Melanzyk Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Te Krystek ja nie pije znaczy się 5 lat temu przestałem pić ostro. Wódy nie miałem w ustach od ślubu (3,5roku). Później będzie łach ze mnie jak padne pierwszy na glebe teraz głowa słabiutka i tylko piwem się raczę i to nie w ilościach 20 jak kiedyś tylko 4 i już szumi nieźle Wczoraj rano po pracy zamiast jechać do domu wybralem się na rzeczkę porzucac pare minut. Czekałem na otwarcie marketu budowlanego o 9 bo potrzebowałem kupić wiertła 2mm do skończenia Krystkowej ukleji. W rzece prawie nie było wody, normalnie bym nie rzucał nawet ale musiałem jakoś czas zabić. Przerzuciłem trochę wobów i ani śladu ryb a woda taki kryształ, że kamyczki można by policzyć. Zmieniłem na rio grandesa i jakoś ożyło. Złapałem takiego maluszka i 2 fajne pstragi z czego jeden na bank 50+ odprowadziły mi przynętę.Zdjęcie słabe bo w tel obiektyw był zabrudzony i nie bardzo było jak go wyczyścić z rybą w ręku. Ślicznie obarwiony ten kropek, miał fajne zrupowanie z 20 kropów od góry między oczami, chcialem to sfotografować ale nie udało mi się. Porzucałem jeszcze chwilę i do sklepu. A później ukleja.... Dziś koło południa zalałem drugie połówki i jutro pierwsze testowe odlewy Pozdrawiam M 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Zapowiada się rewelacyjnie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Fajny pstrunio, a uklejka zapowiada się naprawdę ciekawie czekamy na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Fajowo Maciek że uklejka się kończy .Tego czym chciałem Cię poczęstować raczej wódką nazwać nie można Taka bombka z opóżnionym zapłonem Wezmę buteleczkę na spotkanko ,może się skusisz Chyba że żartujesz to powiedz ,to wezmę kilka...Pozdro Maćku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Kolejne próby z oczami. W rzeczywistości wyglądają dużo lepiej, a na zdjęciu wyszły jakoś zamglone. Ogólnie dają radę Idę rozformowywać ukleje i będziem ją odlewać M 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Idę rozformowywać uklejejuż 4 dzień i nic daleko jeszcze Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez Franc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tęczowe oczy całkiem ciekawe Jak widać głodny pstrąg zaatakuje w małej czystej wodzie nie tylko muszkę ale i duży wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Melanż, jak coś też pisze się na tą ukleje najwyżej Krystkowi opchnę jak się nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Widziałem ją -tą ukleję Melkową Wygląda nice ,ciekawe jak pracuje i jak ją po mazga ten konstruktor.W razie czego wypróbujesz sobie ją na zlociku Marcin ,tam jest wiele ryb które mogą w niej zasmakować .W pażdzierniku dobre jest to, że drapieżniki jakie by to nie były, nie jedzą drobnicy i to jest szansa tej uklejki i nie tylko.Brań jest mało ,ale za to są mocne ,no chyba ze trafimy dzień konia .Pażdziernik to chyba najlepszy moment żeby tam na ten dzień trafić . Melek dwaj tą uklejkę na tablicę Są ważniejsze rzeczy niż przeprowadzka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tutaj mimo braku będę zaglądał, by nie przegapić premiery uklejki dla Krystiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Melek z ciebie to jednak egoista ludzie czekają a ty co? Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ej no sorrrrrrrrrrry chlopaki. U mnie troche sie dzieje i nie mam absolutnie czasu na przynety. We wszystkie dni wolne jezdzilem ogladac domy do wynajecia.Jutro przeprowadzam graty wiec moj warsztat jest zapudlowany. Bede mieszkal tutaj.W koncu przesiadka z apartamentow na dom!!! W koncu bede mial miejsce i nie bede musial przenosic wszystkiego za kazdym razem... A najlepsze w tym wszystkim jest to ze bede mial 6km do tych oto pasiastych osobnikow. Z tego jeziora wyciagnalem tez kilka ponad 10-kilowych szczupakow wiec nie ma bidy. Dodatkowo w promieniu 10km dwa rybne kanaly i naprawde fajna rzeka. A najlpesze jest w tym wszystkim to, ze zona w sobote idzie po raz ostatni do pracy wiec bede mial czas !!!!!!!!!!!! Do @K.Trojan i @ezehiel - jak sie ogarne to macie u mnie te jerki co o nie prosiliscie za free. Sorry ale ja wiecznie czasu nie mialem a pozniej moja skleroza zwyciezyla i zapomnialem. Grzebalem dzis w wiadomosciach i sobie przypomnialem.Niedlugo sporo nowosci, ale to jak sie ogarne.Pozdrawiam M 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Maćku, ja cały czas przyglądam się przynętą z Twojego wątku. I powiem szczerze, że jak dla mnie to jedne z najładniejszych tutaj.Nic, tylko brać przykład z Ciebie, a malowania to to samo, trouty wyglądają świetnie ;] Mam nadzieję, że na żywo je zobaczę jak wyglądają. Zresztą jest tutaj wiele osób i ich przynęt, które z chęcią bym zobaczył na żywo jak wyglądają i jak pracują. Pozdrawiam,a co do Krystka uklei to wyślij wszystkim prócz Krystkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Stachu to jest myśl!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Spoko nie ma sprawy :-) ale dawaj mi tu foty uklei jak najszybciej :-P kilka razy dziennie sprawdzam czy to może juz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 100lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Naj, naj lepszego. 100 lat pięknych kaczo dziobych i nie tylko Na zlocie stawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 100 centymetrów. Co roku. Aż do stu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wszystkiego najlepszego. Naucz się wreszcie te przynęty robić mniejsze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 100 lat i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Sto lat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wszystkiego Najlepszego.Widzę, że parę osób uzdolnionych ma urodziny w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Stówka Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 To się dzisiaj guinnessa poleje . Zdrowia , pomyślności i rwania pleciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi