Zmieniłem echo z 7 calowego na 9 cali i kombinuję teraz nad pudłem w którym da się to przenosić i ewentualnie zamocować na pokrywie.
Byłem w Leroy, Praktikerze i Juli i nic.
Znalazłem coś ciekawego ale strasznie tanie i co za tym idzie badziewne. Słaby zatrzask. To ze zdjęć ma rozmiar zewnętrzny 39x21x21 cm . W środku mierzone na dole 32x17,5x17.
Aku leżąc ma 17 cm więc ten drugi wymiar czyli szerokość musi być min. 17 cm. Może być też kilka cm krótsza np. 30 cm zamiast 32. Z wysokości też można ująć 2 cm.
Im bardziej kompaktowe i zbliżone do rozmiarów zawartości tym lepiej.
Pytanie
godski
Zmieniłem echo z 7 calowego na 9 cali i kombinuję teraz nad pudłem w którym da się to przenosić i ewentualnie zamocować na pokrywie.
Byłem w Leroy, Praktikerze i Juli i nic.
Znalazłem coś ciekawego ale strasznie tanie i co za tym idzie badziewne. Słaby zatrzask. To ze zdjęć ma rozmiar zewnętrzny 39x21x21 cm . W środku mierzone na dole 32x17,5x17.
Aku leżąc ma 17 cm więc ten drugi wymiar czyli szerokość musi być min. 17 cm. Może być też kilka cm krótsza np. 30 cm zamiast 32. Z wysokości też można ująć 2 cm.
Im bardziej kompaktowe i zbliżone do rozmiarów zawartości tym lepiej.
Jakieś propozycje?
Top użytkownicy dla tego pytania
11
5
5
5
Popularne dni
14 Cze
14
6 Kwi
11
7 Kwi
8
17 Cze
6
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 11 odpowiedzi
thug 5 odpowiedzi
Pasta 5 odpowiedzi
bartekmaj 5 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2016
14 odpowiedzi
6 Kwi 2021
11 odpowiedzi
7 Kwi 2017
8 odpowiedzi
17 Cze 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
WhiteWillow
Andrzejku, a po co Ci aż tak duży ekran na tak małym pontonie? 7-ka za małe łuki pokazywała? Czy może chcesz filmy dla dorosłych oglądać w trollingu?
WhiteWillow
Jak ja lubię te Twoje kombinacje Tylko czekać, aż będziesz szukał holdera na ponton pod laptopa 21'' i alternatora żeby z silnika ładować
psulek
A tam z alternatora - pojawi się pytanie o mały, przenośny generator mieszczący się do walizki
Opublikowane grafiki
69 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi