spidi Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 kiler1224 napisał(a) dnia sob, 19 luty 2011 11:55 Są super!!!! Ale jak ty to malujesz?? o malowaniu pisałem jeszcze w woblerowej wariacji a jeżeli chodzi o papranie to jest to mój podpis przynęty i nie za bardzo bym chciał go zdradzać bo nie chce mi się ich potem podpisywać moim zamierzeniem od początku jak sie za to brałem było stworzenie wobków przynajmniej wizualnie których nikt nie ma i to mi się chyba udało mało tego każdy jest inny nie ma dwóch tak samo pomalowanych są może tylko podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 a tu jest coś zielonego nowy kolorek ciekawe czy będzie skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 i kolejne fotki nie wiem co się dzieje z powyższymi i czy się odwieszą z fotosika i coś mniejszego ok 3,5cm rzekłbym kleniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 na prawde fajne wobki a terazlekki offtop , ale jeśli chodzi o fotosika to nie liczył bym na to, lepiej przerzucić się na imageshack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no w końcu coś widać i praca tego ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Wobki pierwsza klasa. Ciężko pomylić kto jest ich twórcą, a to też istotne. Malowanie wygląda, jakbyś rozdmuchiwał na powierzchni korpusu kleksy z rzadkiej farby, ale mogę się mylić. Tak czy siak, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mój pierwszy wobek w kolorystyce podpowiem pstrąg tęczowy bo na pierwszy rzut oka ciężko się domyślić co autor miał na myśli i filmik z pracą wobka wiem może nie za dużo widać ale ciężko jest samemu coś lepszego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Bardzo ładnie Ci wyszedł xD ja jak tylko spojrzałem to wiedziałem że to tęczak więc kolorystyka rozpoznawalna penie dla każdego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 co by nie było monotoni może jeszcze raz coś wściekłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 no to zaczynam prezentacje nowej serii od tego oto popaprańca i jak prawie zawsze filmik z jego pracą coś słabo idzie przetwarzanie więc może być dostępny za chwil pare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Woblerki pierwsza klasa. Sa tak pomalowane ze salmiaki przy nich wygladaja jak ubodzy kuzyni z Bukaresztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERTATTOO Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 jestem początkującym w robieniu woblerkow ale widziałem ich troche a twoje woblerki są bardzo estetycznie i nietypowo wykonane, te czarne plamki wzdłuż lini korpusu są bardzo ciekawe jak ty to robisz to pędzel jak tak to jaki?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witaj Kolego na forum. Gdybyś przeczytał kilka uwag pod obrazkami, dowiedziałbyś się, jak Kolega maluje te ciapki Wyręczę Cię w szukaniu, bo to się zapodziało gdzieś w czeluściach Woblerowej Wariacji... a nie! Sorry! To tylko kilka postów wcześniej... kiler1224 napisał(a) dnia sob, 19 luty 2011 11:55Ale jak ty to malujesz??o malowaniu pisałem jeszcze w woblerowej wariacji a jeżeli chodzi o papranie to jest to mój podpis przynęty i nie za bardzo bym chciał go zdradzać bo nie chce mi się ich potem podpisywać Spidi, uważam Twoje malowanie za świetne, pięknie Tobie to wychodzi, cieszy oko estety i pewnie ryby też się na to nie krzywią, a te przypadkowe cukiereczki pracę mają bardzo kuszącą...Gratuluję, tworzysz tu naprawdę zacną galerię. Oby tak dalej! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 nie nie nie jak czytam wasze komentarze to wpadam w samo zachwyt a to nie jest najlepsze myślę że jeszcze coś swojego wymyślę choć fakt to jest nie najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 dalsza część popaprańców coś zielonego i tradycyjnie filmik bo coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Meeeeega są te wobki. Klasyczny kształt i nietuzinkowe malowanie. Właśnie oficjalnie zostałem fanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 nie nie nie jak czytam wasze komentarze to wpadam w samo zachwyt a to nie jest najlepsze Nieee, te zielone?! Do kitu! <_< Nie spoczywaj na laurach, bo jest potencjał na woblerową jedwabistość. A póki co 3= PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 to wracam do brązowych i tradycyjnie filmik z pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 coś mniejszego pod klenia na przelewik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 no i nadszedł czas na prezentacje ostatnich w tym roku może jeszcze coś boleniowego strugnę ,robi się ciepło więc pasowałoby zacząć coś na nie łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 a wrzucę coś pod bolenia z zeszłego sezonu był kilka razy w wodzie ale niestety nie skusił żadnego do brania może w tym sezonie będzie lepiej no i myślę dorobić mu trochu konkurencji ale na razie brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ciekawy wzór i udany dobór kolorków. Gratuluję, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Super te twoje woblerki Irek i najważniejsze,że skuteczne-na wyjeżdżie też się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 cześć rapia za twój cukierkowy komentarz wyśle ci cos na testy z nowej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jak robisz te czarne paski boczne?O ile to nie tajemnica:)Fajnie wyglądają pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi