spidi Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No co ty , jak robisz woblera na rzekę pod ryby nurtu to ma pracować w najsilniejszym uciągu a charakter jego pracy zależy od ciebie.Tych woblerów po mojemu nie ruszy nawet najsilniejszy nurt i chyba na taki są robione a może niech hahaha się spidi wypowie hahahaha moje wabie mają kusić rzeczne drapieżniki szczególnie pstrągi i klenie także muszą się sprawdzić w każdych warunkach wodnych jak nie to piec fakt jest taki że robię różne wobki i faktycznie niektóre lepiej nadają się na wolniaki inne na szybszy nurt przynajmniej w moim odczuciu dzieje się tak dlatego że nie robię schematycznie, różnie dociążam ,różne stery co wyjdzie to wyjdzie lubię niespodzianki potem wybieram sobie wobki które mi najbardziej pasują a reszte rozdaję na ten sezon zrobiłem z 70szt także biędzie co rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 kolejne wobki zobaczyły wodę i od razu wiedziały co mają robić także problemów z ustawianiem nie byłowobki z przeznaczeniem co siądzie to będzie Coś małego czarnego Coś większego czarnego Popapraniec I na końcu moja klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pewnie klenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Lubię takie kolorki, złamane, nie soczyste, naturalne, rybki też je lubią. Taki zestaw "dla każdego coś miłego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ostatnio jak chodzę nad wodę to najwięcej przyjemności mam z ustawiania woblerków i mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z tego co pokazują niestety nie przekłada się to ni jak na razie na złowione rybki ,łowię w małej rzeczce i jest po prostu tragedia chyba już nic tam nie pływa za ten stan rzeczy obwiniam tych panów z pzw którzy zajmują się zarybieniami i zamiast zarybić pstrągiem potokowym te piękne Ciurki to oni wpuścili pstrążka do podwawelskiej Wisły po prostu debile no chyba że jakaś pani się pomyliła robiąc wykaz w excelu heheno ale przynajmniej miałem czas na zrobienie paru fotekpierwsza z rodzaju halo czy coś jest pod pniaczkiem Są też z rodzaju grzybnia z nędzą I coś z rodzaju głębiej głębiej ale nie za głęboko I na końcu taki mały diuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Bardzo fajne te twoje woblery i tak samo łowne jak i ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) mam zaległy urlopik więc pobiegłem nad wodę a tu lipa pośniegowe błoto sobie płynie dobrze że miałem troszku woblerów do ustawienia bo bym był złya to praca jednego z nich test woblera postawionego na przelewie Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez spidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 tak patrzę na twoje prezentacje na tle huby i przyszło mi do głowy - hubole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 tak patrzę na twoje prezentacje na tle huby i przyszło mi do głowy - hubole nie mam za bardzo pomysłu jak je nazwać mi bardziej pasują lipne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 nie mam za bardzo pomysłu jak je nazwać mi bardziej pasują lipne Spidiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak jak jest woblery SPIDI jest ok.Praca bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) a nowe wobki kuszą fajne rybki co mnie cieszy klenio 47cm i jasio też 47cm Edytowane 23 Maja 2013 przez spidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 WOW ! fajne grubasy, szczególnie jasiek mi sie podoba już taki ciemny smoluszekGratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 świetna parka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 fajnie jest zbierać owoce swojej pracy kolejny klenio warty uwagi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Piękna ryba spidi i satysfakcja zapewne podwójna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Taki tłuścioszek czy nie wytarty jeszcze bo pięknie spasiony skurczybyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ostatnio udało się zrealizować pewne założenia i powstało kilka uklejek coś ze sterem i coś bez stera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ślepe boleniówki Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jak zwykle świetne malowanie i wygląd tylko przydały by się oczy i będzie boleniowy kiler jak bóg przykazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Czy ten piękny ślepy pocisk to powierzchniowy chlapak, czy ma inną pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Czy ten piękny ślepy pocisk to powierzchniowy chlapak, czy ma inną pracę?w wannie tonie , niestety mam kontuzję kolana która uniemożliwia jak na razie testy nad wodą z założenia miał raczej wabić w opadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 tu już pełna wersja uklejki też tonie i jeszcze jedna i ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Teraz to kilery pełną gębą bójcie się bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 taka tam imitacja ciernika przypadkiem wyszła ciekawe czy coś połowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi