Dagon Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Oczko pod dopałkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) A to co ,te oczko jest jako element obciążenia/dociążenia? są to wobki pływające dość lekkie takie trochę nie loty do spływania ale czasem trza rzucić dalej i wtedy podpinam tam naciętą śrucinę lub podpiąć dociążenie i mieć wobka tonącego czasami działa -tak taką dopałkę no i też czasem można tam przepiąć kotwiczkę jak klenie zbierają bezpośrednio po wpadnięciu wobka na wode Edytowane 11 Stycznia 2014 przez spidi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No tak myślałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 znalazłem fajny kamyk i zrobiłem kilka fotek przy ustawianiu wobków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 o okulary za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 o okulary za dużo to taki stojak na woblery:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Fajowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Nic nie widać nic nie słychać :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) chciałem pokazać prace mojego wobka pstrągowegona wstępie muszę podziękować koledze Masztalskiemu że udostępnił sprzęt i zgodził się przytrzymać wędkę z przynętą (może zmieni orientacje i zamieni bat na spina hehe) dzięki czosnek http://youtu.be/kUDxtoJvvok Edytowane 4 Maja 2014 przez spidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 ruda grażyna w akcji cz. 2 http://youtu.be/PuYPeAG_QJM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Dawno nic nie wstawiałem drużyna na 2015r pstrągowo Edytowane 25 Stycznia 2015 przez spidi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ładne pstràgòweczki. Z duszà 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Teraz to pozamiatałeś tymi wobkami.Piszę się na kilka o ile są takie łowne jak poprzednia twoja produkcja. PZDR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Teraz to pozamiatałeś tymi wobkami.Piszę się na kilka o ile są takie łowne jak poprzednia twoja produkcja. PZDR. są nowe ale obiecująco pracują także powinno być dobrze jak zwykle trochę mnie poniosło przy malowaniu i nie utrzymałem się w ryzach i wyszły trochę za kolorowe stąd ten grad zachwytów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 byłem nad wodą i u mnie pstrągów ni widu ni słychu no to zrobiłem sobie taką focie na poprawienie humoru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 pogoda dopisała więc zrobiłem kilka fotek ostatnio wystruganych wobków dziś rządził żwirek i muchomorek ) muchomorki w całej okazałości żwirki i szczebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kolejne woblery,które zwalają z nóg i rzucają na kolana.Widzę,że kolega zebrał się na odwagę i zastosował kilka żywych i ciekawych kolorów. Gratuluję i czekam na spotkanie.Tym razem u mnie. PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 porobiłem jakieś zdjęcia a że mi się podobają to wstawiam i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Klimatyczne fotki :-)Teraz chyba będą łowy a struganie poleci w kąt co :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 masz racje jeszcze tylko wystrugam coś na klenie bo mam braki i chyba to byłoby na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja też już konkretnie ruszam ,plan na ten sezon jak zwykle klenioch 60+ hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kurcze Spidi ze mnie tu wcześniej nie było . Fajnie tu , nawet bardzo. Zazdrosze troszkę ze bedziecie łowić, bo ja w tym sezonie pewnie więcej czasu bedę rozgryzał wobki. No , ale musze. Tak czy inaczej dużych rybek , no i bedę zaglądał =). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 specjalnie dla wobler130 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 O jak miło , ale z jakiej okazji? Haha. Dawaj filmik z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 z okazji powyższego komentarza co do filmiku z pracy warunki nie za dobre na kręcenie woda troszku za bardzo trącona ale w póżniejszym terminie postaram się coś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi