Radbraw Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Pomysłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam.Niedawno dostałem info od forumowego kolegi Jamesty ze złowił kilka rybek na trouta w kolorze pike. Bardzo mnie to ucieszyło. Jak kolega pozwoli wrzucę jakieś fotki.. 2 min pod odpisaniu mu na maila odebrałem telefon od żony ze wspaniałą wieścią. Zeszłej nocy ktoś włamał się na strych i do naszej piwnicy kradnąc cały nasz dorobek, wszystkie prezenty ślubne. Rzeczy które zbieraliśmy przez wszystkie lata na emigracji. Pełne wyposażenie kuchni, w skrócie - wysokiej jakości garnki do indukcji, zestaw sztućców, wysokiej jakości zestaw szklanek (w jednym 4-paku jedna szklanka była stłuczona i tego nie wzięli, więc definitywnie będzie to szło na sprzedaż). Pościele ze ślubu, obrusy, maszynka do mięsa itp. Wszystko nówki sztuki. Marki produktów o ile dobrze pamiętam to m. in. Fissler, Alessi. Miało to miejsce w Częstochowie więc jakby ktoś przypadkiem coś słyszał, widział to proszę o kontakt. Zgłoszone zostało to na policję ale jak wiadomo oni z tym nic nie zrobią. Z chęcią przejechałbym się do polski połamać gnaty tym s....Ale się wku....rzyłem...M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam.Niedawno dostałem info od forumowego kolegi Jamesty ze złowił kilka rybek na trouta w kolorze pike. Bardzo mnie to ucieszyło. Jak kolega pozwoli wrzucę jakieś fotki.. 2 min pod odpisaniu mu na maila odebrałem telefon od żony ze wspaniałą wieścią. Zeszłej nocy ktoś włamał się na strych i do naszej piwnicy kradnąc cały nasz dorobek, wszystkie prezenty ślubne. Rzeczy które zbieraliśmy przez wszystkie lata na emigracji. Pełne wyposażenie kuchni, w skrócie - wysokiej jakości garnki do indukcji, zestaw sztućców, wysokiej jakości zestaw szklanek (w jednym 4-paku jedna szklanka była stłuczona i tego nie wzięli, więc definitywnie będzie to szło na sprzedaż). Pościele ze ślubu, obrusy, maszynka do mięsa itp. Wszystko nówki sztuki. Marki produktów o ile dobrze pamiętam to m. in. Fissler, Alessi. Miało to miejsce w Częstochowie więc jakby ktoś przypadkiem coś słyszał, widział to proszę o kontakt. Zgłoszone zostało to na policję ale jak wiadomo oni z tym nic nie zrobią. Z chęcią przejechałbym się do polski połamać gnaty tym s....Ale się wku....rzyłem...MBo niektórzy ludzie to zwykłe ku..........wy są. Szczerze współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Musisz śledzić Allegro, Olx i takie portale. Złodziejstwo w Pl się niestety pleni. Znajomemu ukradli z 4 lata wstecz cały sprzęt wędkarski o wartości około 20 tys. Profesjonalne baty, wędziska, kołowrotki itd. Współczuję koledze... Oby ich dorwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Przykre, Maćku. Przykre.Złodzieje zdarzają się na całym świecie, inaczej nie byłoby zamków w drzwiach. Ale w Szwecji "podskórnie" czułem, że prędzej spotkam się z brodatą babą, niż złodziejem. Odwrotnie niż w kraju... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Szkoda gadać Macieju, taki to kraj i takie nasze miasto. Poza portalami zerkajcie moze też w lokalnego Pośrednika. Może chamówa spróbuje bezmózgo coś ogłosić. Fatalna sprawa, można się wkurzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No można się wkurzyć. Najlepsze jest to że szwagier to wyniósł z mieszkania dokładnie tydzień temu. Zaraz przed przyjazdem żony do PL żeby było troszkę miejsca na łóżko dla dziecka itp. Młody gra w Futbol amerykański w Saints w Czestochowie i poprosiłem zeby wstawili jakaś notkę że skradziono takie i takie przedmioty na ich Facebooku. Zawsze dojdzie ta wiadomość przynajmniej do części z ich 3300 subskrybentów. Garnki Fisslera czy szklanki Royal Worcester nie są popularne w PL i raczej powinny być łatwo rozpoznane. Detektyw powiedział, żeby jutro na ryneczek podskoczyć, że tam często kradzione rzeczy lądują. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Racja - rynek dobre miejsce na poszukiwania . Powodzenia Kolego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Powodzenia, może uda się capnąć frajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Takie tam żeby odkopać mój wątek. Kto zgadnie co to za kolor?Holograficzne oczy 3d by Melek PozdrawiamMel Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Melanzyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Peacock bass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Blisko. Dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 tak jak poprzednik napisałten nadruk na skrzelach, a nawet kropka z płetwy pasuje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie pytałem co to za ryba, tylko co to za kolor a nazywa sie on peacock trout zepsuliscie zabawę a była mała nagroda niedobrzy Wy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 aj, jam prosty chlopak ze wsi.Żółty to żólty( a nie miliardy odcieni).Okoń ma kolor Okonia, a nie jakies gt czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja takie malowanie poproszę, najlepiej w dwóch egzemplarzach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Tośmy się nie zrozumieli. A nawet chciałem napisać, że "łowny", ale stwierdziłem, że nie znam takiej ryby :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No dobra Dienekes niech Ci będzie. Wygrałeś nagrodę głowną w postaci killera v2. Malowanie do dogadania na priv tylko daj mi ze 3 tyg bom trochę zajęty. Właśnie bąwię sie w stolarza hehe PozdroM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Żółty to żólty( a nie miliardy odcieni).No i tu moja kobieta by sie z Tobą nie zgodziła. Dla nas facetów żółty to żółty. Ona czasami mi wyskakuje z kolorami typu szaro-gołębiowo-niebieski, i bądź tu mądry o co tej kobiecie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Super masz te nowe kolorki, szczupłe na pewno docenią ps. jak będziesz miał chwilę to wpadnij do mojego wątku i obczaj na szybko korpus okonia, którego chciałbym Ci kiedyś podrzucić na testy będzie szedł głęboko, a i rozmiar powinien Ci się spodobać malowanie muszę przećwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja swojej powiedziałem, żeby operowała w rozmowie ze mną, ogólnie przyjętą gamą kolorostyczną bo jak mi mówiła popielaty to ja siwy widziałem, a szmaragdowy to niebieski był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No i tu moja kobieta by sie z Tobą nie zgodziła. Dla nas facetów żółty to żółty. Ona czasami mi wyskakuje z kolorami typu szaro-gołębiowo-niebieski, i bądź tu mądry o co tej kobiecie chodzi...Bo kobiety widzą ponad 100tyś odcieni, a my bidule niewiele ponad 1tyś. Ale i tak kolorystami jesteśmy lepszymi, niezły klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie wiem jak Wy, ja rozróżniam 3 kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Hmm, to podobnie jak , też tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Bo kobiety widzą ponad 100tyś odcieni, a my bidule niewiele ponad 1tyś. Ale i tak kolorystami jesteśmy lepszymi, niezły klops Kobiety to w ogóle widzą też to czego nie ma. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi