Dobrykolega Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 super kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pajki z wcześniejszego zdjęcia chyba wyjechały na jakieś wakacje opalanko, Bahamy, mają życie uważaj bo nie będą chciały wrócić w głębokie, mętne i zimne szczupacze rewiry :P trouty peacock też wymiatają, nowa kolorystyka zdecydowanie na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Melek wal z tymi jerkami na ebaya uk , lub jakieś doroczne lure fest w uk . Milionerem zostaniesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzisiaj popełniłem kilka troutów. Poniżej malowanie koloru peacock. Dodałem więcej oczojebnego pomarańczu + trochę brązów do zieleni. Mnie się bardziej podoba niz pierwsza wersja. Będzie to mieszać w wodzie... P1060751.jpg Lece na zakupy, a później testowe odlewy piranii i pakowanie się ma fishing na jutro!!!! :ph34r: Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tomy czy to mina goldfisha zaraz przez przerobieniem go na real fish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dzisiaj popełniłem kilka troutów. Poniżej malowanie koloru peacock. Dodałem więcej oczojebnego pomarańczu + trochę brązów do zieleni. Mnie się bardziej podoba niz pierwsza wersja. Będzie to mieszać w wodzie... P1060751.jpg Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Lece na zakupy, a później testowe odlewy piranii i pakowanie się ma fishing na jutro!!!! :ph34r: Czy ktos wie gdzie tanio moge kupic bilet w jedna strone na ksiezyc? Po raz kolejny pokzyzowala mi plany... Zawsze jak sobie cos zaplanuje to sie konczy... a ja myslalam... masakra... jestem zly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak by nie było i tak się nie da bez nich żyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dzisiaj po nocce wracając z pracy zatrzymałem się nad kanałem, który codziennie przejeżdżam w drodze do pracy w celu sprawdzenia testowej piranii. W końcu mogę powiedzieć udało się!! Jestem w 95% zadowolony, spróbuje jeszcze jedną wersję obciążeniową, ale myślę, że zostanie tak jak jest. Dziesiątki nieudanych prób z modelem nr1 az w końcu zdecydowałem się na rozpoczęcie tego od nowa i drobną korektę kształtu! Niedługo jak czas pozwoli ukaże się kilka pierwszych malowań. Muszę jeszcze zrobić jeziorowy test w trollu ale jestem mega pozytywnie nakręcony. Przy okazji porzucałem killerami v2 i w krótkim czasie złowiłem na nie cztery 50-taki. Zdjęć nie wrzucam bo się nie łapią na forumowe minimum Poniżej świeżo zdjęta z suszarki najnowsza seria troutów. Nie jestem w stanie im zrobić odpowiedniego zdjęcia. Żadno z poniższych nie oddaje rzeczywistego wyglądu. Na początku w pomieszczeniu, później wyszedłem na podwórko i robiłem na zewnątrz. Nie jestem w stanie złapać tych złotych kolorów, które genialnie prezentują się w wodzie! A w słoneczny dzień to już jest masakra :ph34r: PozdrawiamMelek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pstrągi rewelacja.Czy kolory to te co..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Kolory to znalazłem w opakowaniach na próbki moczu skąd one były? ) ktoś wie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Maciej, nie tylko Ty możesz się nimi pochwalić : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 O Ty moje lepsze bo Ty nie masz kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Maciej, nie tylko Ty możesz się nimi pochwalić : Kaczka rządzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Kolory to znalazłem w opakowaniach na próbki moczu skąd one były? ) ktoś wie?Ja wiem, ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Dziś rano odwiedził mnie listonosz z dobrą i złą wiadomością/kopertą.Ta zła była taka, że przyniósł pakiet rejestracyjny do opłaty za wodę po tylu latach będę musiał płacić za wodę, chlip chlip. A w dobrej kopercie czekała na mnie ławica takich oto osobników Dobra robota Tomy!! Przy dobrych wiatrach jutro i w sob będą wodowane, a jak nie to na bank w sobotę Edytowane 18 Września 2014 przez Melanzyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dobrze, że porobiłeś pamiątkowe fotki. Niedługo nie będą już takie ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Coś okropnego te płocie.Coś okropnego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No Tomy masz rację. Dobrze ze jestem zaawansowany w Photoshopie bo by lipa była całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Klenia dostaniesz.To jest kawał woba i konstrukcja dla mnie łatwiejsza do ogarnięcia przez kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Pierwsze piranie w pierwszej fazie malowania mniami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja juz sie pisze na jednego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Pierwsze piranie w pierwszej fazie malowania mniami P1050795.JPGSpore to to:O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 bede obserwowal bo korpus swietnyPierwsze piranie w pierwszej fazie malowania mniami P1050795.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Pierwsze piranie w pierwszej fazie malowania mniami P1050795.JPGŁadnie Ci to wyszło dziubku . hehe. Edytowane 19 Września 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi