-PYTOON- Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam,Czy ktoś z Was testował takie rozwiązania?http://www.rammount24.pl/product-pol-585-Uchwyt-do-Humminbird-seria-100-300-500-700-seria-Matrix-oraz-Lowrance-seria-Elite-5-montowany-do-plaskiej-powierzchni.htmlhttp://www.rammount24.pl/product-pol-3666-RAM-Mount-uchwyt-X-Grip-TM-IV-do-Apple-iPhone-6s-Plus-montowany-do-plaskiej-powierzchni.htmlChciałbym takie coś przykręcić do burty, żeby nie nosić echa w coverze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 (edytowane) Później zrobię zdjęcia. Mam tak zrobione. Ale lepsza stabilność jest na kątowniku 5-7mm. Miałem wygięta blachę to jednak pracuje wszystko. Tylko u mnie wisi HDS 12" i GPSMAP 1222.Edit. Już zrobiłem. Tylko ekrany zdjęte na zimę. Edytowane 18 Lutego 2024 przez Lucas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Bardzo dziękuję . Mówiąc szczerze podejrzewałem takie rozwiązanie , ale nie dowierzałem sobie . Zastosuję ten patent zapewne . Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 (edytowane) Ja ma na jeszcze innym patencie, na czerwono wrysowałem jak zrobić to samo z profila kwadratowego. Musi to być naprawdę sztywne połączenie, żeby ekran nie bujał się na fali https://zapodaj.net/plik-cp6cQuJLPu https://zapodaj.net/plik-UXUmNHtaWS Edytowane 18 Lutego 2024 przez golenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Super , bardzo dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Ja ma na jeszcze innym patencie, na czerwono wrysowałem jak zrobić to samo z profila kwadratowego. Musi to być naprawdę sztywne połączenie, żeby ekran nie bujał się na fali https://zapodaj.net/plik-cp6cQuJLPu https://zapodaj.net/plik-UXUmNHtaWSPrzemku a mógłbys napisac jak dokładnie się ten profil nazywa albo coś podlinkować, bo chyba a właściwie na pewno, jestem za tępy, żeby to znaleźć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) Przemku a mógłbys napisac jak dokładnie się ten profil nazywa albo coś podlinkować, bo chyba a właściwie na pewno, jestem za tępy, żeby to znaleźć Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTu masz na allegro ze ścianką 5mm. Ta podstawa od Rama ma wymiar 50x160mm, więc wystarczy jak utniesz profil właśnie na 160mm - to najtańsze rozwiązanie https://allegro.pl/oferta/profil-aluminiowy-rura-kwadratowa-50x50x5-l-50cm-14828570763 Albo tu masz gotowca https://www.olx.pl/d/oferta/uchwyt-echosondy-podwojny-garmin-livescope-lowrance-humminbird-CID767-IDRKJ4x.html Edytowane 20 Lutego 2024 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) Dzięki wielkie Kula 2,25 cala utrzyma dwa 8412 ? pewnie nie .... Edytowane 20 Lutego 2024 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Dzięki wielkie Kula 2,25 cala utrzyma dwa 8412 ? pewnie nie ....Myślę, że nie, te ekrany sporo ważą. Ale Ram-109HU lub Ram-109VU utrzyma na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Cześć.Koledzy, gdzie zamawialiście swoje uchwyty? Może ktoś trafił ostatnio jakieś promocyjne oferty w obszarze UE albo zna sklep z dobrymi cenami? Będę wdzięczny za namiary.PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Na pewno sklep nalodzi.pl naszego forumowego kolegi @cabage jest godny polecenia . Zawsze warto skontaktować się przed zamówieniem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juko Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Tak, pomocny Gościu. Polecam. Maiłem wątpliwości i pomógł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiz1 Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Cześć. Koledzy, gdzie zamawialiście swoje uchwyty? Może ktoś trafił ostatnio jakieś promocyjne oferty w obszarze UE albo zna sklep z dobrymi cenami? Będę wdzięczny za namiary.PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiz1 Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Zajrzyj na „pleciona.pl” mają trochę RAMów po promocyjnej cenie. Może coś Ci podpasuje. Kupiłem u nich uchwyt dedykowany do Humminbirda 7, o stówkę taniej niż gdzie indziej. Zawsze to coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Cześć. Koledzy, gdzie zamawialiście swoje uchwyty? Może ktoś trafił ostatnio jakieś promocyjne oferty w obszarze UE albo zna sklep z dobrymi cenami? Będę wdzięczny za namiary.PozdrawiamGrzesiekGrześku Odezwij się na priva a na pewno coś poradzę z uchwytem i cenami A kolegom dziękuję za dobre słowo PozdrawiamMarcin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Polecam kolegę Cabage zawsze dobrze doradzi i jakąś promocje zrobi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Zdecydowanie również polecam Marcina, sklep Na Łodzi, nick forumowy @cabage Nie tylko sprzęt RAM ale też elektronika wedkarska, osprzęt, silniki zaburtowe, dziobowe... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Dziękuję Panowie za dobry namiar. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pasazer Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 Stosuje ktoś uchwyt przetwornika ram na przyssawkę? Utrzyma to bez obaw gt56? Pływam tylko na alektryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 Stosuje ktoś uchwyt przetwornika ram na przyssawkę? Utrzyma to bez obaw gt56? Pływam tylko na alektryku.utrzyma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pasazer Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 utrzyma,Stosujesz pojedynczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Stosujesz pojedynczą?stosowałem podwójną przy łodzi z silnikiem spalinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Czy to ramię - (RAM-109H-1U) - utrzyma ekran Helixa 12" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Czy to ramię - (RAM-109H-1U) - utrzyma ekran Helixa 12"Nawet dwa. Nie ma przegubów kulowych- większa sztywność konstrukcji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia To jest podwójne ramię a nie pojedyncze więc myślałem że ma gorsze parametry ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia To jest podwójne ramię a nie pojedyncze więc myślałem że ma gorsze parametry .Statycznie da radę ale jakiś ride of lightning na sfalowanej wodzie to sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
-PYTOON-
Witam,
Czy ktoś z Was testował takie rozwiązania?
http://www.rammount24.pl/product-pol-585-Uchwyt-do-Humminbird-seria-100-300-500-700-seria-Matrix-oraz-Lowrance-seria-Elite-5-montowany-do-plaskiej-powierzchni.html
http://www.rammount24.pl/product-pol-3666-RAM-Mount-uchwyt-X-Grip-TM-IV-do-Apple-iPhone-6s-Plus-montowany-do-plaskiej-powierzchni.html
Chciałbym takie coś przykręcić do burty, żeby nie nosić echa w coverze.
Top użytkownicy dla tego pytania
36
28
26
16
Popularne dni
22 Gru
29
17 Mar
23
22 Lut
17
18 Mar
17
Top użytkownicy dla tego pytania
cabage 36 odpowiedzi
Radbraw 28 odpowiedzi
brig 26 odpowiedzi
nurek28 16 odpowiedzi
Popularne dni
22 Gru 2022
29 odpowiedzi
17 Mar 2022
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
17 odpowiedzi
18 Mar 2022
17 odpowiedzi
Popularne posty
wujek
Może zamiast wysyłać sprzęt do RAMa lepiej wysłać screeny z tej dyskusji jak przedstawiciele marki reprezentują firmę wśród polskich wędkarzy. Zgroza...
mario
@Brig, poziom tego forum obniżają takie wpisy jak Twoje, a nie brak merytoryki - z merytoryką sobie forum nieźle radzi. Wiele osób rezygnuje z pisania na forum właśnie dlatego, że takie osoby, jak
Friko
Do czasu. Moja cierpliwość i dobra wola też mają swoje graice. @Brig - żegnam.
Opublikowane grafiki
406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi