Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Tomek O, to jest ten dom przy samym moście? Miejsce logistycznie fajne ..ale jak pół piątku i pół niedzieli masz non stop sznur samochodów pod oknem, to wtedy jest już słabo.Znajomi kiedys byli w weekend sierpniowy i z samego domu byli zadowoleni ..ale klimatu okolicy już nie bardzo. Co nie zmienia faktu ze do Sanu dorzucisz jabłkiem z balkonu. http://www.pensjonatpodakacjami.pl/pensjonat.html Popper http://www.domprzywodzie.pl/ nom agro nad Beskiem. Poniżej zapory no kill z teczakami i innymi szlachetnymi, na samym zalewie Besko szczupak, sandacz, okoń, troche karpia ... a i cała okolica - Rudawka Rymanowska z pięknym osuwiskiem i wodospadem, Wisłoczek z urokliwym wodospadem, Puławy, i wszystkie inne stare Łemkowskie wsie ... albo to co po nich zostało.Do zwiedzania na rowerze, na piechotę ... dla miłośników lasu, spacerów i osób lubiących mniej obładowane turystami miejsca - fantastyczna sprawa. Ogólnie bardzo lubię na rowery cały pas od Klimkówki przez Magurski Park Narodowy po Sanok. Bo dalej ..Bieszczady to juz inna para butów trekingowych ... Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Archanioł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja jestem od soboty . Ludzi ogrom. Niestety na ryby nie mam zbyt wiele czasu a do tego zaczynam muchowanie. Całe dnie kwitne w Polańczyku na plaży. Rano mam tylko chwile na łowienie. Efekty jak na pierwsze moje muchowanie fajne kilkanaście pstagów i kilka lipieni w tym jeden 36cm. Łowię w Łączakach. Może ktoś łowi to jutro czy w sobotę mnie podszkoli i sprzeda miejscówke ???? Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Już dawno nie byłem ale zawsze coś fajnego połapałem poniżej Huzeli. Jedziesz z Łaczek w stronę Leska nie jedziesz na most tylko przed mostem jedziesz dalej wzdłuż rzeki i dojeżdżasz do bodajże drugiego zakrętu i właśnie te okolice. Na samym zakręcie jest wysoka skarpa po Twojej stronie. Można też dojechać z drugiej strony jadąc od Leska do Postołowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Już dawno nie byłem ale zawsze coś fajnego połapałem poniżej Huzeli. Jedziesz z Łaczek w stronę Leska nie jedziesz na most tylko przed mostem jedziesz dalej wzdłuż rzeki i dojeżdżasz do bodajże drugiego zakrętu i właśnie te okolice. Na samym zakręcie jest wysoka skarpa po Twojej stronie. Można też dojechać z drugiej strony jadąc od Leska do Postołowa. No i tam jest o wiele mniejsza presja niż w Łączkach, a to też się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dzięki za info .Dziś połowiłem na Łączakach z 50 sztuk ale na spina . Największe takie pod 40 . Zabawa niesamowita . Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 San 31 polecam super sprawa bylem i miód tam piłem, heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Koledzy, w pierwszym tygodniu stycznia będę 5 dni obok miejscowości Ustrzyki Dolne. Podpowiedzcie proszę co gdzie i jak, bo okres chyba trochę nie najbardziej udany. Na muchę niestety nie łowię więc tylko spining. Pstrąg chyba do końca stycznia ma okres prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pstrąg od 1 lutego... W styczniu... Hmmm no ciężki okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Taki trochę krótszy spinning bierzesz i na Solinę w dziurce szukać okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 O ile lód będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Będzie będzie i to gruby bo Górale już trzeci rok chrust zbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A jakiś białoryb czy coś na XUL jakby była na plusie temp ? Nie ma dla mnie ratunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Panowie na weekend majowy szukam kwatery w Bieszczadach. Ale typowo niewędkarsko. Na 3 osoby najlepiej w okolicy Wetlina.Ma ktoś może coś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dom Gościnny Borsuczyna w Strzebowiskach. Cisza i spokój. Byłem dwa razy i mam nadzieję że jeszcze wrócę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witajcie,Poszukuję porady dla nizinnego spiningisty który będzie stawiać pierwsze kroki na górskiej wodzie na Sanie między Dwernikiem a Sękowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Cześć, mi sprawdzają się obrotowki jedynki w kolorach złoty, miedziany, mosiądz z czerwonym i czarnym akcentem. Kotwiczki dociazam lameta, rzucam w górę i ściągam z nurtem. Oczywiście robię to wachlarzowo. Żyłka 0.18 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witajcie,Poszukuję porady dla nizinnego spiningisty który będzie stawiać pierwsze kroki na górskiej wodzie na Sanie między Dwernikiem a Sękowcem. A jakiego rodzaju porady szukasz?Byłem tam dwa lata temu, w tym roku również będę Woda jak dla mnie raczej muchowa... ale niestety ryby za wiele nie ma. Za to okolica (góry i rzeka) przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A jakiego rodzaju porady szukasz?Byłem tam dwa lata temu, w tym roku również będę Woda jak dla mnie raczej muchowa... ale niestety ryby za wiele nie ma. Za to okolica (góry i rzeka) przepiękne.Rodzaj porady - woblery czy małe jigi a może twister? jaka kolorystyka jest tam "kultowa"?Żyłka czy próbowac na plecionce?Chodzi o "zabawę" w przepieknych okolicznościach przyrody, szczególnie że chcę spóbowac zarazić dzieciaki, które do tej pory jedynie na spławik na jeziorach łowiły. Muchowa powiadasz... hmm tu to jestem całkiem laik i bez wyposażeniapozostaje spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam. Wybieram się w sobotę na tydzień w Bieszczady a dokładniej do miejscowości Myczkowce. Piszę ponieważ może mógłby ktoś mi udzielić jakiś rad i polecić jakąś rzeczke lub odcinek żeby pobawić się z kropkami oczywiście może być odcinek no kill oraz interesuje mnie wędkowanie na Solinie, jest może szansa na złapanie tam czegoś z brzegu? Ciekaw również jestem Zalewu Myczkowskiego. Gdzie można uderzyć na nocnego sandacza? Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Na Myczkowce na sandacza nie ma się co na stawiać... Zresztą teraz wogole ciężko coś złowić... Woda ma 7 stopni na dole 15... Duże zrzuty z soliny... Ewentualnie kropki na odcinku no kill. Na Solinie z brzegu można coś złowić jasne... Ale jak są rośliny to ciężko się miejscami łowi... Można na San ruszyć za pstrągiem.... Ale też szału nie ma na chwile obecna.... Woda duża... 2 turbiny idą... Pstrągi w przedziale 20-25 cm... Wogole ten sezon na Sanie jest kiepski.. Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Na Myczkowce na sandacza nie ma się co na stawiać... Zresztą teraz wogole ciężko coś złowić... Woda ma 7 stopni na dole 15... Duże zrzuty z soliny... Ewentualnie kropki na odcinku no kill. Na Solinie z brzegu można coś złowić jasne... Ale jak są rośliny to ciężko się miejscami łowi... Można na San ruszyć za pstrągiem.... Ale też szału nie ma na chwile obecna.... Woda duża... 2 turbiny idą... Pstrągi w przedziale 20-25 cm... Wogole ten sezon na Sanie jest kiepski.. Pozdrawiam, Tomasz eSTo jak tam żyjecie? (pytanie retoryczne oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 A mniejsze jakieś rzeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Na mniejszych rzeczkach jest klimat, cisza i spokój. No ale pstrąga to prawie wcale nie ma a jak się trafi to przedszkole. Za to są okonie i klenie a nawet kleniska. Ja polecam takie łowienie bo można nieraz cały dzień spędzić nie widząc innego wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Klient zrezygnował, tak wiec gdyby ktoś szukał miejsca na majówkę 2018 w Bieszczadach to jest jeden domek wolny: Prawie „po rodzinie” http://www.domkinadrzeczka.pl/kontakt/https://www.eholiday...egi-rp8284.htmlDomki nowe, czyste, w spokojem okolicy. Niestety dla dzieci za dużo rozrywek tam nie ma, żadnego basenu, trampolin czy tym podobnych.Nad samą Osławicą mikro rzeczka z mikro kleniami i pstrągami.W okolicy trochę miejsc do spacerowania (klasztor, cerkwie, jeziorka Duszatyńskie, chyba jedyne miejsce w Bieszczadach - Smolnik gdzie do dziś wypalają węgiel drzewny, „trochę „ dalej zagroda z Żubrami), na Słowacje kilka km do miasteczka Medzilaborce z muzeum Andy Warhol’a.Po drodze w wysokie Bieszczady stacja kolejki leśnej. Nad San do Leska na skróty z 20 km, nad Solinę 25-50 – zależy w które miejsce. W sąsiedniej wiosce piękne stawy PZW z karpiami i dużą ilością białej ryby, zadbane, rybne, ładnie utrzymane.Logistycznie mogę pomóc zaplanować wycieczki, spacery, wyprawy – miejsca do łowienia – od górskich rzeczek, przez Soline, Sieniawe na lokalnych stawach z karpiami skończywszy. Trochę znam tamte okolice ... tak że gdyby ktoś czegoś potrzebował - piszcie śmiało. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Archanioł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Gdybym miał urlop to w ciemno bym jechał. P.S. Trochę to mało powiedziane, te okolice to masz w małym palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi