Melanzyk Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 melanzyk wyluzuj troche z tymi pieknościami bo asz ślinka cieknie heh Ty miesiarzu haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) ...i u Zelldo i u Ciebie rzeźba robi robotę z zyskiem dla malowania. Twoje przynęty prezentują się wyśmienicie Edytowane 7 Czerwca 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pierwsza seryjka troutów. 7sz, tyle się mieści na mojej suszarce więc po tyle będę robił wyczyszczone, gotowe do malowania. Jutro z raną będą psikane zanim żona wyjdzie do roboty. Do tego skonczone łuski na piranii 2. Kilka drobnych detali, odrobina czyszczenia i gotowe. Pozdrawiam Melek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Trzeba przyznać, że łuski na piranii są prima sort, piękne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Bardzo głęboki oczodół w tej piranii. Aż taki potrzeba do odlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A no głęboki. Zalepiam go plasteliną, dociskam czymś płaskim i mam płytki oczodół bez dziurki do zrobienia formy po co mi dziura? zeby powietrze się tam gromadziło i czasem wyłaziło podczas lakierowania robiąc duży bałagan? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 7 troutów pomalowanych. Zostały kropki, oczy i w zywicę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Melanzyk cholernie mi się podoba Twój wątek.Będę Ci kibicował.A!Gryzoń w drodze.Czym rzeźbisz?Dłutkami czy nożykiem? Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nożykiem olfa na takiego trouta idzie kilkanascie ostrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Ja spróbuje Klenia wychlastać dremelem. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Skończone, własnie sie kręcą. Wyglądają soczyście po nałożeniu epoxy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 eeeeee... do kitu... nie mają nawet linii bocznej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Melo spać nie może bo lakier kira. Kiraj, kiraj bo efekty niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jakby miały linie boczną to by uciekały szczupakom, a tu nie o to chodzi zabrałem im ją zeby były łatwiejszym kąskiem.Nic się nie znasz mifku na szczupaczeniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 no fakt... Cienki bolo ze mnie http://stsport.pl/wp-content/themes/Myst/timthumb.php?src=http://stsport.pl/wp-content/uploads/2011/12/03033101sap03NK176330.jpg&h=350&w=670&zc=1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Skonczona pierwsza seryjka troutów dla chlopaków Pozdrawiam Melek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Takie stelazyki znajduja sie w moich 10-tkach. Twardy drut 1.2mm. Zaden szczupak nie rezerwie takiego wobka Ostatniej nocy troszke sie nudzilem i zrobilem ponad 30szt. Nie posiadam zadnej gientarki i zrobienie jednego zajmowalo mi srednio 2.5min. Czy to duzo? Nie wiem Pozdrawiam M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam,Wczoraj znalazłem chwilę żeby zmontować coś z ostatnich materiałów.Niestety jak to bywa podczas takich akcji posypało się kilka kobiet lekkich obyczajów. Więc jak komuś przeszkadza odrobina łaciny proszę nie oglądać Mam nadzieję, że się podoba.Pozdrawiam Melek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mnie się bardzo podoba.Jednak językiem jestem mocno zbulwersowany Melek super.Pięknie masz z tymi pajkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Miazga gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fajny filmik , Maciek jak przymocowałeś kamerke do lifejacketa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mnie się bardzo podoba.Jednak językiem jestem mocno zbulwersowany Melek super.Pięknie masz z tymi pajkami. Tomy ja wiedziałem, że się na mnie zawiedziesz. Poprawięęęęę się, obiecujęęęęę Matt chcesz znać tajny sposób mocowania a nie kliknąłeś lajka? No wiesz co A tak na serio to niedługo zrobię filmik jak takie mocowanie zrobić bo trochę osób o nie pyta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Płocia Ci tam poślę na testy ale daj mi wskazówki co do obciążenia bo mi się nie chce kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dzisiaj bede teścił szczuraka jeszcze 2godz (w tym 1h przerwy) pracy i lecę od razu nad jezioro do oporu. Pogoda sie popsula w końcu po paru tyg słońca, wiatr +20km/h, deszcz i chmury warunki idealne więc mam spore oczekiwania jeżeli chodzi o szczupale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wróciłem haha. Jeżeli chodzi o mnie to na oczekiwaniach się skończyło Wróciłem o kiju Miałem jedną fajną rybę na kiju na pedalucha i to tyle, po 5m holu spadła.Kilku brań nie udało mi się zaciąć i dwukrotnie coś zakotłowało za wyjętym z wody troutem Była też mega gruba metrówa, która atakowała trouta przy samej łodzi ale gdy zobaczyła nasze piękne twarzyczki odpuściła atak i odpłynęła Kumpel z którym pływałem pokazał mi lekcje złowił 7 szczupaków 2 ryby na trouty, 3 na moje killery 10-tki.Fotki największej ze wczoraj na pedalucha. Powrót do domu po 23:30 po 28h nieobecności. 12h nocka i później prosto na jezioro :ph34r: Pozdrawiam Melek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi