wujek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To trzeba więcej łowić, mniej strugać pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 no właśnie zawiesiłem struganie do grudnia jeszcze tylko parę wobków wymaga wklejenia steru i podmalowania to w tym tygodniu zamknę i czas się skupić na łowieniu zobaczymy co w tym roku się będzie działo, kto wie może wróciły rybki na moje łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 łowca się poprawił niestety rybka nie pozwoliła zaprezentować przynęty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 i coś tam siadło w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jeszcze raz dzieki za wobki;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jeszcze raz dzieki za wobki;)pozdrawiamdawno nic nie zamieszczałem ale w końcu udało się coś zrobića to moje szczeblowariacje na 2013r filmików z pracą wobków należy spodziewać się w najbliższym czasie dzisiaj za zimno było i sobie odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Super, bardzo rozpoznawalny styl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Może i styl rozpoznawalny ale wykonanie i praca pierwsza klasa,a jakie łowne są i nie tylko na południu polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wydaje mi się, że ładnie imitują kiełbia a jak wiadomo kiełbia każda ryba lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Hej, extra malowanie zdradzisz czym nanosisz ten czarny wzór po bokach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 o świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nowe wobki już coś łowią klenik 40,5cm były też mniejsze wytropiłem je tym wobkiem rybki odprowadziły wobka ale nie chciały się skusić i wtedy do akcji wkroczył on:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Bede Cie męczył o kupno chociaż niewielkiej partii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam,woblery bardzo ładne,ciekawe malowanie, a tak BTW to są w Polsce rzeki gdzie można regularnie łowić źródlaki? Bo ta ryba ze zdjęcia to pstrąg źródlany.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Taki "oldskulowy" charakter podoba mi się najbardziej;)Jest taka rzeczka na której zdecydowana wiekszość złowionych (miarowych) pstrągów to właśnie żródlaki/palie (sam nie wiem co to dokładnie)Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Bede Cie męczył o kupno chociaż niewielkiej partii... Eloł powiedz mi bluzer jak to się stało że na niego coś złowiłeś ja nie mogłem na niego nic upolować chyba od 2 sezonów acha już wiem mosz lepszą wędke hehhe musze se taką kupićjak spotkamy się nad wodą to może znowu coś wymienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 obiecałem ostatnio wstawić pracę najnowszych wobków a że ostatnio pogodasprzyjała to coś tam nagrałem nawet widać co nieco na początek fotka i filmik a i jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Praca miodzio lekko kiwa główką ,bardziej dupką i jeszcze do tego miga boczkiem ,klenie ,jazie ,pstrągi heheheh i wszelka inna rybka chapie woblery o takiej pracy aż miło :-)Nie każdy potrafi takie zrobić oj nie :-) Edytowane 25 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Od początku w ruch szły sprowdzone w boju gumki i woblerki- nic.Żebym nie skłamał-3rzut-BUM! Trafiłem na niego jeszcze jedna taką palie i małego kropka;)Ale gorszy kołowrotek;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Film rewelacyjny, pięknie widać pracę, wobler pływa znakomicie do przodu jak i na wstecznym, bardzo naturalnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dobrze nagrany film i wobler na małe i średnie uciągi będzie bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dla czego na średnie i małe uciągi?Na mocarny nurt się nie nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Super praca i wykonanieMasz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dla czego na średnie i małe uciągi?Na mocarny nurt się nie nadaje? To ocena subiektywna na podstawie filmu. Wobler bardzo łatwo reaguje na nurt i jest "żywy", co daje mu predyspozycje na wolniejsze odcinki rzek. Szybki nurt jest w stanie ruszyć niemal każdego woblera, natomiast nie każdy wobler będzie się sprawdzał na wolniejszych uciągach. Im wolniejsza rzeka tym większą sztuką jest zrobić wabik lekko pracujący. Tu natomiast kolega spidi robi świetnie pracujące woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No co ty , jak robisz woblera na rzekę pod ryby nurtu to ma pracować w najsilniejszym uciągu a charakter jego pracy zależy od ciebie.Tych woblerów po mojemu nie ruszy nawet najsilniejszy nurt i chyba na taki są robione a może niech hahaha się spidi wypowie hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi