madaro Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam za kilka tygodni kolega leci do Stanów i zadeklarował sie że w drodze powrotnej do Polski może mi coś zabrać . Zamówiłem już więc jakiegoś PENN-a i kilka plecionek . Mam już dobre echo , więc nie przychodzi mi nic więcej do głowy . Z racji że nie wiem kiedy nadarzy mi się druga taka okazja , chciałbym spytać Was , co ze sprzętu wędkarskiego , przynęt , ze względu na swoją wyjątkowość lub cenę chcieli byście zabrać w bagażu ze Stanów .Dziękuję za wszystkie sugestiePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Sprawdź czy nie potrzebujesz jakiegoś kija np.st.croix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wędek u mnie ci jest w brud , jak u Ruskich rakiet.Bardziej myślałem o przynętach , gumy , woblery , jerki bądź inne lokalne dziwactwa , które posłużyłyby pod zanderka czy szczupaczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Zamiast pena zamówiłbym Sustaina Edytowane 13 Czerwca 2016 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Przyłączam się pytania. Kiedyś sporo rzeczy brałem z Cabelasa,lecz wysyłkę kierowałem do Irlandii,a nastepne do Polski.Do Polski nie wysyłali.Czy coś się zmieniło ? Czy może są jakieś inne dobre sklepy.Raczej interesują mnie ciuchy,akcesoria turystyczne...Sprzętu wędkarskie mam aż nadto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Cabelas wysyłał do PL (przynajmniej jakieś 3 lata temu gdy robiłem tam ostatnie zakupy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja kupiłbym sobie trochę rzeczy Simmsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W moim odczuciu też zdecydowanie ciuchy . Albo elektronika . Ja czekam na siostrę przyjaciela , która w lipcu ma przylecieć z USA z niewielką giftem letnich ciuszków Columbia PFG . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) Odkopię temat, kolega zadeklarował się że może przywieźć wędkę, warunek, dwuskład. niestetyAXS70MHF nie znalazłem. Może równie jest równie dobry i równie popularny kij w dwuskładzie, wędka ma myć tylko i wyłącznie pod sandacza z akcją fast cw 35gr.Oczywiście oszczędności pomiędzy zakupem w USA a w PL powinny być na poziomie st.croix. Poproszę o jakieś wskazówki. Edytowane 7 Listopada 2020 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi