Skocz do zawartości

hand made by spidi

Rekomendowane odpowiedzi

kiler1224 napisał(a) dnia sob, 19 luty 2011 11:55

Są super!!!!

Ale jak ty to malujesz??

o malowaniu pisałem jeszcze w woblerowej wariacji a jeżeli chodzi o papranie to jest to mój podpis przynęty i nie za bardzo bym chciał go zdradzać bo nie chce mi się ich potem podpisywać :mellow:

moim zamierzeniem od początku jak sie za to brałem było stworzenie wobków przynajmniej wizualnie których nikt nie ma i to mi się chyba udało mało tego każdy jest inny nie ma dwóch tak samo pomalowanych są może tylko podobne

Witaj Kolego na forum. Gdybyś przeczytał kilka uwag pod obrazkami, dowiedziałbyś się, jak Kolega maluje te ciapki Wyręczę Cię w szukaniu, bo to się zapodziało gdzieś w czeluściach Woblerowej Wariacji... a nie! Sorry! To tylko kilka postów wcześniej... :lol:

kiler1224 napisał(a) dnia sob, 19 luty 2011 11:55

Ale jak ty to malujesz??

o malowaniu pisałem jeszcze w woblerowej wariacji a jeżeli chodzi o papranie to jest to mój podpis przynęty i nie za bardzo bym chciał go zdradzać bo nie chce mi się ich potem podpisywać :mellow:

Spidi, uważam Twoje malowanie za świetne, pięknie Tobie to wychodzi, cieszy oko estety i pewnie ryby też się na to nie krzywią, a te przypadkowe cukiereczki pracę mają bardzo kuszącą...

Gratuluję, tworzysz tu naprawdę zacną galerię. Oby tak dalej!

Pozdrawiam

Grzesiek

• 10 miesięcy temu...