Melanzyk Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dzisiaj kolejne 3 okonki w malowaniu.;Tutaj początek malowania Homo Perch na nasze pedaluch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ewentualnie , miłośnik męskich odbytów (żart oczywiscie) , jak juz mówiłem, mistrzostwo swiata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Pierwszy okoń na gotowo ;-) Pozdrawiam Melek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Bez wątpienia najstaranniej wykonany okoń na jerku, szczerze gratuluję i zazdroszczę ;> ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 bomba przynęta pierwsza klasa Ty kolego jesteś normalnie polski SolarBaits tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 @Melanzyk, piękna robota.Czapka z głowy za wkład pracy w tego okonia - wynik końcowy rewelacja.A jakiś krótki film z jego pracy będzie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dzieki chłopaki. @Zwierzu oczywiście ze bedzie filmik z pracą. Niestety wszystko w swoim czasie. Nie będę robił filmikow takich sobie. Lubię robić wszystko tak jak należy więc jak przyjdzie odpowiednia pora to pojawia się filmiki okonia i nie tylko penetrujacego płytkie zarosniete zatoczki. W krystalicznie czystej wodzie, oczywiście będą robione z wody. Na chwilę obecna borykam sie z problemem mieszkaniowym. Zostało mi 6dni do końca kontraktu i nie mam gdzie mieszkać... Wszystkie lurebuldingowe rzeczy zostały spakowane i czekają na przeprowadzkę... Ogólnie cały ten 2014 jest jakiś do dupy.... Jeszcze nie byłem na porządnym wedkowaniu (nie licząc krótkich wypadów na kanał). Za każdym razem jak sie wybieralem to pogoda krzyżowała mi plany. Non stop wiatr po 50-70km/h i więcej. W ostatni piątek miało być ładnie i miałem pojechać na 2 dni na feroxy ale oczywiście pogoda sie zmieniła i zostałem w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Okoń miażdży. A pogoda? No cóż, na wyspach to już lepiej nie będzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Melek, jak maluje Ci się tym infinity ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Powiem tak, malowało mi się zajebiście dopóki nie zaczałem się bawić ustawieniem ciśnienia w kompresorze....Ta blokada spustu jest zajefajna. Można fajnie kontrolować malowanie. Czekam na farby od Rudiego i wtedy zobacze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) kiedyś oglądałem na aledrogo tego infinity - obśliniłem się tylko a cena złamała mi nadgarstki :|używał ktoś albo miał w łapie model evolution ?edit: czym się różni evo od infinity ? oprócz dyszy 0,2 i 0,15 dla każdego Edytowane 12 Marca 2014 przez ROOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) kiedyś oglądałem na aledrogo tego infinity - obśliniłem się tylko a cena złamała mi nadgarstki :|używał ktoś albo miał w łapie model evolution ?edit: czym się różni evo od infinity ? oprócz dyszy 0,2 i 0,15 dla każdego Evo to niższa klasa...Melek, weź najpierw dobrze porozrabiaj farby od Rudiego. Są dobre ale trzeba je odpowiednio rozcieńczyć Edytowane 12 Marca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Melek, jak dla mnie jesteś pięknym przykładem na to, że można malować areo bez stylu skandynawskiego, czyli z szablonami. Miękkie przejścia, uzupełnienia kolorami w tle. Świetna robota po prostu. Jeśli sięgnę po areo to tylko tak będę malował. Choćby mi miało to zająć niewiadomą ile czasu, jeśli chodzi o naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Joker malowanie aero to ilość powietrza i farby (zmieniana w obu przypadkach) - plus odległość i ruch ręką. jak dobrze dobierzesz ilość farby z ilością powietrza to możesz nawet pisać - ja ćwiczyłem swój podpis itp. Reszta wyjdzie w praktyce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Do podpisu to już ta najmniejsza dysza, chyba że wobler taki jak kilka stron wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Do podpisu to już ta najmniejsza dysza, chyba że wobler taki jak kilka stron wcześniej zgadza się - podpis w wielkim formacie ćwiczyłem - swój własnoręczny, nie na wobki ale dyszą 0,2 i tak nieźle szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wczoraj dostałem miłą wiadomość od znajomego 101 na twojego rozowego jerka dzisiaj zlapalemJe...y jest skutecznyFotka ma coyot czekam az wklei na fejsa ale cos mu sie nie spieszyFotka ryby jest ale pedaluch wypadl z pyska w podbieraku i nie ma go na focie sle szczerze mowie ze to na niegoAle tydzien temu rozowym dojwbalem cototowi 5 do jednego a dzisiaj 8 do 3 w tym meterKolega tym samym wyrównał swój PB 101cm z przed kilku lat złapany na 3cm paprocha.Takie wiadomości bardzo cieszą, szkoda że nie ma zdjęcia z pedaluchem ale co tam A teraz krótko z otwarcia sezonu pstrągowego u mnie na rzeczce. Trochę ryb złapanych, sporo odprowadzeń i nie trafionych ataków i dobre kilka spadów w tym ostatnia ryba, która na moje oko miała ok 55+ Tutaj pierwszy pstrązek w tym sezonie no i teraz troszkę więszke, na drugiej fotce rybka na mój homemade Pozdrawiam Melek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ta ostatnia fotka wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Skuteczne te Twoje "kołeczki" ze sterami. Nie ma to jak połowić na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzisiaj szybka sesja po nocce, a w zasadzie dwie. Pierwsza prawie godzinna (niestety dostałem telefon i musiałem jechać) i w drodze powrotnej odwiedziłem jeszcze inna miejscówke na pół godzinki.Jeden grubas na fariozaura spadnięty Niestety fariozaur 5 min po tym zdjęciu miał bliższe spotkanie 3 stopnia z korzeniem ehh przez 2 dni urwałem 3 przynęty - 3 fariozaury masakra jakaś...A teraz spadam spać bo jestem po nocce a dzisiaj kolejna!Pozdrawiam Melek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) A tutaj kumpel i jego 101cm na mojego jerka dodatkowo 97,5cm.Na 3 zdjęciu sprawca zdarzenia z prezentem w oku Pozdrawiam Melek Edytowane 20 Marca 2014 przez Melanzyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Piękne te rybska ale to drugie zdjęcie to zmień na inne , bo ta rzeka płynącej krwi jakoś nie licuje z regulaminem wstawiania fotek - punkt nr 5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To jak będziesz dorabiał te jerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ząb wbity w jerka, rewelacyjna pamiątka. Za lakierować i w ramkę ze zdjęciem szczupaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Krzyśku tak bede dorabial te jerki. Wiele osób o nie pyta. Sorry Pawle za to zdjęcie, juz usunalem bo lepszego niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi