Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Rybka z akwarium ? ;) :P :lol:

Melek, strugaj tego swimbaita ,przydałby się bardzo ...

Krystek gratulacje. Poprawną odpowiedzią jest rybka z akwarium :D Wygrales tygodniowe wedkowanie w Irlandii pod okiem brzydala Melka. Zadowolony? :)

Co do swimbaita zaraz pójdę druknac zdjęcie jakiejś uklejki. Po powrocie z pracy jak mi młody pozwoli wytne ksztalta i postaram sie to ogarnąć jak najszybciej. Zapowiada mi sie bardzo duże zamówienie więc jak nie zrobię tego teraz to bedziem w dupie...

Krystek gratulacje. Poprawną odpowiedzią jest rybka z akwarium :D Wygrales tygodniowe wedkowanie w Irlandii pod okiem brzydala Melka. Zadowolony? :)

Co do swimbaita zaraz pójdę druknac zdjęcie jakiejś uklejki. Po powrocie z pracy jak mi młody pozwoli wytne ksztalta i postaram sie to ogarnąć jak najszybciej. Zapowiada mi sie bardzo duże zamówienie więc jak nie zrobię tego teraz to bedziem w dupie...

No Melek ,to jest nagroda :ph34r: :blink: :wub: :rolleyes:  No i ja pałkuję wszystkie rybki :ph34r:  :o  ;)  :P  :lol:  ,na pewno jesteś pewny tej nagrody :blink:

Masz czasik do końca lipca :P :D ,jak się nie wyrobisz ,to się obrażę :lol: :lol: :lol:

Maciek ,ale to nie sandacz? :P z tej foty z kotewkami :lol: .Trochę do basika podobny ,ale ja się nie znam .

Na tą palię też nie będą brały ,bo straszna jest...

Rano nie udalo mi sie druknac ukleji w pracy bo jedna koza z biura postanowila przyjsc do pracy pol godz szybciej...

Projekt dla Krystka powoli rozpoczety. Po pracy wycinam i na dniach powinno to zaczac wygladac jak nalezy.

A wez Ty na to nie zlap bolka to ja sie obraze, a co!

post-49629-0-34742400-1404169703_thumb.jpg

Pozdrawiam M

• Like 1

Krystek to nie bedzie kalka! Wydrukowalem kształty zeby sobie wyciąć drewno jak trzeba. Zawsze lepiej naśladować oryginał niż kombinować i stwozyc jakiegoś potworka. Zjadłem śniadanie i właśnie biorę sie do roboty.

U mnie przynety są 100% handmade, kalki nie uznaje bo to nie dla mnie. Efekty można uzyskać fajne ale nie to sie liczy. Największą przyjemność i satysfakcję daje mi właśnie malowanie. No oczywiście nie licząc wyciagania grubasow :P

• Like 2