spidi Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 coś się zazieleniło ostatnio jak sobie przypomnę hasło to będzie filmik z pracą wobka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 udało się coś tam nawet widać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pstrągowe na nowy sezon filmiki z pracą w niedalekiej przyszłości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 specjalnie dla wobler130 kozackie te woblerki, a malowanie to mi się tak podoba, że nie moge oderwać oczu nie wiem jak Ty to tak malujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Nowy rok to nowe modele i trochę zmieniona szata graficznaNiebieski tygrys Zielony tygrys Czarny tygrys Popaprany tygrys Edytowane 12 Stycznia 2016 przez spidi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Takie coś sobie stworzyłem początkowo na trotki ale chyba będą musiały wypełnić rolę rezerwową na sumach lub głowacicach wściekły tygrys i biały tygrysek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Troć, sum, głowacica - jednym modelem woblera?Z moich skromnych ( ) doświadczeń wynika, że te gatunki wymagają wymagają zgoła odmiennych charakterystyk woblera. Jeśli połów ma być celowy, a nie jako przypadkowy przyłów. Ale pewnie się nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 to miała być taka mała prowokacja dla tych co się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 filmiki beda jak pracuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 filmiki beda jak pracuja? coś tam nagrałem ale słabo wyszło jak sobie przypomnę hasło na znany portal do wrzucania filmów to wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Udało się wstawić jakość taka sobie coś tam widać (jak sobie ustawicie w hd) jak każdy wie ciężko jest coś nagrać mając telefon w jednej a wędkę w drugiej ręce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kurde jaka woda czysta ,masakra ja muszę czekać i czekać i nie wiem nawet do kiedy :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 było -15 to przynajmniej glony nie rosły stąd ta przejrzystość teraz jest na szczęście gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Woblerki od kolegi spidi dzialaja:-)...oto kropek 42 cm na jednego z wobków w jakie sie zaopatrzyłem...gryzą jak szalone...holowalem i wiekszego niestety spadł..drobnica tez kąsała..:-) Pzdr. Wysłane z mojego HUAWEI G525-U00 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Zupełnie nic nie działo się dziś u mnie nad wodą więc z nudów takie coś z fociłem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) jak wiadomo sezon boleniowy zbliża się dużymi krokami ostatnio ustawiałem moje boleniowe wobki na ten sezon i przy okazji nagrałem pracę zapraszam do obejrzenia Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez spidi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Drgawki ma niezłe i w miejscu nie stoi :-) ,woda czyścioszka ,fajnie widać :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Zrobiłem ostatnio takie zdjęcia to wrzucam pstrągowo Edytowane 11 Maja 2016 przez spidi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Boleniówka robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Boleniówka pracuje super i jest bardzo skuteczna i nie tylko na bolenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Hejka w końcu udało się coś wykonać i ustawić na nowy sezon 2017J) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Ustawiałem kolejne wobki i przy okazji coś z fociłem Edytowane 23 Stycznia 2017 przez spidi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Wobki super...niestety mało było okazji w zeszłym roku połowic pstragi na kolegi wobki , a i ten zapowiada sie marnie...pudełka pełne,az korci człowieka aby coś odkupic...Może nastepny sezon bedzie łaskawszy czasem i coś sie urwie..i coś nowego kupi..Pozdrawiam spidi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Okazja sie nadarzyła dzisiaj ..W końcu kilka godzin nad wodą i kilka rybek zlowionych,niestety najwieksza około 50 cm spieła sie po widowiskowych skokach...Poraz kolejny woblerki dały radę,pokazując przewage nad przynetami kolegow którzy nie połowili...udalo mi sie wyjac dwie sztuki trzydziestki+,i jedna 40+,moze nie duże ale ciesza????,a dotego jeszcze kilka spadów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Kolego możesz pokazać zdjęcie tej boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi