joker Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Gruba ta ukleja. Arctic ładnie podbity bielą i oko masz fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 A obok kalka dla Krystka oczywiście będzie jeszcze ogon.IMAG1443 (1024x613).jpŁoslifuje się i będzie miodzio :lol:Czekam na nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Na żywo z pracowni Jakieś tam malowania póki jeszcze mamy dzień. Na drugiej fotce ukleja Krystka juz pocięta na części. Jutro mam nockę więc zabiorę się w robocie za nadawanie jej kształtów.Kolor arctic char poboba mi się najbardziej ze wszystkich troutów jak narazie. Wygrzewa się własnie w 42st i jutro rano rusza na podbój. A dokładnie za 5h pobudka i na małe szczupaczenie. Później dom, szybki prysznic i do pracy będzie ciężko.... PozdrawiamM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie wydaje się taka duża wcale ,chyba że masz graby jak wioślarz .Na Leviathana 12 miałem w zeszłym roku największą rapę ,przynajmniej tak myślę ...Żadna to wielkość dla potężnego bola ,jak to pięknie będzie pracować i coś do tego wyjdzie to zawału dostanę ...Tylko jej nie spierdziel Melek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Dobra Krystek wisisz mi duże piwo dziubdzianie takiego malenstwa w nocy na nieprzytomce (pobudka o 3:30 na ryby a później prosto do pracy) zakończyło sie tak ze nie mam gdzie juz plastrow przyklejac na lewej ręce. Zaraz kończę robotę i idęęęę spaćććć. A tak na serio nie jest to jakieś wielkie. Jak dla mnie to straszny maluszek i te Twoje bolki powinny to lykac. Dziś kolejna nocka ale tym razem bede wyspany więc może jutro rano pokaże co i jak. Będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Na żywo z pracowni Jakieś tam malowania póki jeszcze mamy dzień. Na drugiej fotce ukleja Krystka juz pocięta na części. Jutro mam nockę więc zabiorę się w robocie za nadawanie jej kształtów.Kolor arctic char poboba mi się najbardziej ze wszystkich troutów jak narazie. Wygrzewa się własnie w 42st i jutro rano rusza na podbój. A dokładnie za 5h pobudka i na małe szczupaczenie. Później dom, szybki prysznic i do pracy będzie ciężko.... IMAG1444 (613x1024).jpgIMAG1448 (1024x613) (2).jpg PozdrawiamMNo bardzo Ciekawe zapowiada sie ten boleniowy swim bait Też od pewnego czasu rozmyślam nad boleniowym łamańcem i pewnie w przyszłości coś takiego powstanie. Jaka będzie orientacyjnie waga docelowa tej zabawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jaka będzie orientacyjnie waga docelowa tej zabawki ?Ja obstawiam na 1/4 wagi cegłówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 To ile to będzieJa obstawiam na 1/4 wagi cegłówki Hehe a może łopaty zaprawy... A może kolega Dla ułatwienia podać wagę angielskiej cegły bo jakoś nie miałem przyjemności trzymać w dłoni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (...) A może kolega Dla ułatwienia podać wagę angielskiej cegły bo jakoś nie miałem przyjemności trzymać w dłoni...?To będzie jakieś 3/4 uncji na cal sześcienny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Krystek gdzie moje piwo kurna? Ukleja nabiera ksztaltow wiec rano powinna juz wygladac niezle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jakie te piwo Maciek Zrób do końca ,jak zobaczę jak to będzie śmigać to wyślę Ci księżycówki ...76 vol ., będziesz ze dwa dni się po szklance kołysał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No widzisz. Tak kurka czytasz moje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Nie mów że to Stellka Dobra ,a teraz poważnie gdzie ta uklejka po nocy ? Urosła, wycięła się trochę po siłowni czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Miała bliskie spotkanie pierwszego stopnia z papierem ściernym i jeszcze machniom jej jedną stronę pyszczka A teraz zaległe fotki z czwartku. Szczupak może nie olbrzym ale się skusił na trouta No i kolejny na pedalucha 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tego ciemnego na jesiennych zimnych wodach widzę, chyba, że u ciebie jest zimna woda non stop. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ten tego, Panie Dzieju, a można któryś z tych sprzętów kupić od twórcy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Joker woda obecnie ma ponad 20st czyli bardzo duzo jak na Irlandie. Na jakiś czas zawieszam szczupakowanie i zajmę sie woblerami w wolnej chwili albo skocze na pasiaki jak będzie pogoda. Ten tego, Panie Dzieju, a można któryś z tych sprzętów kupić od twórcy? Oczywiście, ze można. Tylko czy Cię stać? Edytowane 6 Lipca 2014 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 .....Na jakiś czas zawieszam szczupakowanie i zajmę sie woblerami w wolnej chwili albo skocze na pasiaki jak będzie pogoda.To może , jak sie zachce , filmik jak zamocować kamerkę na lifejacket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzisiaj w warsztacie troutowo, początek dużego zamówienia. Większość ze zdjęcia będzie kusiła grube szczupale w wodach Niemieckich i w Kanadzie Reszta czyli pajkusie i jeden trout w kolorze szczupaczym do mojego pudełka. Jutro kolejny dzień troutów i pajkusie.Potokowce zaraz dostaną kropki i można lakierować. Pozdrawiam Melek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dziś zdjęte z suszarki Pajkusie po niewielkich przeróbkach, tym razem na stelażu z drutu 1,2mm (i tak już zostanie).W żywicy prezentują się milion razy lepiej od 8 warstw hartzlacka. Pozdrawiam M 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Rzeczywiście pajkusie przy tych pstrągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ostatnio super malo czasu ze nie ma nawet kiedy zrobic tu jakiegos update'a.Krystkowa ukleja powoli na ukonczeniu. 2 razy spierdzielilem rzezbienie i zaczynalem od nowa.Nigdy wiecej 2mm lusek!!! Jeszcze ogonek i pletwa grzbierowa i mozna formic Zdjecie mega slabe z telefonu. Wzialem aparat zeby cyknac fotke, ale zostawilem karte w lapie w domu... normalka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Maciek ,tylko nie zepsuj !!!Dojdziesz do wprawy to i mniejsze będziesz robił :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie no już coś tam widać wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Maciek ,tylko nie zepsuj !!!Dojdziesz do wprawy to i mniejsze będziesz robił :lol: Nigdy!! Ja lubię łowić na duże przynety więc po co sie mam z małymi męczyć? Na tej uklejce pocialem paluchy więcej razy nic przez całą przygodę z lurebuildingiem to nie na moje kartoflane paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi