą tylko tematy,, jak zrobić taniej niż tanio ????????I jeszcze w modzie będzie hejt na zachodnie marki ???? Nie wiem czy to przypadek ???? Ale wydaje mi się ze wszystkich uczestniczących w krucjacie na mnie miałem okazje podszczypać , obnażając ich niewiedzę we wcześniejszych wątkach tu na forum - czy to zemsta ? ???? Fuj wstydzę się za was , bardzo nie ładnie a za Wójka najbardziej ????????????Smacznej kawusi ....... ???? Edytowane 18 Marca 2022 przez @Brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 @Brig, poziom tego forum obniżają takie wpisy jak Twoje, a nie brak merytoryki - z merytoryką sobie forum nieźle radzi. Wiele osób rezygnuje z pisania na forum właśnie dlatego, że takie osoby, jak m.in. Ty, zawsze znajdą sposób żeby się - często niewybrednie i bezzasadnie - przyczepić.Nie pomnę już ile Twoich postów usuwałem i prosiłem abyś szanował swoich rozmówców... Bezskutecznie, nadal najlepszym sposobem udowodnienia przez Ciebie swoich racji są obraźliwe ataki i nieustające zarzucanie uczestnikom dyskusji, że się na niczym nie znają... Dziękuję za taką 'merytorykę' na forum, przeżyjemy bez niej (vide: wątek o kajakach). 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Ty to widzisz tak, a ja inaczej.Głupaty nie toleruje.Jeśli taka jest wizja tego forum, to nie mogę powiedzieć nic więcej niż bardzo mi przykro.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 ..... Fuj wstydzę się za was , bardzo nie ładnie a za Wójka najbardziej ...Zatem mam dla Ciebie propozycję, nie zmuszaj się - po prostu sobie z tego forum idź.I tak nic mądrego nie wnosisz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Fuj wstydzę się za was , bardzo nie ładnie a za Wójka najbardziej Smacznej kawusi ....... Za mnie nie musisz się wstydzić, wstydź się za siebie jaki poziom reprezentujesz i nie ważne czy masz rację czy nie ale w jaki chamski sposób to przekazujesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Fuj wstydzę się za was , bardzo nie ładnie a za Wójka najbardziejSmacznej kawusi ....... Za mnie nie musisz się wstydzić, wstydź się za siebie jaki poziom reprezentujesz i nie ważne czy masz rację czy nie ale w jaki chamski sposób to przekazujesz.Janek, ja od pewnego czasu użyłem magicznego przycisku w panelu, poza cytatami - nie muszę się już denerwować czytając. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Brawo @mario,brawo @thug,brawo @wujekpodwójne brawo @kruz Myślicie że zrozumiał?Słyszałem że niektórzy przedstawiciele marki, wyproszeni drzwiami, oknem czy też elektronicznie, poniżają się aby wejść przez końcowy otwór przewodu pokarmowego, coś w tym musi być...Jak można nisko upaść i nie słuchać, starać się rozumieć co mówi przyszły klient. Czyżby to po szkoleniach z tzw. agresywnego marketingu...?Czytając wpisy można się wiele dowiedzieć, m.in. o nietolerancji na głupotę (chcę zaznaczyć że nie wszyscy rodzą się Einsteinami)(tym z wyższym IQ łatwiej jest obniżyć je aby móc zrozumieć, porozumieć się z tym mniej obdarzonym przez los czy też naturę, w drugą stronę to nie działa). A tak mało o tolerancji, życzliwości, pomocy.... @Maciej_K pora iść w Twoje ślady z tego wątku. EOT. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Słyszałem że niektórzy przedstawiciele marki, wyproszeni drzwiami, oknem czy też elektronicznie, poniżają się aby wejść przez końcowy otwór przewodu pokarmowego To napisał @pietruk @Mario i powiedz jak w takim towarzystwie nie być chamem. Przecież to jest jedyny język który potrafią zrozumieć. Ja się bardzo szybko aklimatyzuje,a potem jest płacz i donosy. Przecież to jest żałosne. Zapewne każdy z nich byłby taki wyszczekany na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) . Edytowane 18 Marca 2022 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 .Piszesz nie piszesz ?Co tam się w głowie dzieje. Bo właśnie chciałem odpisać ale widzę że nie ma na co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Co niektórzy "przedstawiciele marki" mają to do siebie, że w którymkolwiek wątku się nie pojawią to zaraz musi pojawiać się admin i zamykać wątek albo kasować wpisy. Do czasu. Moja cierpliwość i dobra wola też mają swoje graice. @Brig - żegnam. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin186 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Panowie gdzie mogę dokupić samą nakrętkę motylkową do ramienia ram, nie mogę znaleźć, albo źle szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Poszukaj na ram mount czy sprzedaja, napewno maja nakretki z zabespieczeniem wszelkiego rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Panowie gdzie mogę dokupić samą nakrętkę motylkową do ramienia ram, nie mogę znaleźć, albo źle szukam.z tego co pamiętam to mam takową więc mogę sprzedać wymieniłem motylki na gałkę z zamknięciem na kluczyk. jak jesteś zainteresowany pisz na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trzcina Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Koledzy przebrnąłem przez tę dyskusję Ram vs Ali, ale nie znalazłem do końca odpowiedzi. Potrzebuję uchwyt na reling pod echosondę Lowrance Elite FS9. Chodzi mi głównie o długość sztycy (jeśli o mnie chodzi, to może być jak najkrótsza) i podstawę, która będzie pasowała (rozmiarowo, nie chodzi o otwory) pod mój ploter. Co wybrać z RAM? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 (edytowane) Koledzy przebrnąłem przez tę dyskusję Ram vs Ali, ale nie znalazłem do końca odpowiedzi. Potrzebuję uchwyt na reling pod echosondę Lowrance Elite FS9. Chodzi mi głównie o długość sztycy (jeśli o mnie chodzi, to może być jak najkrótsza) i podstawę, która będzie pasowała (rozmiarowo, nie chodzi o otwory) pod mój ploter. Co wybrać z RAM? PozdrawiamO takie cuś?: Kula: "C"- 1,50 calaUchwyt na reling z Ali: https://pl.aliexpress.com/item/1005002567632718.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.ad851c24rmzmPc&gatewayAdapt=glo2polSprawdzony, bardzo solidny posiada dodatkowo wkładki z tworzywa i gumy pomiędzy reling a jarzmaSztyca RAM: Ramię o długości 14.29 cm (5.625 cala). Współpracuje z komponentami w rozmiarze "C" o średnicy 3.81 cm (1.50 cala). RAM Mount: RAM-201UPodstawa: RAM Mount uchwyt do Echosond Lowrance RAM-111BU Edytowane 5 Lipca 2022 przez Ardoroq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trzcina Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 O takie cuś?: 20220518_194157.jpgKula: "C"- 1,50 calaUchwyt na reling z Ali: https://pl.aliexpress.com/item/1005002567632718.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.ad851c24rmzmPc&gatewayAdapt=glo2polSprawdzony, bardzo solidny posiada dodatkowo wkładki z tworzywa i gumy pomiędzy reling a jarzmaSztyca RAM: Ramię o długości 14.29 cm (5.625 cala). Współpracuje z komponentami w rozmiarze "C" o średnicy 3.81 cm (1.50 cala). RAM Mount: RAM-201UPodstawa: RAM Mount uchwyt do Echosond Lowrance RAM-111BU Dokładnie! Wielkie dzięki. To 9"? Bo w opisie RAM-111BU teoretycznie jest kompatybilność z 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Tak, to jest dokładnie Elite FS9, ale podstawa ma sporo otworów i pasuje do wielu sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub.chrobak.3 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Koledzy mam pytanie. Szukam sposobu na zamontowanie drugiego takiego uchwytu jak na zdjęciu w gnieździe firmy Scotty. Zamontowanie drugiego uchwytu na tym samym relingu odpada ponieważ będzie za mała odległość pomiędzy uchwytami na wędki. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 W gniazdo musiałbyś wcisnąć adapter scotty czyli takie coś i do tego kolejne mocowanie grzebienia czyli tylnego uchwytu na dolniki wędek.Szkoda ,że nie zamontowali Ci tych gniazd z zamkiem .Zawsze to bezpieczniej aby nie wypadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub.chrobak.3 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Udało mi się znaleźć w ofercie Scotty taki adapter. Jest to kulka 1 cal, więc będzie można to sobie ładnie skonfigurować z uchwytem. Wrzucam zdjęcie może się komuś przyda. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Kupował ktoś na ali uchwyt wzorowany na ram oparty na kulkach 1,5" lub nawet 2" ? Zestaw podstawowy tj. ramię i dwie podstawki o dosyć dowolnym kształcie. Tylko aluminium. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Kolega forumowy kiedyś mi wysłał zdiecia ali ram.. Sruba dociskowa dość szybką sie zepsula- uchwyt stal sie bezużyteczny. Moim zdaniem to się nie nadaje na pewno pod ekrany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
-PYTOON-
Witam,
Czy ktoś z Was testował takie rozwiązania?
http://www.rammount24.pl/product-pol-585-Uchwyt-do-Humminbird-seria-100-300-500-700-seria-Matrix-oraz-Lowrance-seria-Elite-5-montowany-do-plaskiej-powierzchni.html
http://www.rammount24.pl/product-pol-3666-RAM-Mount-uchwyt-X-Grip-TM-IV-do-Apple-iPhone-6s-Plus-montowany-do-plaskiej-powierzchni.html
Chciałbym takie coś przykręcić do burty, żeby nie nosić echa w coverze.
Top użytkownicy dla tego pytania
36
28
26
16
Popularne dni
22 Gru
29
17 Mar
23
22 Lut
17
18 Mar
17
Top użytkownicy dla tego pytania
cabage 36 odpowiedzi
Radbraw 28 odpowiedzi
brig 26 odpowiedzi
nurek28 16 odpowiedzi
Popularne dni
22 Gru 2022
29 odpowiedzi
17 Mar 2022
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
17 odpowiedzi
18 Mar 2022
17 odpowiedzi
Popularne posty
wujek
Może zamiast wysyłać sprzęt do RAMa lepiej wysłać screeny z tej dyskusji jak przedstawiciele marki reprezentują firmę wśród polskich wędkarzy. Zgroza...
mario
@Brig, poziom tego forum obniżają takie wpisy jak Twoje, a nie brak merytoryki - z merytoryką sobie forum nieźle radzi. Wiele osób rezygnuje z pisania na forum właśnie dlatego, że takie osoby, jak
Friko
Do czasu. Moja cierpliwość i dobra wola też mają swoje graice. @Brig - żegnam.
Opublikowane grafiki
406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi