Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza seryjka troutów. 7sz, tyle się mieści na mojej suszarce więc po tyle będę robił :) wyczyszczone, gotowe do malowania. Jutro z raną będą psikane zanim żona wyjdzie do roboty. Do tego skonczone łuski na piranii 2. Kilka drobnych detali, odrobina czyszczenia i gotowe.

post-49629-0-40936300-1402403551_thumb.jpg

post-49629-0-08386700-1402403566_thumb.jpgpost-49629-0-39571200-1402403582_thumb.jpg

Pozdrawiam Melek

• Like 2

A no głęboki. Zalepiam go plasteliną, dociskam czymś płaskim i mam płytki oczodół bez dziurki do zrobienia formy :) po co mi dziura? zeby powietrze się tam gromadziło i czasem wyłaziło podczas lakierowania robiąc duży bałagan? :D

• Like 2

Takie stelazyki znajduja sie w moich 10-tkach. Twardy drut 1.2mm. Zaden szczupak nie rezerwie takiego wobka :ph34r:

Ostatniej nocy troszke sie nudzilem i zrobilem ponad 30szt. Nie posiadam zadnej gientarki i zrobienie jednego zajmowalo mi srednio 2.5min. Czy to duzo? Nie wiem :blink:

post-49629-0-82798300-1402961028_thumb.jpg

Pozdrawiam M

• Like 2

Witam,

Wczoraj znalazłem chwilę żeby zmontować coś z ostatnich materiałów.

Niestety jak to bywa podczas takich akcji posypało się kilka kobiet lekkich obyczajów. Więc jak komuś przeszkadza odrobina łaciny proszę nie oglądać :ph34r:

Mam nadzieję, że się podoba.

Pozdrawiam Melek

• Like 11

Mnie się bardzo podoba.Jednak językiem jestem mocno zbulwersowany  :lol:  :lol:  :lol:  Melek super.Pięknie masz z tymi pajkami.

Tomy ja wiedziałem, że się na mnie zawiedziesz. Poprawięęęęę się, obiecujęęęęę :unsure:

Matt chcesz znać tajny sposób mocowania a nie kliknąłeś lajka? No wiesz co :ph34r:

A tak na serio to niedługo zrobię filmik jak takie mocowanie zrobić bo trochę osób o nie pyta B)

• Like 2

Dzisiaj bede teścił szczuraka :D jeszcze 2godz (w tym 1h przerwy) pracy i lecę od razu nad jezioro do oporu. Pogoda sie popsula w końcu po paru tyg słońca, wiatr +20km/h, deszcz i chmury :) warunki idealne więc mam spore oczekiwania jeżeli chodzi o szczupale :D

Wróciłem haha. Jeżeli chodzi o mnie to na oczekiwaniach się skończyło :ph34r:

Wróciłem o kiju :unsure: Miałem jedną fajną rybę na kiju na pedalucha i to tyle, po 5m holu spadła.

Kilku brań nie udało mi się zaciąć i dwukrotnie coś zakotłowało za wyjętym z wody troutem :rolleyes:

Była też mega gruba metrówa, która atakowała trouta przy samej łodzi ale gdy zobaczyła nasze piękne twarzyczki odpuściła atak i odpłynęła -_-

Kumpel z którym pływałem pokazał mi lekcje B)  złowił 7 szczupaków :rolleyes: 2 ryby na trouty, 3 na moje killery 10-tki.

Fotki największej ze wczoraj na pedalucha.

post-49629-0-13463900-1403873170_thumb.jpgpost-49629-0-66348800-1403873194_thumb.jpg

Powrót do domu po 23:30  po 28h nieobecności. 12h nocka i później prosto na jezioro :ph34r: :ph34r:

Pozdrawiam Melek

• Like 2