Radbraw Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Melanzyk - Michał Anioł II 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Plan na dziś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Melek, już nie będe robił zdjęcia ale tak to Ci zobrazuję. 6 piwek, szwagier w drodze z kolejnymi...Czekając na Niego dopijam już 2 lece do sklepu po kolejne, by na noc nie zabrakło.Ale nie no plan masz super Powodzenia ps. odrobina motywacji dla Ciebie, gdy się spotkamy to wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @adamekkp prawde mowiac to nie wiem o czym piszesz Ja swoj plan wykonalem w 90%. Wykonalbym bym go w 100 gdyby kompresor mi nie zeswirowal. Odpuscilem bo nie chcialem miec wojny z sasiadami. Dzis po 3 wizytach w sklepie hydraulicznym uruchomilem nowy (stary) kompresor olejowy ktory dostalem od kumpla gdy sie wyprowadzal z kraju. Musze powiedziec ze w koncu malowanie bedzie przyjemnoscia! Wczoraj po kilkugodzinnej napierdzielance mojego kompresora myslalem ze glowa mi exploduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kolory pomalowane na prośbę jednego kolegi z forum. Nie byłem do końca pewny trouta więc zrobiłem go w 2 wersjach. Przepraszam za jakość zdjęć ale zostawiłem aparat u kumpla na łodzi na ostatnim wędkowaniu więc cykałem telefonem. Pozdrawiam Melek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Poproszę taki kpl. .Bardzo fajnie wyszło, lepiej niż z pomarańczem- moim zdaniem. Ten z czerwonym brzuchem po całości wymiata . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mi się bardzo podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Poproszę taki kpl. .Bardzo fajnie wyszło, lepiej niż z pomarańczem- moim zdaniem.Ten z czerwonym brzuchem po całości wymiata . Zanotowane ;-) dorzucę do reszty Zapomniałem dodać wyrzej, że przynęty w 100% malowane farbami "by Rudi" Myślałem też o malowaniu piranii w tym stylu Co myślisz? Edytowane 25 Października 2014 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zanotowane ;-) dorzucę do reszty Zapomniałem dodać wyrzej, że przynęty w 100% malowane farbami "by Rudi" Myślałem też o malowaniu pirani w tym stylu Co myślisz? Uważam, że to świetny pomysł, tym bardziej, że kaczuchy uwielbiają ten kolor Slidera . Atakuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 4x krwawiąca pirania jeszcze przed lekierem. Próbowałem uchwycić opalizację, ale telefonem nie ma szans na to Szperając po necie znalazłem fajne foto. W takich okolicznościach przyrody się łowi w Irlandii, a jakie tam są rybska! Pozdrawiam Melek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wczoraj o 8 rano skonczyłem 4-tą nockę i zamiast odpoczywać udałem się na jezioro Wynikiem tego była taka oto rybka ;-) Pozdrawiam Melek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Fajnie łowisz ostatnio ja przestawiłem się z łowienia ryb na łowienie gilów....tylko one nie zawodzą na rybach hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Ostatnio nie wrzucam nic bo nie mam aparatu Dziś wykorzystując odwiedziny siostry ukradłem jej telefon, który jest o czterdzieści siedem generacji wyżej od mojego i pstryknąłem kilka zdjęć Pozdrawiam Melek Edytowane 2 Listopada 2014 przez Melanzyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jeszcze fotki oczu i mojego małego pomagiera 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Fajne :-). Klasa sama w sobie. Wstawisz jakiś filmik z ich pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wstawię, na wiosnę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ...a może wstawisz filmik z malowania step by step jakiegoś wzoru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 No mi też by się przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pomagier jak fachowo okiem łypnął :-):-):-) fajny brzdącuś :-):-):-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No brzdącuś jest spoko. Dzisiaj zaliczył pierwsze wędkowanie. No i trafił mu się też pierwszy w życiu zaczep cholerna róża nie chciała odpuścić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No brzdącuś jest spoko. Dzisiaj zaliczył pierwsze wędkowanie. IMAG0299.jpgIMAG0300.jpgIMAG0303.jpg No i trafił mu się też pierwszy w życiu zaczep cholerna róża nie chciała odpuścić IMAG0305_BURST002_COVER.jpgCo za skupienie. Pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Wsio po tatusiu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam. Mam do oddania multika jakby ktoś znał kogoś w potrzebie ;-) info tutaj: http://jerkbait.pl/topic/47861-o-oddam-multiplikator-niskoprofilowy/?view=getnewpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Rodzinka piraniozów rośnie Rainbow nie dostał jeszcze lakieru bo w ostatniej chwili zauważyłem, że zapomniałem o psiknięciu płetw Pozdrawiam Melek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 masz duze zdolnosci w aerografie! woblery piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi