joker Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 kabaniszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Piękny szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Fajna rybka ps. wreszcie znalazłem przynętę odpowiadającą wielkością Twoim szczupakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 I to sie nazywa sandał piekna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sam żeś jest sandał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jak to polacy sandaly + skarpetki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Właśnie psiknąłem nowy kolorek. Co to za ryba? Łukasz tylko nie pisz, że to też sandał Zdjecie słabe z telefonu. Przyneta jest jasniejsza i ma zywsze kolory. Prawidłowe zdjecia po skończeniu. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Palia Co wygrałem? Fajne te trouty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Palia alpejska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nie nie to nie sandał tak jak koledzy wyżej to palia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dobra na szybko zrobiłem odrobinę lepsze zdjęcia bo odkopałem aparat. Nie oddaje jeszcze rzeczywistego wyglądu ale już jest lepiej niz zdjęcie z telefonu. Pozdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) No fakt kolory sa żywsze. Efekt końcowy bedzie rewelacyjny. No tak sądze że lakier czy żywica podkreślą te kolory. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Rybka z akwarium ? Melek, strugaj tego swimbaita ,przydałby się bardzo ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Arctic char Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Rybka z akwarium ? Melek, strugaj tego swimbaita ,przydałby się bardzo ...Krystek gratulacje. Poprawną odpowiedzią jest rybka z akwarium Wygrales tygodniowe wedkowanie w Irlandii pod okiem brzydala Melka. Zadowolony? Co do swimbaita zaraz pójdę druknac zdjęcie jakiejś uklejki. Po powrocie z pracy jak mi młody pozwoli wytne ksztalta i postaram sie to ogarnąć jak najszybciej. Zapowiada mi sie bardzo duże zamówienie więc jak nie zrobię tego teraz to bedziem w dupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Krystek gratulacje. Poprawną odpowiedzią jest rybka z akwarium Wygrales tygodniowe wedkowanie w Irlandii pod okiem brzydala Melka. Zadowolony? Co do swimbaita zaraz pójdę druknac zdjęcie jakiejś uklejki. Po powrocie z pracy jak mi młody pozwoli wytne ksztalta i postaram sie to ogarnąć jak najszybciej. Zapowiada mi sie bardzo duże zamówienie więc jak nie zrobię tego teraz to bedziem w dupie...No Melek ,to jest nagroda No i ja pałkuję wszystkie rybki ,na pewno jesteś pewny tej nagrody Masz czasik do końca lipca ,jak się nie wyrobisz ,to się obrażę :lol: Maciek ,ale to nie sandacz? z tej foty z kotewkami .Trochę do basika podobny ,ale ja się nie znam .Na tą palię też nie będą brały ,bo straszna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Rano nie udalo mi sie druknac ukleji w pracy bo jedna koza z biura postanowila przyjsc do pracy pol godz szybciej...Projekt dla Krystka powoli rozpoczety. Po pracy wycinam i na dniach powinno to zaczac wygladac jak nalezy.A wez Ty na to nie zlap bolka to ja sie obraze, a co! Pozdrawiam M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No jesli na taką ukleje bolek nie weźmie to ja nwm p.s. bardzo ladny druk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Podejrzewam, że @Krystekwolf, mając taką ukleję będzie gotowy popłynąć wpław za boleniem i wsadzić mu ją do pyska rękami i nogami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ok Edytowane 1 Lipca 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Łukasz z laski swojej daruj sobie komentarze tego typu w moim wątku. A najlepiej jeszcze jakbyś przestał spamować mi na privie. Dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Mnie zwykła kalkomania nie poniesie ...Za to praca swimbaita i jego wykonanie już tak .Chyba, że to tylko tło pod robotę Melka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ręczne malowanie zawsze będzie wyżej kalki I coś mi się zdaje, że te zdjęcia to tylko po to żeby odpowiedni kształt i proporcje przy struganiu zachować A może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Krystek to nie bedzie kalka! Wydrukowalem kształty zeby sobie wyciąć drewno jak trzeba. Zawsze lepiej naśladować oryginał niż kombinować i stwozyc jakiegoś potworka. Zjadłem śniadanie i właśnie biorę sie do roboty. U mnie przynety są 100% handmade, kalki nie uznaje bo to nie dla mnie. Efekty można uzyskać fajne ale nie to sie liczy. Największą przyjemność i satysfakcję daje mi właśnie malowanie. No oczywiście nie licząc wyciagania grubasow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Arctic char po pierwszej warstwie epoxy A obok kalka dla Krystka oczywiście będzie jeszcze ogon.M EDIT: kolory na zdjęciu nie te, ale już jest fajnie. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Melanzyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi