MarcinZ Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Boleniówki????? Mam w aucie...jutro pstrykne fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 piękne i łowne jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Kolego możesz pokazać zdjęcie tej boleniówkiboleniówki są poprostu nie za ładnie wykonane i dla niektórych estetów nie do przyjęcia jak poprawię desing to wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Fajne te pstragowki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Dawno nic nie wstawiałem a zrobiło się keltowo na 2018 niestety nie dane mi było wypróbować w boju papuga Orange tiger 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Cześć.Masz może jakieś Boleniowki 5-7cm?Ostatnie które miałem dawaly radę,niestety poszły z rybami[emoji17]... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 szmatławce poczyniłem pewne starania o lepszą szatę dla moich zabawek w kwestii szmatek pracochłonne to to ale dla efektu warto się pomęczyć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Śliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 taigero i papugi wiadomo na co 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi